un freezone.
Scris 22 august 2006 - 09:47
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 23 august 2006 - 10:26
Ce draci! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/256.gif
Scris 23 august 2006 - 11:48
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 23 august 2006 - 12:34
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 23 august 2006 - 01:27
Scris 23 august 2006 - 01:43
Intrebare: avem dreptul sa cerem sa ne fie sterse post'urile de pe ASH?
Stiu ca asa a fost cazul lui chris cand s'a retras ... i s'au sters toate post'urile la plecare ... la solicitarea lui
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 23 august 2006 - 01:53
Life must be taken one disaster at a time
Scris 23 august 2006 - 02:07
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 23 august 2006 - 02:11
hai sictir !
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 23 august 2006 - 02:12
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 23 august 2006 - 02:20
Flickr - pozele mele
Scris 23 august 2006 - 02:29
corect si am si facut asta in trecut, cred ca am fost primul care a pus problema asta. dupa cum stii, ti-am si spus ca imediat se vor sesiza astia, dar pana acum nu au dat 2 lei pe noi.Conform legii dreptului de autor .. posturile si mesajele scrise de tine sunt proprietatea ta si ai dreptul sa ceri sa fie sterse.
in fine, sa vedem ce va fi, dar forumul asta e deja destul de puternic.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 august 2006 - 02:44
Nu am luat inca decizia dar daca se va ajunge la asta cine stie .. si asa ii demonstram dl v ca nu ne-am mutat din cauza posturilor ci din cauza managemenetului ..
Life must be taken one disaster at a time
Scris 23 august 2006 - 02:50
Scris 23 august 2006 - 02:50
- chiar daca in trecut m-am luat la cutzite cu spinning si chiar cu jaffar, nu am nici o problema in a ramane aici, cu tot cu ei, ba chiar am vazut/simtit ca vechile "probleme" au ramas undeva, departe. Si asta imi da sperante ca aici se va face o treaba frumoasa!
Flickr - pozele mele
Scris 23 august 2006 - 02:51
Scris 23 august 2006 - 03:17
Scris 23 august 2006 - 03:18
nu pot face asta ei...Intrebare: daca stergem toate posturile de pe ash .. mai putin ce s-a scris in ultima vreme pe care ramaneti?
Nu am luat inca decizia dar daca se va ajunge la asta cine stie .. si asa ii demonstram dl v ca nu ne-am mutat din cauza posturilor ci din cauza managemenetului ..
concatenam la fiecare post o data noua si gata, e alt mesaj
e scris de mine, hai s***** la adresa lor
oricum sunt niste nesimtiti, care citesc ce scriem si noi acum pe aici
ii doar ca o sa le cada ratingul la site, le scade nr de clickuri etc. daca aveau macar 1 neuron available pt asta ar fi MISCAT ceva atatia ani. nici macar bani nu trebuiau, luam noi licenta pt soft. dar i-a durut in ....cenzura
Scris 23 august 2006 - 03:21
Scris 23 august 2006 - 03:23
dar o astfel de pozitie a stupida din partea lor. oricum si lui spin i-am spus sa dea drumul la treaba si asteptam. a.u.t.o.showul e terminat de ceva vreme, am discutat despre catalog si forum o gramada inca de pe vremea mea, cand am revenit dupa 2 ani, nu se schimbase nimic.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 august 2006 - 03:31
Mie mi-e indiferent . Sa se stearga ce era vechi . In 3 luni refacem la loc .
Scris 23 august 2006 - 03:31
Scris 23 august 2006 - 03:59
Treaba sta in felul urmator,faptul ca acum pe forumul ash bate vantul este evident ca ii deranjeaza foarte tare,ce m-a surpins a fost faptul ca imediat cum ne-am luat jucariile si am plecat au repus forumul pe picioare, vazand ca tot nu ne intereseaza si nu prea vroia nimeni sa revina au pus IPB citind probabil in disperare ce se cerea pe la aria comentarii sugestii,si au inceput sa faca gura ca ceea ce este pe garajul este furt si asmd.
Daca Vardie va merge mai departe cu "copyrightul" va avea de pierdut si se va face de kko rau asa cum s-a facut si in razboiul cu AMS pe tema primelor poze aparute in revista lui Magureanu cu Dacia logan.
Scris 23 august 2006 - 04:15
permite-mi sa te corectez nu ei l-au pus pe picioare ci spin geroge si ceilalti...ei doar au trecut la IPB si au restructurat
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi