Noul SUV Bentley

0
65

 

Bentley SUV

Aceasta este prima fotografie oficiala (teaser) cu versiunea de serie a noului SUV Bentley. Conform comunicatului de presa lansat de Bentley, noul SUV Bentley va fi lansat in 2016.

Dr Wolfgang Schreiber, Chairman si Chief Executive Officer la Bentley Motors, a declarat la o conferinta de presa in Londra urmatoarele despre Bentley SUV: “Va crea un segment complet nou in piata modelelor SUV.”

Important de mentionat este ca au fost precomandate deja 2000 de modele pentru o masina care inca nu a fost lansata oficial.

Pe baza acestor pre-comenzi, Planurile Bentley sunt de a vinde cel putin 3000 de unitati in fiecare an. Pentru a ajunge la o astfel de productie,  Bentley investeste 800 milioane de lire sterline in noul model si in imbunatatirea productiei in urmatorii trei ani.

Ca si motorizare, in 2018 este planificata o versiune hibrida. Pina atunci, putem specula faptul ca prima versiune va beneficia de un propulsor W12, Bentley urmind sa angajeze la uzina de la Crewe inca 100 de oameni care să permita cresterea producţiei motorului de la 5000 de unităţi pe an, cât este în prezent, la 9000 de unităţi până în 2017.