3 raniti grav, o masina incendiata

Scris 24 august 2006 - 10:40
Scris 24 august 2006 - 10:55
Scris 25 august 2006 - 09:10
Scris 25 august 2006 - 09:12
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 25 august 2006 - 09:13
cica a fost un accident intre un jeep cu nr de arabia saudita (posibil cayenne) si un logan http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/crazysanta.gif stie careva mai multe?
Scris 25 august 2006 - 10:36
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 25 august 2006 - 04:29
Regizorul Cristian Nemescu si inginerul de sunet Andrei Toncu au decedat in accidentul rutier care a avut loc �n noaptea de joi spre vineri, in centrul Capitalei, c�nd un autoturism Porsche Cayenne a trecut pe culoarea rosie a semaforului si lovit o Dacia Logan apartin�nd unei firme de taximetrie.
Cristian Nemescu (foto), in varsta de 27 de ani, si Andrei Toncu, de 28 de ani, se aflau in taximetru, informeaza Politia.
Accidentul - soldat cu moartea taximetristului, Dumitru Arustei, �n v�rsta de 24 de ani, si a celor doi clienti - s-a produs �n jurul orei 1:00, pe Splaiul Independentei, c�nd soferul autoturismului Porsche, un cetatean englez �n v�rsta de 29 de ani, a trecut la culoarea rosie a semaforului. El a intrat �n intersectia de la podul Eroilor si a lovit �n plin taximetrul care circula regulamentar, dinspre Academia Militara catre strada Berzei.
Ipoteza politiei potrivit careia masina de teren Porsche Cayenne care a lovit, joi noapte, taxi-ul Dacia Logan pe Podul Eroilor din Bucuresti trecuse pe rosu este confirmata de un taximetrist care a surprins accidentul �n timp ce statea la semafor, pe celalta parte a D�mbovitei.
"Accidentul s-a petrecut �n timp ce eu asteptam la semaforul care era rosu. Evident, daca eu aveam rosu, si cei care veneau din sensul opus aveau tot rosu, prioritate aveau cei care traversau podul, de la Academia Militara catre Berzei", a declarat, agentiei MEDIAFAX, Carol Mihai, taximetrist la o firma din Capitala.
Acesta a povestit cum, �n timp ce stationa la semaforul rosu, pe celalalt mal al D�mbovitei, a auzit o bubuitura puternica si, �ntorc�nd capul, a vazut o masina cum zbura prin aer.
"A fost o oroare, mi-e greu si sa va povestesc, desi sunt sofer de o viata", a spus Mihai.
Acesta a recunoscut ca nu a oprit pentru a vedea ce se �nt�mplase �ntruc�t �n masina avea o clienta care i-a solicitat sa-si continue drumul catre casa, refuz�nd sa priveasca tragedia.
"Nu mai era, oricum, nevoie de prezenta mea. Se oprisera deja alte cel putin zece masini, asa ca eu am preferat sa anunt dispeceratul despre eveniment. Le-am cerut colegelor mele sa cheme imediat Salvarea, constient fiind de gravitatea accidentului", a mai spus taximetristul.
Cinci persoane aflate �n autoturismul Porsche, patru cetateni englezi si un rom�n, au fost raniti. Ei au fost transportati la spital.
La fata locului a sosit o masina a pompierilor, cu apa si spuma, precum si doua echipaje de descarcerare, acestea av�nd nevoie de aproape o ora pentru a scoate din taxi cadavrele celor trei persoane.
Cetateanul englez Ali Imran (29 de ani), aflat la volanul autoturismului Porsche, care are resedinta �n Dubai-Emiratele Arabe, a fost audiat, vineri, de politisti. El a declarat ca a venit �n Rom�nia cu afaceri, la �nceputul acestei saptam�ni.
Toti ocupantii din autoturismului Porsche Cayenne au fost testati cu aparatul etilotest si le-au fost recoltate probe de s�nge pentru stabilirea alcoolemiei.
Cristian Nemescu este autorul filmelor de scurt si mediumetraj Poveste la Scara C si Marilena de la P7, cu care a participat si a luat premii la mai multe festivaluri internationale. Cu Marilena de la P7, regizorul a participat anul acesta la Cannes. De curand, el a terminat filmarile la primul lui lungmetraj, California Dreaming.
Inginerul de sunet Andrei Toncu a colaborat cu Nemescu la toate cele trei filme mentionate. A mai lucrat la filmele Lampa cu caciula, To Kill a Killer, Heaven, Human & Bread.
Sursa: Cinemagia
Mediafax
Scris 25 august 2006 - 04:55
Scris 25 august 2006 - 05:57
Scris 25 august 2006 - 06:09
Scris 09 septembrie 2006 - 06:49
Scris 09 septembrie 2006 - 06:54
Scris 09 septembrie 2006 - 07:01
Scris 09 septembrie 2006 - 07:11
Scris 09 septembrie 2006 - 09:23
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 septembrie 2006 - 09:49
Scris 09 septembrie 2006 - 11:16
Scris 10 septembrie 2006 - 01:27
Scris 10 septembrie 2006 - 05:37
Scris 10 septembrie 2006 - 07:19
Scris 10 septembrie 2006 - 08:32
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi