Intalniri intre membrii forumului(in trafic,la o cafea etc)
Scris 13 ianuarie 2008 - 12:29
Scris 13 ianuarie 2008 - 12:58
O alta varianta care imi trece prin minte ar fi: Fitto Cafe pe calea Floreasca.
Detalii aici:
http://baruri-clubur.../fitto-cafe.htm
http://www.foodandba...chilibrata.html
Chiar daca Floreasca este in continuare "ramata" de santierul neterminat, se pot gasi locuri de parcare pe stradutele din spatele locului
Un alt loc cu papa bun si parcare, insa pentru care ar trebui sa facem rezervare este Daimon Club sus in parc la Tineretului -
De asemenea ma mai gindeam la zona Herastrau-Sos. Nordului, unde sunt ceva restaurante cu papa bun, dar nu chiar foarte ieftine. De parcat, ne descurcam pe acolo.
Merge si IDM-ul in lipsa de altceva, AMKart mi se pare departe si e greu de ajuns in timpul saptaminii, poate doar in weekend si daca dam si niste ture cu kart-ul sa stim un lucru...
Cine vrea numerele de mobil pe PM, pls let me know - le-as vrea si eu pe ale voastre ca sa setam de niste intilniri mai dese...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 13 ianuarie 2008 - 02:12
Scris 13 ianuarie 2008 - 03:22
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 13 ianuarie 2008 - 03:22
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 13 ianuarie 2008 - 04:07
Pt we se pot discuta mai multe variante.
Parerea mea este ca ne trebuie un loc aerisit, cu locuri de parcare certe (nu de alta dar sa stai sa cauti loc juma' de ora cu nervii aferenti nu face sens), unde sa putem bea o cafea, un cico si eventual sa putem (daca-i cazul) servii o gustarica. NU ne trebuie o locatie de fite sau mai simandicoasa, precum nici una care necesita rezervari, pt ca nu asta ar fi scopul intalnirilor noastre, iar cat despre rezervari de multe ori nu vom stii exact cine vine si cati vom fi. Asta din exp. intalnirilor de anul anterioare.
Din multe pct de vedere, propunerea facuta de Relu o consider a fi f potrivita, posibil insa ca doar pt we.
Parerea mea.
Scris 20 ianuarie 2008 - 01:55
Scris 20 ianuarie 2008 - 03:14
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 ianuarie 2008 - 09:34
Unde si cand sa fie ?
La Balvanyos ?
Iar ca perioada as propune dupa sarbatorile de Paste (adicatelea dupa 27 Aprilie), ceea ce ar insemna chiar si varianta we urmator -> 1Mai.
Scris 20 ianuarie 2008 - 10:17
Scris 20 ianuarie 2008 - 10:44
Scris 20 ianuarie 2008 - 11:11
Iar balvanyos?
Este doar una din variante.
Avand in vedere ca locatia trebuie sa fie intr-o zona centrala, la o distanta cat mai rezonabila pt majoritatea colegilor, sa nu fie vreo locanta fitoasa (stii tu la ce ma refer - jacuzzi ), care sa-ti permita suficienta libertate de miscare si nu numai, sa fie si libera pt perioada respectiva, nu putem spune ca sunt nenumarate variante (insa nici putine nu sunt).
O alta varianta ar fi zona Moeciu - Cheile Gradistei, desi.....
O alta varianta ar fi Cheia.
Mai departe veniti si voi cu propuneri.
Scris 20 ianuarie 2008 - 11:36
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 ianuarie 2008 - 12:02
drumul nostru spre balvanyos a fost foarte misto, insa adytzu are niste amintiri neplacute cu un peste de 10 cm pe care l-a primit la masa
si acum sincer, conditiile din camere nu au fost chiar ok.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2008 - 12:11
Scris 20 ianuarie 2008 - 12:21
oaspetele zicea de ceva hotel a lu dracu, prin pasu tihuta ( un pic cam departe ptr B )
zona faina este iarasi caransebes - hateg. undeva sus in munte. m-tii retezat
zona sibiului
zona brasov-bran-valea prahovei
zona sovata-praid
balvanyos
mai ziceti si voi ce stiti
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 ianuarie 2008 - 05:57
povesti, nu va vad in stare sa va autoorganizati.
asa e. de asta eu am propus sa facem o caravana. si sa vizitam mai mult.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2008 - 06:52
Scris 20 ianuarie 2008 - 07:48
Va zic din start, in zona Valea Prahovei - Bran - Moeciu nu venim. Mi-e scarba de zona aia... Poate daca mergem la Valea Cu Struti
Flickr - pozele mele
Scris 20 ianuarie 2008 - 08:00
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2008 - 08:43
Pentru intilnirea de primavara, va propun eu o locatie: Bazna, la 10 km de Medias, la Complexul Balnear Expro al Romgaz-ului...
http://www.bazna.ro/index.php?id=3
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 ianuarie 2008 - 08:58
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2008 - 09:40
E o "statiune" destul de ieftina.. si linistita, plus ca zona face toti banii....
Insa nu este "lux", trebuie sa-ti placa.
Sau Vidra, insa este mai dificil cu cazarea.. trebuie vorbit din timp.
Aceasta postare a fost editata de aztec: 20 ianuarie 2008 - 09:43
Scris 20 ianuarie 2008 - 09:50
despre fotografie
Scris 20 ianuarie 2008 - 10:05
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 20 ianuarie 2008 - 10:05
Scris 21 ianuarie 2008 - 02:47
oaspetele zicea de ceva hotel a lu dracu, prin pasu tihuta
Atat hotelul cat si zona sunt superbe. Un pic scump dar nu exagerat. Mancarea este de mare clasa iar ca si portii ne putem cupla linistit 2 la o farfurie la cat de mari sunt si chiar nu glumesc. Era sa mor cand am mancat acolo . Drumul este excelent in mare parte dar exista si zone in care trebuie mers mai cu grija. In vara asta s-a mai lucrat si e relativ OK.
Pe scurt, daca distanta nu-i o problema, e o idee excelenta.
Aceasta postare a fost editata de vulupe: 21 ianuarie 2008 - 02:49
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi