Oferte si promotii auto
Scris 05 decembrie 2008 - 04:22
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 05 decembrie 2008 - 04:27
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 05 decembrie 2008 - 05:26
Scris 05 decembrie 2008 - 06:25
razvee, mai bine mai asteptai putin...
imi da idei... in loc de X3 SH poate un Forester nou... o sa vad....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 05 decembrie 2008 - 09:24
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 decembrie 2008 - 09:25
Scris 05 decembrie 2008 - 10:41
Scris 05 decembrie 2008 - 10:45
Scris 05 decembrie 2008 - 10:54
Scris 05 decembrie 2008 - 11:10
@cata n-o sa treaca legea CE nici macar n-a fost informat oficial, au declarat ca au aflat din presa de modificari (evident ca au aflat din sursele lor). a si nu are voie sa o mareasca, zic ei ca pot fara acordul CE doar din formula, ei bine tocmai formula aia a fost dezbatuta luni in sir pana sa se ajunga la forma de azi. deci numai baliverne, ca sa nu zic altfel.
ah si pentru cei care sustin taxa mare la SH, na ca slabiceanu (i-as zice altfel da ma cenzurez) a decis sa tripleze taxa si la masinile noi >2000 cmc euro 4, doar euro 5 scapa, dar cate sunt acum euro 5? deci nu protejeaza citroen, nu? nu vrea sa traga un ultim tun, nu? cum, tariceanu? niciodata. ma opresc aici ca e usor offtopic.
revenind ontopic: tipic romanesc dealerii nu se grabesc sa ofere promotii pe masura celor de afara. doar fiat ce are ceva acceptabil in situatia data. prin primavara nu cred ca vor mai avea de ales.
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 06 decembrie 2008 - 12:23
Parerea mea.
Scris 06 decembrie 2008 - 10:19
revenind ontopic: tipic romanesc dealerii nu se grabesc sa ofere promotii pe masura celor de afara. doar fiat ce are ceva acceptabil in situatia data. prin primavara nu cred ca vor mai avea de ales.
Tu crezi ca promotiile astea cresc prin copaci asa?! In momentul de fata piata auto e blocata, nu se mai vinde mai nimic, au ajuns sa lase preturile in asa hal incat vand masini cu marja gen 100 euro, si daca o tine asa la anul in vara vor fi nevoitit uniii dintre ei sa vanda in minus, numai ca sa nu stea pe stoc cu masinile. Asa ca numai vorbi daca nu stiii fenomenul, taxa auto ptr rable trebuie marita neaparat, deja in 6luni sa umplut tara de pisicute, si golf 3. Unde acum 3 ani vedeai pe strazi masini noi (LGN, etc) acum tie si scarba sa te uiti, numa vechituri euro 1, euro2. Nu am nimic cu masinile din 98 incoa, pe mine ma deranjeaza cele din 90. Taxa trebuie marita la masinile euro1-2 puternic, triplat, iar la cele euro 3 nu stiu, aici e discutabil, deja e mai scump sa inmatriculezi o astra DTI de 1.7 din 2002 decat un rahat de golf 3 din 92.
Si evident la masinile noi, euro 4-5 nici o taxa.
Supernova 1.4. 75cp.Mult,prea mult pentru caruta asta.
Scris 06 decembrie 2008 - 12:09
de ce nu spui macar ca esti de acord ca TPI a fost inventata doar pentru a lua banii (vezi triplarea taxei la masinile noi >2000 cmc)?
masinile de 1000-4000 euro nu fura din clientela loganului nene. cine isi aduce pisicuta sau golf 3 (cu mici exceptii evident) nu are bani de logan, multi nici nu vor logan dar asta e alta problema. asa ca nu-mi mai spune ca nu cunosc fenomenul. ataci omul nu ideea.
ah si masinile din 90 nu sunt neaparat rable, ca isi aduc toti cocalarii ultimul jaf de masina asta e altceva, sa se faca ITP-ul pe bune.
diferenta dintre euro 3 si euro 4 nu e asa de mare, si in consecinta ar trebui taxate aproape la fel.
si daca vrei sa scapi de poluare atunci tre sa scapi de astea din tara in primul rand si programul rabla nu ajunge in perioada asta cand e foarte greu sa obtii un credit.
tu vezi astea aduse din .de, dar nu vezi camioanele de nspe ani care daca mergi in spatele lor ai impresia ca au luat foc.
ah ca sa adaug la ce spuneai cu marja de profit, uita-te la preturi si o sa gasesti o serie de modele care costa enorm de mult pentru ce ofera, deci si pentru costurile de productie, iar daca au costuri mai mari de productie atunci e problema lor, ei sa gaseasca solutii pentru a le reduce, asta inseamna economie de piata.
eu o sa inchei aici discutia pe tema asta + politica, pentru simplul fapt ca nimeni nu convinge pe nimeni, fiecare are parerile lui mai mult sau mai putin avizate, mai mult sau mai putin bazate pe ceva concret. sa nu se interpreteze ca imi iau jucariile si plec nu e stilul meu, doar ca nu vad sensul sa avem o polemica foarte aproape de cearta (cum se intampla de multe ori) pe ceva ce oricum nu putem controla.
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 06 decembrie 2008 - 04:14
macar o parte, vor merge in programul rabla, care tot e ceva.
apropo, francezii vor sa lanseze si ei unul.
cea mai mare problema la noi o constituie daciile vechi si celelalte camioane/autobuze/bascule vechi de 20 de ani. altfel, eu as lasa pe toata lumea sa-si aduca orice masina, doar ca as pune impozit anual dezarmant odata cu cresterea gradului de poluare.
doar ca asta ar insemna tagerea pe dreapta a cel putin 1-2 milioane de vechituri...
Scris 06 decembrie 2008 - 04:35
Nu se cearta nimeni, nu stiu de unde ai tu impresia asta. Diferenta intre mine si tine insa e ,ca eu am cunostinta cu fenomenul prin simplu fapt ca job-ul prezent mi-a oferit oportunitatea asta. Iar daca nu crezi ca se vand masini cu 100 euro marja nu ai decat, eu iti spun ce am vandut.
Supernova 1.4. 75cp.Mult,prea mult pentru caruta asta.
Scris 06 decembrie 2008 - 08:42
-mi-a mai ramas un Seat Toledo ,1,6l, 1998 a 12-a, negru metalizat, cu opt roti ,jante aluminiu, abs,ac,full electric, computer de bord...bla,bla, arata impecabil dar e ...euro 2.
Aveti idee cum pot scapa de ea in circumstantele actuale?
p.s. consum pe o mie noua sute si ceva de km, 6,6, cu o medie orara de 94km/h.
Scris 06 decembrie 2008 - 08:55
Scris 06 decembrie 2008 - 08:59
Scris 06 decembrie 2008 - 10:10
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 decembrie 2008 - 10:15
Scris 06 decembrie 2008 - 10:24
despre fotografie
Scris 06 decembrie 2008 - 10:33
Scris 06 decembrie 2008 - 11:36
Amu imi este lene sa-i pun poze, mai multe detalii...dar ce idei aveti pentru vindere?
-mi-a mai ramas un Seat Toledo ,1,6l, 1998 a 12-a, negru metalizat, cu opt roti ,jante aluminiu, abs,ac,full electric, computer de bord...bla,bla, arata impecabil dar e ...euro 2.
Aveti idee cum pot scapa de ea in circumstantele actuale?
p.s. consum pe o mie noua sute si ceva de km, 6,6, cu o medie orara de 94km/h.
Daca masina ar fi inmatriculata definitiv in RO, ar fi mai facila vamzarea ei.
Desi personal nu pot spune ca sunt de acord ca astfel de masini sa mai fie inmatriculate in RO.
Scris 06 decembrie 2008 - 11:42
Daca ai de scris de rau, treci la cratita!
Scris 07 decembrie 2008 - 01:03
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi