Probleme Forum
Scris 08 septembrie 2012 - 11:02
Daca nu vrei sa dai banii pe tapatalk nu prea am ce sa-ti fac.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 08 septembrie 2012 - 11:05
Mie nu imi place tapatalk. Prefer versiunea de mobil a site-ului
Scris 02 decembrie 2012 - 08:43
probleme cu utbu ?
Scris 02 decembrie 2012 - 09:10
Auzi, da merele n-are si alte browsere in afara de ala safari?
Mie nu imi place tapatalk. Prefer versiunea de mobil a site-ului http://www.garajul.r..._DIR#/smile.png
Eu nu prea. Era mai OK Ţacapaca.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 decembrie 2012 - 10:57
+1
Scris 02 decembrie 2012 - 11:48
Tapatalk n'am folosit, nu prea ii vad rostul. Am inteles ca e f misto cand il folosesti ptr mai multe forumuri in paralel, dar nu e cazul
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 02 decembrie 2012 - 11:50
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 02 decembrie 2012 - 03:34
probleme cu utbu ?
Ai incercat sa faci copy/paste direct cu link-ul de pe yt? Ar trebui sa mearga.
Daca vreti tapatalk-ul zice-ti si il pun la loc. Mie unul partea de mobil mi s-a parut destul de evoluata in versiunea asta. Singurul bug pe care l-am gasit a fost ca daca intru de pe mobil cand deschid pe desktop imi apare varianta de mobil si nu pot sa trec inapoi pe cea de desktop.
Scris 02 decembrie 2012 - 04:57
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 decembrie 2012 - 05:28
Gata si Tapatalk-ul dar am impresia ca esti singurul utilizator care il foloseste
Scris 02 decembrie 2012 - 06:15
Păi special l-am luat, acu' dacă nu-l mai vrea nimeni, asta e, mă descurc eu.
despre fotografie
Scris 02 decembrie 2012 - 06:38
Ar trebui sa-ti mearga. Acum daca tot ai dat banii pe el .. doar nu o sa te privez de placerea de a-l folosi
Scris 02 decembrie 2012 - 08:00
despre fotografie
Scris 02 decembrie 2012 - 08:59
Pe mine ma seaca altceva. De ce sunt automat rutat - in general, pe orice site care are versiunea mobile - catre aceasta versiune, si nu pot alege sa raman pe versiunea full?
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 02 decembrie 2012 - 09:38
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 02 decembrie 2012 - 09:54
si io folosesc 'tacapaca'...da' de cand l-ai activat nu mai incarca ultimele pagini ale topicurilor...de ex. la 'accidnte...' ultimul post pe care il afiseaza e #1550 din 2010 , parca ar lua din topicurile inchise cu acelasi nume ... partea 1 sau partea 2...
La fel si topicul asta...
Scris 02 decembrie 2012 - 10:14
Așa este, numai dacă s-a scris ceva văd ultima pagină, în rest, numai foarte vechi.
Pe mine ma seaca altceva. De ce sunt automat rutat - in general, pe orice site care are versiunea mobile - catre aceasta versiune, si nu pot alege sa raman pe versiunea full?
E de la browser-ul folosit.
FF nu are problema asta de exemplu.
Cel stock în schimb rămâne blocat în varianta de mobil.
despre fotografie
Scris 02 decembrie 2012 - 10:30
Ok, banuiam eu ca nu scap de FF...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 02 decembrie 2012 - 11:47
Pe mobil folositi Chrome. Firefox e muci pe mobil.
Scris 03 decembrie 2012 - 12:32
Android >Firefox (corelat cu desktop-ul) >Maxthone.
Astea 3 pot reda corect mai toate paginile.
despre fotografie
Scris 03 decembrie 2012 - 10:35
Chrome si la mine a fost muci dupa ultimul update (sau ultimul facut de mine la vremea aia) asa ca l-am dat jos. FF l-am pus aseara si deocamdata pare ca merge ok, si in plus imi arata versiune desktop dupa cum zicea si Cata. Deci so far so good.
Scris 03 decembrie 2012 - 10:42
mai da ce avea forumul in versiunea veche de a trebuit sa umblati la el ? ca nu am vazut nemultumiti totusi ...
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 03 decembrie 2012 - 10:58
In ordinea importantei:
1. Probleme de securitate. Pe data de 12 nov 2012 am gasit un script care permitea accesul la anumite functii de pe server. Tipul (din Olanda) apucase chiar sa compileze niste root kit-uri pe server dar din cauza versiunii kernelului - prea veche pentru exploit-urile pe care le testa - acestea nu i-au functionat. Pentru cine e curios i le pot trimite pachet.
2. SEO. Vechea versiune avea mari probleme legate de SEO. Daca e cineva curios pot sa intru in amanunte.
3. SPAM. Era extrem de dificil sa banezi si sa stergi conturile care reuseau sa se inregistreze. In versiunea asta noua vad ca este de ajuns sa marchezi un membru ca spammer si de restul se ocupa el. O sa studiez mai in amanunt cu prima ocazie
Sper sa apuc pana la sfarsitul anului sa iau si un device pe care sa fac backup offsite. Sau daca aveti cunostinta de ceva site-uri care pun la dispozitie astfel de servicii. Am cont pe Amazon WS care include si access la un serviciu S3 dar inca nu mi-am dat seama cum pot sa uploadez pe el din extern (nici n-am avut timp sa studiez prea adanc problema).
Scris 03 decembrie 2012 - 12:25
pai sa discutam de backup, ceva spatiu on-line avem.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 03 decembrie 2012 - 02:47
Pai nu vreau doar pentru forum. Numai bazele de date au aprox 4Gb.
Oricum vreau sa iau un WD de 3Tb pentru acasa si o sa fac backup si pe ala.
Scris 03 decembrie 2012 - 04:33
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi