Prima schita oficiala a celei de-a doua generatii KIA Cee\’d, publicata de un blog coreean

0
81

Un blog sud-coreean a publicat prima schita oficiala a celei de-a doua generatii KIA Cee\’d, model ce va fi lansat in luna martie a anului viitor, la Salonul Auto de la Geneva.

Desi captura slideshow-ului de prezentare oficial are o rezolutie foarte mica, putem totusi observa linia ascendenta a geamurilor laterale ce confera noului Cee\’d o alura mult mai dinamica si noile forme agresive ale grilei, farurilor si parasocului frontal, care ne trimit cu gandul la recent lansatul Sportage.

Interiorul beneficiaza de un design complet nou, ce emana dinamism si pare inspirat de sedanul de clasa medie Optima, calitatea finisarii urmand sa fie mult imbunatatita.

Cea mai buna veste pentru fanii KIA este probabil dezvoltarea unei versiuni sportive a noului Cee’d, care va ataca suprematia actualului VW Golf GTI.

Inima coreencei sportive va fi o versiune a viitorului propulsor supraalimentat de 1.6 litri, ce va produce in jur de 250 CP. Astfel sprintul de la 0 la 100 km/h ar putea fi realizat in aproximativ 7 secunde, iar viteza maxima s-ar putea situa in jurul valorii de 225 km/h. Pe langa propulsorul vivace, hot-hatch-ul sud-coreean va beneficia de suspensie sport, frane mai performante si trasaturi distincte atat la exterior cat si in habitaclu.