Noi fotografii cu cea de-a patra generatie a best-seller-ului Honda CR-V

0
135

Cea de-a patra generatie a best-seller-ului Honda CR-V va debuta peste doar cateva zile, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, insa designul noului model nu mai este un secret. Dupa ce compania nipona a ales sa publice deja prima fotografie oficiala a noului CR-V in urma cu cateva saptamani, look-ul final al noului SUV compact ne este acum prezentat in cele mai mici detalii de un nou set de poze spion ce ne dezvaluie un exemplar de preserie destinat pietei nord-americane.

Noul CR-V beneficiaza de un design mai dinamic, menit sa atraga noi clienti, dar si sa sublinieze performantele imbunatatite si sportivitatea accentuata a noii generatii. Spatiul interior va fi semnificativ imbunatatit datorita cresterii usoare a ampatamentului si ecartamentului, latimea mai mare ducand si la perfectionarea stabilitatii masinii.

Prima fotografie ce surprinde interiorul noului CR-V ne dezvaluie ca acesta beneficiaza de un design complet nou, inspirat de cel al modelelor Acura de peste ocean, calitatea finisarii fiind mult imbunatatita. Nu a fost inca exclusa posibila lansare a unei versiuni cu sapte locuri.

Gama de motorizari va include pe langa actualul diesel de 2.2 litri, oferit doar in Europa, si un propulsor complet nou pe benzina. Noul motor de 2.5 litri, ce poarta numele de cod K25, inlocuieste actualul K24 si dezvolta, pentru piata americana, 201 cp. Avand in vedere ca in Europa vechea motorizare de 2.4 litri producea exact aceeasi putere, este de asteptat ca pe Batranul Continent sa fie oferita o versiune diferita, mai puternica, a noului motor i-VTEC.

In ciuda intarzierilor provocate de inundatiile din Thailanda in lantul de distributie a componentelor Honda, noua Honda CR-V va ajunge in showroom-urile americane si japoneze in noiembrie, in timp ce in Europa va fi disponibila abia din toamna anului viitor.

Foto | autoweek.nl