Test drive interactiv cu Alfa Romeo Giulietta, pe pagina locala de facebook a companiei italiene

0
596

Alfa Romeo inseamna masini temperamentale, frumoase prin excelenta, automobile care trebuie conduse pentru a fi intelese cu adevarat. Constructorul italian tine cont de acest lucru si a pregatit o surpriza extrem de placuta fanilor din Romania, primul test interactiv cu noua Giulietta, prin intermediul campaniei Live Test Drive, de pe pagina locala de facebook a companiei.

In fiecare weekend, cate un reprezentant de seama al bloggosferei romanesti va avea ocazia sa testeze noua Alfa Giulietta, impartasind fanilor marcii sau, pur si simplu, celor muscati de pasiunea pentru \’\’Zeul Automobil\’\’, impresiile personale, in timp real, direct de la volanul superbului model italian.

Caracterul de unicitate al noii campanii Alfa nu se opreste aici. Fanii vor putea sa si interactioneze cu cei aflati la volanul noii Giulietta, tot prin intermediul platformei Test Drive Live, bloggerii raspunzand la intrebarile si solicitarile celor interesati de cel mai nou model al casei italiene, direct pe pagina campaniei de pe facebook.

Daca saptamana trecuta, ingenioasa campanie Alfa Romeo Live Test Drive a fost inaugurata de Piticu, weekendul acesta eCostin urmeaza sa prezinte partea sexi, dar sportiva, a noii Giulietta. Timp de 3 zile puteti interactiona cu el pentru a afla totul despre superba compacta italiana, accesand sectiunea Live Test Drive pe pagina Alfa Romeo Romania.