un freezone.
Scris 03 iunie 2006 - 08:46
Realitatea e cam asa: am dat si io un search la id-ul ei de messenger pe Gugal si tuta si l-a pus ca reclama pe un site de webcam-uri unde isi zicea NICOLECUMMS. Am presupus ca astea de presteaza pe net pe la diverse site-uri, imposibil sa nu treaca si pe la ifriends. Asa ca i-am cautat id-ul NICOLECUMMS si pe ifriends. Si l-am gasit.
Stiu, am prea mult timp liber.
Scris 03 iunie 2006 - 11:52
La reprezentantza azi mi'a zis ca pana la inmatricularea definitiva a masinii ... cat timp sunt numerele rosii ... pot circula cu ea pe drumurile nationale fara rovigneta. Logic asa mi se are si mie ... din moment ce pe factura rovignetei se trece nr de inmatriculare. Si nu stai sa te duci sa'ti modifice dup'aia nr provizoriu cu cel definitiv.
Stie cine ceva sigur despre asta? Maine ies cu ea spre statiuni si nu vreau probleme
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 04 iunie 2006 - 12:18
Edit: care stie cum se numea topicul ala pe care erau recomandari ptr exploatarea motoarelor Diesel? Ca nu reusesc sa'l gasesc de nici un fel nici pe Generalitati, nici pe Off'topic ... da'i f posibil sa fie din cauza ca abia mai tzin ochii deschisi
[Edited on 3-6-2006 by andrei041]
Scris 04 iunie 2006 - 08:44
Scris 04 iunie 2006 - 06:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 iunie 2006 - 06:33
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 iunie 2006 - 06:35
stig = http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/beerchug.gif
[Edited on 6-6-2006 by cata69]
despre fotografie
Scris 06 iunie 2006 - 12:25
dupa aia am incercat si pe bimmer.ro dar mergea cu incetinitorul si am abandonat.
@dee: stai linistit, m-am documentat bine de tot intre timp... inclusiv la linku' dat de tine.
[Edited on 6-6-2006 by LaScurt]
Scris 06 iunie 2006 - 02:24
Scris 06 iunie 2006 - 05:04
Originally posted by lexus20
M-am uitat si eu pe forumul BMW si nu am gasit nimic suspect, nici macar samanta de scandal.
evident nenea ala e comunist, mirsav, orice vreti voi, dar prost nu e. ii minte pe toti ca sint membri ai unui club oficial si pastreaza niste aparente foarte indepartate de realitate. majoritatea mesajelor sterse cu ocazia scindarii (da, noi am ridicat si site-ul ala, nu el, desi el a cumparat domeniul, softul, hostingul si a initiat treaba) le gasiti aici: cine sintem, de ce am aparut
nu ca m-as astepta sa citeasca cineva pina la capat, dar cine stie... poate 2-3 acolo au rabdare sint si atasamente cu mesaje salvate si tot ce trebuia sa dispara odata cu "gasca de ursuleti", cum ii place lui sa ne numeasca.
later edit: cam acum am terminat eu de recitit. daca cineva a avut rabdarea sa citeasca tot (in special ce se afla in directorul "Derapaje" din atasamentul zip), ii multumesc. si va multumesc tututor care m-ati facut sa recitesc asta si sa-mi dau seama cit de lipsit de sens e sa incerci sa faci o comunitate online
[Edited on 6-6-2006 by jaffar]
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 06 iunie 2006 - 06:29
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 06 iunie 2006 - 06:41
Originally posted by nicukla
de ce nu apare la toate posturile la mine la semnatura cenzurat rog un moderator sa rezolve treaba asta.
[Edited on 5-6-2006 by nicukla]
[Edited on 6-6-2006 by jaffar]
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/wtf.gif is going on?
[dar ca nu apare mereu e de la forum, care e din 2002 si mai da rateuri].
despre fotografie
Scris 06 iunie 2006 - 07:08
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 07 iunie 2006 - 08:31
Ups, cred ca am gresit topicul Parca era altul cu Lucruri greu de gasit... Sorry... Ia sa beau cafeaua sa ma trezesc...
[Edited on 7-6-2006 by VIPER]
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 07 iunie 2006 - 12:28
Scris 07 iunie 2006 - 12:36
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi