PREMIERA: SsangYong pregateste o noua generatie a longevivului Rexton

0
293

Lansat in urma cu un deceniu si restilizat usor in 2005, Rexton este unul dintre cele mai longevive modele din industria auto si unul dintre putinele automobile care se pot lauda cu o cariera atat de indelungata. Doua fotografii spion surprinse in Coreea de Sud par sa confirme ipoteza conform careia SsangYong pregateste, in sfarsit, o generatie complet noua.

SsangYong continua astfel ofensiva inceputa odata cu lansarea noului Korando, ajuns la cea de-a patra generatie dupa cinci ani de absenta totala de pe piata, si isi propune sa redevina un jucator serios in segmentul SUV-urilor compacte si medii.

Designul noului Rexton ramane un mister, prototipul surprins in Coreea fiind complet camuflat. Totusi, conform ultimelor ipoteze, se pare ca va aborda un stil mai european, cu accente sportive si detalii preluate de la noul Korando.

Gama de motorizari va include pe langa noul propulsor diesel de 2 litri ce dezvolta 170cp si vechea unitate Mercedes de 2.7 litri.

In Romania, automobilele SsangYong sunt comercializate de compania New Kopel Group. Importatorul SsangYong isi propune sa vanda 400 unitati anul viitor si sa deschida showroom-uri in cel putin zece orase din tara noastra, printre care Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova, Pitesti, Ploiesti si Baia Mare. In prezent, gama de modele SsangYong este expusa in showroom-ul din Bucuresti, la sediul Union Motors din Otopeni.

Via | Jokeforblog