Home Noutati si Evenimente Mercedes-Benz este Maşina Oficială TIFF, pentru al 12-lea an consecutiv

Mercedes-Benz este Maşina Oficială TIFF, pentru al 12-lea an consecutiv

0
208

Mercedes-Benz și TIFF sunt, pentru al doisprezecelea an consecutiv, co-autorii unei povești de succes în cultura cinematografică, brandul german având onoarea de a fi partener oficial al Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Suita de limuzine Mercedes-Benz Clasa E și SUV-urile Mercedes-Benz GLC vor fi Maşinile Oficiale TIFF şi vor sta la dispoziția invitaților pe întreaga durată a festivalului, desfăşurat între 25 mai şi 3 iunie 2018.

Cea mai inteligentă limuzină din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E, precum și SUV-ul versatil care poate cuceri orice drum, GLC, vor prezida flota auto a TIFF din acest an, alături de Clasa V, recunoscută pentru confortul oferit pasagerilor. Cele trei staruri Mercedes-Benz le vor oferi invitaților la festival o călătorie de neuitat în drumul spre covorul roșu. La rândul lor, organizatorii vor beneficia de suport logistic din partea autoturismelor comerciale ușoare Sprinter, Vito și Citan.

„Prezența de 12 ani a Mercedes-Benz la cel mai important și respectat festival din România dedicat cinematografiei reprezintă pentru noi mai mult decât o asociere cu un eveniment – suntem deja co-autori ai unei povești de succes, una care vorbește despre excelența culturală și inspirațională în lumea filmului. An de an, suntem onorați să le asigurăm invitaților TIFF experiențe premium pe durata festivalului, atât de la bordul autoturismelor Mercedes-Benz de ultimă generație, cât și prin punerea în scenă a unor activări memorabile, care vor puncta principalele momente ale Festivalului. Ne face plăcere să revenim la Cluj, un oraș pe care fiecare persoană ar trebui să îl viziteze mai ales în iunie, pentru a-și lua porția recomandată de cultură cinematografică, dar și pe cea de inspirație pentru a conduce noi proiecte”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars și CEO Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz susține și în acest an „10 pentru FILM”, programul ce își propune să promoveze în lumea filmului 10 actori de teatru talentați. În cadrul TIFF, actorii beneficiază de materiale de prezentare – broșuri, fotografii și clipuri realizate într-un studio profesionist, participă la o serie de workshopuri și întâlniri și sunt prezentaţi publicului, jurnaliștilor și oamenilor care le-ar putea schimba carierele – regizori, producători, directori de casting și agenţi.

În cadrul Galei TIFF 2018, Mercedes-Benz România va acorda „Premiul de Excelență” pentru întreaga carieră unei personalități din lumea filmului românesc. Actori celebri precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian și Helmut Sturmer (2012), Luminița Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015), Carmen Galin (2016) și Tora Vasilescu (2017) au primit în ultimii ani acest premiu oferit de Mercedes-Benz, pentru contribuția adusă cinematografiei din țara noastră.