Noul Twingo a ajuns in Romania

1
55

Reintoarcerea la optimism

Integrand elemente stilistice care vor defini identitatea vizuala a tuturor modelelor viitoare din gama Renault , noul Twingo afiseaza o personalitate puternica, optimista, in spiritul Twingo.

Optimismul estetic se traduce prin cele doua noi nuante pentru caroseriei, Fuchsia (metalizata) si Bleu Bermudes (nemetalizata speciala), care completeaza o paleta cromatica alcatuita din Noir Nacré, Bleu Majorelle, Gris Platine, Bleu Malte, Brun Cajou, Vanille, Blanc Glacier si Rouge Vif.

De asemenea, pentru noul Twingo, sunt disponibile ca si dotare optionala noile jante 15″ Air de culoare negru cu efect diamantat.

Un Twingo cu personalitate cameleonica

Noul Twingo propune noi optiuni de personalizare cu elemente de calitate, care pot fi aplicate in uzina, la un pret accesibil. In primul rand, cele sapte noi stickere de plafon (Mosaic, Black Halo, White Halo, Stars, Devil, Clear Stripes, Dark Stripes) sunt propuse la un tarif de 150 €, inclusiv TVA. Apoi, cele sapte combinatii coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protectie laterala, la un tarif de 35 € inclusiv TVA, pot da un plus de personalitate design-ului exterior, contrastand cu nuanta de baza a caroseriei.

Noul Twingo ofera foarte mult… pentru acelasi pret ca si predecesorul sau

Inca de la primul nivel de echipare, Trend, noul Twingo este echipat standard cu : ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri fata cu reglaj electric, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceata, computer de bord, tempomat-limitator de viteza. Iar pretul pentru Trend 1,2 16V 75 CP se menTine la acelasi nivel cu versiunea echivalenta a generatiei anterioare.

Printre modelele din segmentul sau, noul Twingo este singurul care propune scaune spate independente si culisante pentru o modularitate fara concurenta.

Noul Twingo : de la 9 300 € (inclusiv TVA) sau de la 59 €/ luna (inclusiv TVA).

Oferta speciala de finantare este disponibila in orice showroom Renault prin Renault Finance si propune rate avantajoase si dobanzi fixe pe toata durata contractului.

1 COMMENT

  1. acum compara twingo cu spark, care e la acelasi pret , ma ai curaj sa sustii ca spark-ul e o masina de “liga campionilor ?”

    sa mergem mai departe

    mai pui 1000 peste oricare dintre ele si iti iei o masina din clasa superioara (nu sandero ca aia nu e masina)

Comments are closed.