Renault sustine Echipa Olimpica a Romaniei

0
130

Renault Romania anunta incheierea parteneriatului prin care devine sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) in vederea  participarii sportivilor romani la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra.

In contractul de sponsorizare este prevazut ca fiecare sportiv medaliat cu aur, argint si bronz la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra din 2012 va fi premiat cu un autoturism Renault. Olimpicii romani de la Londra vor primi din partea Renault cate un exemplar Latitude, Megane sau Twingo, in functie de treapta podiumului pe care vor urca.

Modelele au putut fi admirate pe 27 septembrie, in cadrul evenimentului de inaugurare a „Casei Olimpice” (Bucuresti), eveniment la care au participat numeroase personalitati ale sportului romanesc dar si din viata politica.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat:

 “Suntem onorati sa fim alaturi de marile valori sportive ale Romaniei. Acest parteneriat se inscrie perfect in strategia noastra de dezvoltare a marcii Renault. Mentalitatea de invingator, dinamismul, ambitia si spiritul de fair play, caracteristice miscarii olimpice, se armonizeaza perfect cu valorile brandului Renault.“

Octavian Morariu, Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a precizat:

“Parteneriatul de imagine dintre Renault si COSR, doua branduri cu notorietate, traditie si recunoastere internationala, va contribui la atingerea obiectivelor de performanta, atat ale  noastre,  cat  si  ale  partenerilor  noştri.  Consideram  ca  premiile  constand  în autoturisme Renault, cu care va fi rasplatita performanta campionilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra, sunt un factor motivant foarte important pentru sportivi.“

Via | Renault