Cu Ucraina?
http://www.youtube.c...h?v=xkfGab09_xo
Scris 19 februarie 2013 - 02:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 februarie 2013 - 02:16
Nu ca mi'ar fi dor, insa n'am mai prins de mult drumuri ca astea.
Scris 19 februarie 2013 - 02:28
Hai la capitală.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 februarie 2013 - 02:36
Vin, joi. Si dup'aia peste vreo 4 luni ...
Scris 19 februarie 2013 - 02:40
Daca vrei sa vezi Forester-ul da un bip.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 19 februarie 2013 - 03:11
nu uita sa lasi banutii pentru bere, sa avem ce grumazi la intalnire.
Scris 19 februarie 2013 - 05:01
Hai la capitală.
Hai totusi sa nu exageram. Acum vreo 3 ani a fost ca la bombardament dupa zapezi, anul asta s-au mentinut decent.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 19 februarie 2013 - 05:01
Scris 19 februarie 2013 - 05:11
Relu, ia zi tu cu ce drum seamana perfect. Hai, ca stii.
Scris 19 februarie 2013 - 05:21
anul asta s-au mentinut decent.
Da' au fost zapezi ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 19 februarie 2013 - 05:43
Aproape deloc.
Hai totusi sa nu exageram. Acum vreo 3 ani a fost ca la bombardament dupa zapezi, anul asta s-au mentinut decent.
LOL. Deși le evit la maxim, am prins una cu Golful, prima și pană instant - la 19" n-ai ce face. A doua oară n-am mai făcut pană, dar deja schimbasem roțile. Nu am avut unde să mă duc. Cam câți km ai făcut în București iarna asta?
despre fotografie
Scris 19 februarie 2013 - 07:58
Daca vrei sa vezi Forester-ul da un bip.
O sa am destinatia direct Otopeni. Si mai bine asa, sa n'am tim psa vad XT'ul, stau si eu linistit in voiaj
Dar cand ma'ntorc o sa apelez la aceasta oferta
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 19 februarie 2013 - 07:59
Scris 20 februarie 2013 - 09:45
LOL. Deși le evit la maxim, am prins una cu Golful, prima și pană instant - la 19" n-ai ce face. A doua oară n-am mai făcut pană, dar deja schimbasem roțile. Nu am avut unde să mă duc. Cam câți km ai făcut în București iarna asta?
Inseamna ca ai memoria scurta si ai uitat bombardamentul de acum cativa ani. Fata de ce a fost atunci, gropile de anul asta se mentin la un nivel decent.
Scris 20 februarie 2013 - 10:15
despre fotografie
Scris 20 februarie 2013 - 10:22
exista o singura solutie,dar din cauza virstei,o perioada ne revoltam si incapatinam sa o aplicam..........masina pentru gropi....
Scris 21 februarie 2013 - 09:47
Scris 25 februarie 2013 - 08:25
Scris 26 februarie 2013 - 11:46
Scris 26 februarie 2013 - 07:47
Alea erau carute speciale de drag cu ampatament scurt si usurate la maxim sa traga calu'. Eu taiam capu la conducareti sa fie si mai usoare !
Scris 26 februarie 2013 - 08:23
nu-i cam greu la aderenta cu copite de fier pe asfalt? sau aveau copite gen "slick" pentru drag?
intreb si io asa...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 februarie 2013 - 08:33
Intrebi prostii, e iarna baaaaa, si are spikes !!
Scris 26 februarie 2013 - 09:11
Scris 26 februarie 2013 - 09:20
Si nu-i asa ? Ne kakam pe noi ca nu avem autostrazi, dar imensa majoritate a localitatilor care nu au asfalt nu o vede nimeni !
Asta e problema reala a infrastructurii, NU autostrazile !!
Scris 26 februarie 2013 - 09:22
deh,romanul vrea si el ca afara...................nu conteaza ca se sta in noroaie,gramezi de gunoi,important e sa fie cu jacuzzi.............si masina sa aiba folie,imperios necesar.....
Scris 26 februarie 2013 - 09:26
Si xenon in proiectoare !
Imi venea azi dimineata sa-l iau la palme pe un bou cu o VECTRA ( reno facut de nemti ! ), cretin care tinea aprinse numai proiectoarele albastrite de la xenoanele de kakat pe care le-a bagat in ele. Si nu stiu cine i le-o fi montat ca te faceau MUCI chiar prin oglinda !!!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 26 februarie 2013 - 09:28
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi