Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Opel Astra H 1.6 Twinport Elegance - 2005

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#126 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 12 decembrie 2006 - 10:29

Daca te face sa te simti mai bine si sora Englezoaicei merge fara acel capacel lasat ca mostra de vopsea pt retusuri si vopsit pleoape. Scut trebuie intr-adevar mai ales daca te mai bagi pe drumuri noroioase. Si pot sa spun ca avand scut motorul este mai tot timpul curat la mine deci si asta e un avantaj mai ales in conditiile in care iarna, "almanahe" si gashka lui arunca tot felul de substante abrazive si corozive pt dezapezirea "harterelor hrutiere". :D
  • 0
On a self-imposed forum break...

#127 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 12 decembrie 2006 - 11:14

Da, dar macar tu iti vei recupera capacelul... Eu nu...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#128 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 12 decembrie 2006 - 12:18

Io zic ca sigur se gaseste unul la dealer. Eventual va fi necesara vopsirea sa, insa ai dreptate ca se vede urat gaurica aia acolo. Alta solutie nu exista decat sa gasesti unul pe la dealer. Eu zic ca ti l-a furat vreun tampit pentru ca, desi se scoate relativ usor cu mana, e cam imposibil sa sara de acolo de la o groapa sau vreu soc in trafic. Iar de lovit nu ti-a lovit-o deci ramane varianta unui posesor de Astra fara bun simt care avea nevoie de el sau a vreunui Indian care a primit comanda pt el de la vreun arab/musulman cu magazin de piese din dezmembrari.
  • 0
On a self-imposed forum break...

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi