Audi Quattro versus restul 4x4- videoclips
Scris 21 decembrie 2009 - 07:29
Scris 21 decembrie 2009 - 07:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 decembrie 2009 - 07:50
mah, io zic ca daca avea VITEZA, urca@cata
Lasind la o parte masina, lemurianu ala e un super papagal. Dimbul ala nu se urca asa cu nicio masina.

happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 21 decembrie 2009 - 07:53
Cumul de lene si prostie.
Fiind zapada mare intr-un colt al curtii, am hotarat ,,nivelarea�� zapezii cu spatele masinii. Adica tot un dute-vino perpetuum...
Presupun ca am agatat finala in ceva, impingandu-mi intreaga evacuare avand ca rezultat ruperea unei parti ,,flexibile��, metalice, aflate intre catalizator si ,,saxofon��.
Rezultatul? Demential. Acceleratiile or fi cum or fi dar deceleratiile, simfonie curata. De-ar fi fost si-un v, opt sa zicem...
Partea proasta e ca maine imi vine piesa...
Am ramas usor amuzat afland ca evacuarea ( saxofon-finala) trece de suta de milioane...
Alaturi de 4x4, cauciucuri, blocabile, reductor, garda la sol are o importanta majora.
My parere.
Scris 21 decembrie 2009 - 08:01
Daca era "hotarit", urca si cu un logan cu gume de iarna....mah, io zic ca daca avea VITEZA, urca
Scris 21 decembrie 2009 - 08:02
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 decembrie 2009 - 08:03
Doar nu schimbi tot !!!......
Am ramas usor amuzat afland ca evacuarea ( saxofon-finala) trece de suta de milioane...

Du-te bah d-aici.... "Jmecherii" au masini cu garda micaAlaturi de 4x4, cauciucuri, blocabile, reductor, garda la sol are o importanta majora.
My parere.

Scris 21 decembrie 2009 - 08:18

Scris 21 decembrie 2009 - 08:21

As pune doar o teava respectabila in diametru, luata de pe la un gard...
Legat de garda la sol...in decurs de vreo 3-4 ani, m-am fript de doua ori fiindca o pusei pe burta...suspendata.
Sa mi se invarta rotile ca la Tiguan, mi-as trage una peste ceafa, si de tot nu-mi revin as trece pe...Tico, sa zicem...

Scris 21 decembrie 2009 - 08:33
Sa ti se invirta ! Ar fi cea mai inteleapta alegere pentru mersul prin oras. Mai ales iarna..........
Sa mi se invarta rotile ca la Tiguan, mi-as trage una peste ceafa, si de tot nu-mi revin as trece pe...Tico, sa zicem...

Scris 22 decembrie 2009 - 12:23
Printr-o conjunctura nefericita( mi s-au vandut niste pneuri de vara Barum Brillantis ca "All season") am circulat primele zile de zapada cu anvelope vara. Sambata am fost si i-am cumparat anvelope iarna. La intors aveam montate anvelopele de iarna, alese mai inguste. Debica Frigo 135/80/r12. Diferenta e pe undeva intre incredibil si miraculos. Mai am un Suzuki Swift echipat cu Dayton DW510 ( am vazut ca le lauda cineva pe aici, pe buna dreptate). Nu am curaj sa intru cu Suzuki - are si garda la sol mai mica - pe unde am intrat cu Tico. Nu am, iesit in off-road.....si de tot nu-mi revin as trece pe...Tico, sa zicem...

Ma rog, e putin off-topic, dar de Tico rad doar cei care n-au avut vreodata asa ceva.
Aceasta postare a fost editata de DeLucian: 22 decembrie 2009 - 12:30
Scris 22 decembrie 2009 - 07:56
N-am avut Tico, dar am condus...
Numai un tampit ar judeca un om prin prisma masinii pe care o poseda respectivul...iar daca ai atins subiectul, tare ma tem ca , statistic, mult mai multe poti discuta cu un posesor de Tico decat cu unul cu o masina de fite, sa zicem...
Multumit?

Aceasta postare a fost editata de LKS: 22 decembrie 2009 - 07:57
Scris 22 decembrie 2009 - 08:23
Aceasta postare a fost editata de DeLucian: 22 decembrie 2009 - 08:24
Scris 22 decembrie 2009 - 09:36
chiar a fost o masina extraordinara.
m-am dat si eu acu multi ani cu o ghidusie din asta mica.
Scris 22 decembrie 2009 - 08:39
despre fotografie
Scris 22 decembrie 2009 - 09:47
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi