OFICIAL: Prima fotografie a celei de-a patra generatii Honda CR-V

0

Cea de-a patra generatie a best-seller-ului Honda CR-V va debuta luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, insa compania nipona a publicat astazi prima fotografie oficiala a noului model.

Noul CR-V beneficiaza de un design mai dinamic, menit sa atraga noi clienti, dar si sa sublinieze performantele imbunatatite si sportivitatea accentuata a noii generatii. Spatiul interior va fi semnificativ imbunatatit datorita cresterii usoare a ampatamentului si ecartamentului, latimea mai mare ducand si la perfectionarea stabilitatii masinii. Interiorul beneficiaza de un design complet nou, inspirat de cel al modelelor Acura de peste ocean, calitatea finisarii fiind mult imbunatatita. Nu a fost inca exclusa posibila lansare a unei versiuni cu sapte locuri.

Gama de motorizari va include pe langa actualul diesel de 2.2 litri, oferit doar in Europa, si un propulsor complet nou pe benzina. Noul motor de 2.5 litri, ce poarta numele de cod K25, inlocuieste actualul K24 si dezvolta, pentru piata americana, 201 cp. Avand in vedere ca in Europa vechea motorizare de 2.4 litri producea exact aceeasi putere, este de asteptat ca pe Batranul Continent sa fie oferita o versiune diferita, mai puternica, a noului motor i-VTEC.

Noua Honda CR-V va ajunge in showroom-urile americane si japoneze in noiembrie, in timp ce in Europa va fi disponibila abia din toamna anului viitor.