Originally posted by lexus20
M-am uitat si eu pe forumul BMW si nu am gasit nimic suspect, nici macar samanta de scandal.
evident

nenea ala e comunist, mirsav, orice vreti voi, dar prost nu e. ii minte pe toti ca sint membri ai unui club oficial si pastreaza niste aparente foarte indepartate de realitate. majoritatea mesajelor sterse cu ocazia scindarii (da, noi am ridicat si site-ul ala, nu el, desi el a cumparat domeniul, softul, hostingul si a initiat treaba) le gasiti aici:
cine sintem, de ce am aparutnu ca m-as astepta sa citeasca cineva pina la capat, dar cine stie... poate 2-3 acolo au rabdare

sint si atasamente cu mesaje salvate si tot ce trebuia sa dispara odata cu "gasca de ursuleti", cum ii place lui sa ne numeasca.
later edit: cam acum am terminat eu de recitit. daca cineva a avut rabdarea sa citeasca tot (in special ce se afla in directorul "Derapaje" din atasamentul zip), ii multumesc. si va multumesc tututor care m-ati facut sa recitesc asta si sa-mi dau seama cit de lipsit de sens e sa incerci sa faci o comunitate online

[Edited on 6-6-2006 by jaffar]
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!