Camere FOTO digitale
Scris 30 noiembrie 2010 - 08:15
M - presupun că este setat pe Manual
1/250 - Shutter speed
F5.6 - deschiderea diafragmei
Sub astea arată expunerea
ISO200 - sensibilitatea
Pătratele alea nu prea știu ce sunt din pictograme
AF-A - aparatul decide între cele 2 moduri de focalizare AF-C și AF-S, deci pare un Sony.
Metering
Ceva puncte de focus
Vivid - schema de culoare, probabil cu ceva custom mode
Iar nu știu din poze de sunt desenele alea
AWB - WB automat
Bateria evident
Calitatea imaginilor, Jpeg
Memoria
Cam asta ar fi. Nu știu nici eu toate pictogramele din păcate.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 noiembrie 2010 - 10:44
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 01 decembrie 2010 - 09:17
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 01 decembrie 2010 - 02:32
Aceasta postare a fost editata de cata69: 01 decembrie 2010 - 02:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 decembrie 2010 - 02:37
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 01 decembrie 2010 - 03:32
despre fotografie
Scris 01 decembrie 2010 - 07:53
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 04 decembrie 2010 - 10:29
View by c6t9, on Flickr
Flori în curte la "Mama cozonacilor", de lângă Bran
Petals by c6t9, on Flickr
În așteptarea mâncărurilor la Crama din Bistrița, care este genială.
Focus by c6t9, on Flickr
Pe la greci
Seaside by c6t9, on Flickr
O alee pe insula Mainau
Green by c6t9, on Flickr
Stelvio, partea din Italia.
Stelvio by c6t9, on Flickr
Aproape ca în Tibet (tot Stelvio).
"Tibet" by c6t9, on Flickr
despre fotografie
Scris 05 decembrie 2010 - 12:50
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 05 decembrie 2010 - 01:09
despre fotografie
Scris 06 decembrie 2010 - 09:29
Pe de altă parte văd imagini în natură excepționale. Nu-s bătut în cap, știu acum cam ce lumină trebuie pentru ele, știu cum se formează DOF-ul, cum se așează umbrele. Deci chiar dacă se laudă că nu a fost folosită editarea, "miliardele" de echipamente utilizate în realizarea unui pictorial fac "cinste" fișierului din aparat.
despre fotografie
Scris 06 decembrie 2010 - 10:31
Life must be taken one disaster at a time
Scris 06 decembrie 2010 - 10:35
despre fotografie
Scris 06 decembrie 2010 - 11:02
"Arta" asta mie nu-mi spune nimic, si consider ca n-are nicio legatura cu fotografia de care avem nevoie NOI ca umanoizi, ca si amintiri.
Une e una, alta e cam FOARTE "alta" ...
Scris 06 decembrie 2010 - 11:04
despre fotografie
Scris 06 decembrie 2010 - 11:14
Mie unu imi plac la nebunie fotografiile de mai sus
Scris 06 decembrie 2010 - 11:23
Scris 07 decembrie 2010 - 02:22
poate unora dintre noi li se flutura de arta, si nu vor sa asimileze decat "produse" ale tehnicii/tehnologiei dar asta nu ne da dreptul de a renega existenta diferitelor forme de arta.
frumosul se manifesta in infinite moduri, insa de la om la om difera capacitatea de a-l percepe. tocmai d-asta nu suntem toti in stare sa desenam, sa cantam, sa facem filme si nu in ultimul rand sa facem fotografii....
in incheiere: sunt convins ca inginerilor care au dezvoltat ultimele scule Nikon/Canon li se rupe de Picasso.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 07 decembrie 2010 - 02:25
Scris 07 decembrie 2010 - 06:26
Scris 07 decembrie 2010 - 10:43
Scris 07 decembrie 2010 - 12:20
Scris 07 decembrie 2010 - 12:22
E clar ...fix la postul asta ti-am raspuns...
Scris 07 decembrie 2010 - 12:26
despre fotografie
Scris 07 decembrie 2010 - 12:30
Dar da, iti arat diseara si poze de bebei si mamici insarcinate foarte artistice si foarte interesante.
Totul tine de modul de interpretare. Fiecare interpreteaza in stilul propriu o fotografie, un film... viata. La mine o fotografie artistica cu un bebe de 10 luni creeaza oaresce vibratii interioare. La tine, nu... that's the point. Unii merg la opera, eu nu pt ca nu-mi place si nu o inteleg. Dar nu pun opera in ghilimele.....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 07 decembrie 2010 - 12:32
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi