Nu numai... astea sunt pentru flote cumparate ..
Insa intr-adevar, clientul "uzual" nu poate accede la ele.
Scris 09 februarie 2011 - 04:35
Nu numai... astea sunt pentru flote cumparate ..
Scris 09 februarie 2011 - 04:36
Scris 09 februarie 2011 - 04:39
Dar un non-premium, eventual un Sportage nou, cu 2.0 diesel si automata cu 6 trepte? Am studiat indelung vreo doua cu msbls alaltaieri si prima impresie e una foarte pozitiva.
X-trail cu 40% discount a fost si pentru clienti obisnuiti, doar sa fi prins la vremea respectiva.
Scris 09 februarie 2011 - 05:03
Scris 09 februarie 2011 - 05:11
Scris 09 februarie 2011 - 05:49
Scris 09 februarie 2011 - 10:40
Aceasta postare a fost editata de the1: 10 februarie 2011 - 01:26
Scris 09 februarie 2011 - 11:38
Adica o mare ....De test nu exista decat un 1.7 diesel 4x2 deocamdata, din pacate.
Scris 10 februarie 2011 - 10:37
Automat, cu piele si nebunii la 19mii.
ce e asta, oferta la Kia? Pret cu TVA cu tot?
Aceasta postare a fost editata de the1: 10 februarie 2011 - 01:26
Scris 10 februarie 2011 - 10:44
Scris 10 februarie 2011 - 12:08
Scris 04 martie 2011 - 12:53
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 martie 2011 - 01:05
Arata bine o Kia Sportage noua pe strada, din viteza ma atrage mai mult ,vizual, decat Audi Q5 , BMW X3 , sau Merc GLK. Nu stiu daca aceeasi senzatie o voi avea si cand voi sta langa una parcata, atunci cand se vad bine si detaliile, materialele... cred ca aspectele astea o vor trage in jos, nu prea poti la pui cine stie ce la un SUV de 20.000 euro. Oricum , lasa mult in urma Tiguan-ul.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 04 martie 2011 - 01:05
Scris 04 martie 2011 - 01:15
Piesele originale de prim montaj ?
Sunt piesele auto utilizate pe linia de fabricatie.
Piesele de origine (OEM)?
Sunt acele piese care se gasesc in reteaua reprezentantelor auto si poarta sigla producatorului.
Piese de licenta (LIC)?
Sunt piesele produse in aceleasi conditii ca si piesele de origine, intrunesc standardele impuse, insa nu poarta sigla producatorului.
Exemple: Valeo
Piesele after-market (AM)?
Sunt piesele produse fara licenta din partea producatorului, cu ceva probleme de calitate.
Piesele din dezmembrari (SH)?
Si aici sunt doua aspecte de mentionat.
1. Din vehiculele scoase prematur din uz, pana in 3 ani de la data fabricatiei, la dezmembrare se obtin piese de cea mai buna provenienta/calitate, respectiv, sunt acele piese montate de producator pe linia de asamblare, piese atestate de producatorul auto, denumite si piese de prim montaj.
Ramane de discutat gradul de uzura, atunci cand alegem piese din dezmembrari.
Pretul acestor piese nu trebuie sa depaseasca 50% din pretul de reprezentanta.
Exista totusi mici exceptii.
Piese auto din dezmembrari se pot gasi pe siteul dezmembrari.ro, sectiunea "comenzi piese".
2. Exista riscul ca dupa perioada de garantie, proprietarul sau unitatea service sa recurga la solutii mai ieftine atunci cand repara masina pe buzunarul clientului si recomanda acestuia montarea pieselor noi, after-market.
Aceasta postare a fost editata de cata69: 04 martie 2011 - 01:15
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 martie 2011 - 01:20
Scris 04 martie 2011 - 01:22
Arata bine o Kia Sportage noua pe strada, din viteza ma atrage mai mult ,vizual, decat Audi Q5 , BMW X3 , sau Merc GLK. Nu stiu daca aceeasi senzatie o voi avea si cand voi sta langa una parcata, atunci cand se vad bine si detaliile, materialele... cred ca aspectele astea o vor trage in jos, nu prea poti la pui cine stie ce la un SUV de 20.000 euro. Oricum , lasa mult in urma Tiguan-ul.
Diferenta intre piesele de "prim montaj" si cele OEM sunt in primul rand de ambalare, marcare. Pot fi si situatii in care furnizorii sunt diferiti, dar calitatea este acceasi.
Scris 04 martie 2011 - 01:36
adica de "sereleuri"Dar ce inseamna piese de calitate similara? E ca la vechile Dacii, unde diverse firme incepeau sa faca componente pt piata de piese de schimb, in paralel cu uzina si/sau furnizorul oficial?
Scris 04 martie 2011 - 01:57
Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 martie 2011 - 02:11
Scris 04 martie 2011 - 03:37
Scris 04 martie 2011 - 07:09
Diferenta intre piesele de "prim montaj" si cele OEM sunt in primul rand de ambalare, marcare. Pot fi si situatii in care furnizorii sunt diferiti, dar calitatea este acceasi.
despre fotografie
Scris 04 martie 2011 - 07:19
Cine zice ca-s mai slabe ???Amu, deci după ei piesele de prim montaj (again WTF!) sunt mai slabe decât cele de origine. Și mai ieftine
....
Scris 04 martie 2011 - 07:52
despre fotografie
Scris 04 martie 2011 - 07:58
Scris 04 martie 2011 - 08:13
despre fotografie
Scris 04 martie 2011 - 08:26
E turcia PLINAAAA de piese "H-OEM" de behemveee......
Știe cineva dacă oferta asta a apărut după ce Bavaria a anunțat că prețurile la piesele de origine scad. Măcar ăștia au un singur fel de piese
Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 martie 2011 - 08:34
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi