PREVIEW: Noul Kia cee’d

0
109

Kia se afla in plin proces de testare a noii generatii cee’d ce va fi lansata anul viitor, astfel ca fotografii au reusit sa surprinda un prototip in timpul testelor de iarna desfasurate in Scandinavia.

Din nefericire constructorul sud-coreean nu a renuntat inca la camuflajul riguros, astfel ca nu putem observa detaliile de design. Cu toate acestea putem vedea linia geamurilor laterale ce exprima dinamism si noua forma a oglinzilor laterale ce inglobeaza semnalizatoarele.

Posteriorul pare a fi similar noilor Sportage si Rio, cu blocuri optice de mari dimensiuni. Partea frontala este foarte atent camuflata, dar va fi si aceasta in linie cu noua filosofie de design.

Fotografii au obtinut si doua imagini cu interiorul noii compacte Kia. Chiar daca si acesta a fost camuflat, putem vedea partea superioara a bordului si a instrumentarului de bord, ce emana dinamism si trimit spre sedanul de clasa medie Optima.

Momentan nu este sigura componenta paletei de motorizari, dar este de asteptat ca noul cee’d sa beneficieze de propulsorul diesel de 1.7 litri, ce dezvolta o putere maxima de 115 CP si un cuplu motor maxim de 255 Nm, si de noul motor pe benzina 1.6 GDI cu injectie directa pe benzina si supraalimentare in doua versiuni de putere: 140 CP si 177 CP.

Foto: Worldcarfans