Qoros 3 Sedan pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva

0
153

Qoros 3 Sedan front garajul.ro

Salonul Auto de la Geneva va aduce un nou brand in industria auto.  Este vorba de Qoros, un nou producator chinez ce promite produse de calitate la preturi foarte bune. Compania chinezeasca se bazeaza pe o echipa de top-management cu nume sonore din industria auto europeana precum Gert Hildebrand (ex-MIN), Volker Steinwacher (ex VW USA), Peter Matkin (ex Jaguar-Land Rover) si Klaus Schmidt (ex BMW) si tinteste spre un nivel calitativ nemaintalnit pana acuma la o marca chinezeasca.

Qoros va veni la Geneva cu primul lor model in varianta de serie, Qoros 3 Sedan si inca doua concepte, 3 Cross Hybrid Concept si 3 Estate Concept.

Stil, confort, siguranta si dotari generoase – acestea sunt principalele obiective destul de ambitioase, am putea spune, ale tanarului producator asiatic. Noul model 3 Sedan tinteste spre punctajul maxim la testele de impact EuroNCAP si dupa lansarea sa intai in China va ajunge si in Europa in prima jumatate a acestui an. Echipa de dezvoltare spune ca se bazeaza pe furnizori cu renume mondial precum Magna Steyr, TRW, Continental, Bosch, Getrag, Benteler, Lear, Microsoft-Azure, Harman, Neusoft-Alpine, Iconmobile si ca produsul lor va inlatura orice prejudecata a consumatorilor referitor la automobilele chinezesti.

Qoros este un joint-venture intre Chery si Israel Corporation, se bazeaza pe centre de dezvoltare atat in Europa (Graz, Munchen) cat si la Shangai, toate modelele urmand a fi asamblate la noua fabrica din Changshu care initial va asambla 150.000 de masini pe an, capacitatea urmand a fi extinsa pana la nu mai putin de 450.000 de unitati pe an.

 Qoros 3 Sedan rear - garajul.ro