Mai sunt doar trei zile pana la Cupa Presei la Karting

0
261

Peste 30 de jurnalisti sunt asteptati in acest weekend pe circuitul AMCKart din Bucuresti la o noua editie a Cupei Presei la Karting, organizata de Federatia Romana de Automobilism Sportiv -FRAS.

Dupa incheierea festivitatii de premiere a ultimei etape din Campionatul National de Karting Dunlop 2011 si prezentarea celor mai noi produse ale companiei Federal Mogul in domeniul stergatoarelor de parbriz, dar si a ultimelor tehnologii din spatele sistemelor de franare si de suspensie, jurnalistii vor lua o binemeritata pauza si vor trece la volanul karturilor.

Cupa Presei la Karting va incheia in mod oficial sezonul competitional din „micul circ”. In prima parte, de acomodare si incalzire, fiecare jurnalist va face echipa cu o vedeta si un pilot licentiat FRAS pentru a se intrece in proba de anduranta. Dupa doza de buna dispozitie din prima mansa de concurs, urmeaza momentul asteptat de toti cei prezenti, disputata proba individuala, al carei castigator va deveni automat „cel mai tare kartist din presa” si va fi premiat de Dunlop cu un set de anvelope.

Toti premiantii, atat de la intrecerea pe echipe cat si de la intrecerea individuala, vor fi rasplatiti cu premii oferite de partenerii FRAS, Mol Romania, Orange Romania, Monster Energy – „lifestyle in a can” si restaurantul Spazio.