Chevrolet Captiva 1.9 diesel 150 cai
Scris 08 octombrie 2006 - 11:32
Scris 26 noiembrie 2006 - 05:27
The power of dreams
Scris 11 mai 2009 - 08:15
Cu Captiva nu am mers, dar am mers cu noul Santa Fe V6 3L (3,2? nu stiu exact) benzina. Masina a fost in jur de 26500 CIP si avea 800km la bord cand am mers cu ea. In afara de faptul ca atat timp cat am stat la o tigare in ea, sa admiram interiorul si sa vedem ce mai gasim pe acolo, ne-am apucat sa culegem bavuri si dupa 2 tigari nu terminasem, interiorul nu e rau deloc.
Senzatia de condus e placuta, usor de manevrat, motorul este.... cum ar trebui sa fie consumul nu imi este cunoscut si nici nu ma intereseaza, dar sunetul, in ciuda faptului ca esapamentul arata bine, este metalic/electric si lipsit de feeling.
La orice denivelare, troncanea spatele. Asta m-a enervat. Aveam mai multe pretentii.
La frana brusca de la 80kmh masina a intrat in voblaj. M-am speriat nitel, recunosc, era ditamai masina (pentru mine) si nu stiam cum o sa reactioneze. Aici are nota foarte mica.
Parerea mea este ca intre Captiva si SantaFe o sa fie alegere cu inima nu din ratiune. Nu cred ca e diferenta de calitate semnificativa.
Scris 11 mai 2009 - 08:42
Scris 11 mai 2009 - 09:06
Ma mira totusi viteza maxima, ma asteptam sa urce peste 200. Aia e viteza de pe vitezometru sau masurata cu GPS, ceva?
Poti detalia ce e cu decompresorul ala pentru franare? Suna interesant, chiar nu stiam de asa ceva...
Cat despre xenoanele puse, macar tine'le sa bata cat mai jos, ca oricum au pozitie inalta si deranjeaza celorlalti participanti la trafic ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 11 mai 2009 - 10:13
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 11 mai 2009 - 11:22
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 mai 2009 - 12:45
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 11 mai 2009 - 02:18
Scris 12 iunie 2009 - 01:27
S'o stapanesti sanatos in continuare
Ma mira totusi viteza maxima, ma asteptam sa urce peste 200. Aia e viteza de pe vitezometru sau masurata cu GPS, ceva?
Poti detalia ce e cu decompresorul ala pentru franare? Suna interesant, chiar nu stiam de asa ceva...
Cat despre xenoanele puse, macar tine'le sa bata cat mai jos, ca oricum au pozitie inalta si deranjeaza celorlalti participanti la trafic ...
Cutia de viteze are doar 5 trepte si nu poate mai mult. 195 se prinde cu acul turometrului pe "rosu", desi ea este limtata electronic la 186. Viteza este citita pe vitezometru, pe gps este evident mai mica (-10, -15).
Decompresorul intra in functiune la viteze de peste 150 si numai dupa o apasare a pedalei de frana mai mult de 3-4 secunde.
Scris 12 iunie 2009 - 01:42
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi