Primele fotografii cu versiunea de serie a celei de-a patra generatii Honda CR-V

0
150

Cea de-a patra generatie a best-seller-ului Honda CR-V va debuta in Europa abia peste un an, insa designul mult asteptatului crossover japonez nu mai este un secret. Cateva fotografii ce ilustreaza look-ul final al noului model, incluse in dosarul trimis de Honda la Biroul pentru Patente din China, si-au facut aparitia pe o retea de socializare asiatica.

Noul CR-V beneficiaza de un design mai dinamic, menit sa atraga noi clienti, dar si sa sublinieze performantele imbunatatite si sportivitatea accentuata a noii generatii. Spatiul interior va fi semnificativ imbunatatit datorita cresterii usoare a ampatamentului si ecartamentului, latimea mai mare ducand si la perfectionarea stabilitatii masinii. Interiorul beneficiaza de un design complet nou, inspirat de cel al modelelor Acura de peste ocean, calitatea finisarii fiind mult imbunatatita. Nu a fost inca exclusa posibila lansare a unei versiuni cu sapte locuri.

Gama de motorizari va include pe langa actualul diesel de 2.2 litri, oferit doar in Europa, si un propulsor complet nou pe benzina. Noul motor de 2.5 litri, ce poarta numele de cod K25, inlocuieste actualul K24 si dezvolta, pentru piata americana, 201 cp. Avand in vedere ca in Europa vechea motorizare de 2.4 litri producea exact aceeasi putere, este de asteptat ca pe Batranul Continent sa fie oferita o versiune diferita, mai puternica, a noului motor i-VTEC.

Productia noii generatii CR-V va debuta in Statele Unite. Primele exemplare vor fi asamblate in uzina Honda din East Liberty, Ohio, chiar din aceasta luna, in timp ce fabricile din Mexic si Ontario vor produce noul SUV nipon din octombrie si ianuarie.

Noua Honda CR-V, va ajunge in showroom-urile americane in noiembrie, in timp ce in Europa va fi disponibila abia din toamna anului viitor.