Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 10 septembrie 2006 - 09:16
1 . Dobitocul de pe motocicleta pentru ca si-a luat un angrenaj pe care e clar ca nu putea sa-l conduca .
2. Dobitocii de organizatori pentru ca nu au facut parapete mai bune .
3. Dobitocii de politisti pentru ca au permis desfasurarea .
4. Dobitocii de spectatori - cand stai la un metru de o motocicleta care merge cu 150 la ora , ce te astepti sa se intapmple ? Sa vina zana dintisorilor sa te salveze ?
De ce credeti ca in strainatate , la pistele de drag spectatorii stau departe de masini/motociclete . Doar nu-s aia prosti degeaba .
Scris 10 septembrie 2006 - 10:08
2. Da
3. Da, in primul rind.
4. Nu sint de acord. S-a intimplat pe drumuri publice, deci erau oameni normali in zona (babe, moshi, gospodine, copii, fraieri)... citi crezi tu ca au idee ce se poate intimpla la curse si cit control are ala cind scapa ambreiajul? Apoi daca ai 11 ani (ai voie, e DRUM PUBLIC) ce judecata si raspundere vrei sa ai?
PS: viteza de la finish era pe la 180. La 5 metri, o bordura si o panglica de oameni.
Scris 10 septembrie 2006 - 10:20
Eu nu pot da vina pe spectatori, ca aia sunt oricum ca oile... Am asistat live la cateva speciale dintr-un raliu dur de la noi si ma chinuiam sa ii trag pe "curajosi" de pe margine! Dar cine sa ma asculte? Stateau in curbe, stateau pe liniile drepte, peste tot... Ba chiar ajunsesera sa ii jeneze pe piloti. Acolo e cam greu sa dai vina pe organizatori, ca ar trebui sute de oameni sa stea pe tot traseul. Este imposibil... Buba este lipsa educatiei rutiere (eu unul am facut asa ceva si la gradinita, si la scoala primara!).
Organizatorii... De vina 150%. Dar chiar si asa, daca puneau niste "parapeti" cum sunt cei de plastic de pe DN1, credeti ca aia stopau ghiuleaua ucigasa? Am un coleg pe AstraClub care a scapat ca prin minune cand o masina scapata de sub control de pe contrasens, pe DN1, a decolat datorita acelor parapeti de plastic si a zburat prin fata lui la 1m...
Una peste alta, mortul de la groapa nu se mai intoarce...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 10 septembrie 2006 - 10:28
Apoi daca ai 11 ani (ai voie, e DRUM PUBLIC) ce judecata si raspundere vrei sa ai?
Atunci e vina parintilor . De ce nu-si supravegheaza copiii ?
Dar chiar si asa, daca puneau niste "parapeti" cum sunt cei de plastic de pe DN1, credeti ca aia stopau ghiuleaua ucigasa?
Daca le umpleau cu ceva (apa , nisip) , deveneu mai grele si daca nu opreau motocicleta , macar poate o aruncau inapoi in drum . Sau in cel mai rau caz o incetineau ca sa nu loveasca cu atata forta .
Aceasta postare a fost editata de Kenny: 10 septembrie 2006 - 10:31
Scris 10 septembrie 2006 - 10:32
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 10 septembrie 2006 - 10:33
Eu nu pot da vina pe spectatori, ca aia sunt oricum ca oile...
Eu da . Unde incepe si responsabilitatea personala ? Daca nu te duce capul , sufera . Asta e .
Scris 10 septembrie 2006 - 10:53
Aici vina cred ca poate fi impartita peste tot :
1 . Dobitocul de pe motocicleta pentru ca si-a luat un angrenaj pe care e clar ca nu putea sa-l conduca .
2. Dobitocii de organizatori pentru ca nu au facut parapete mai bune .
3. Dobitocii de politisti pentru ca au permis desfasurarea .
4. Dobitocii de spectatori - cand stai la un metru de o motocicleta care merge cu 150 la ora , ce te astepti sa se intapmple ? Sa vina zana dintisorilor sa te salveze ?
De ce credeti ca in strainatate , la pistele de drag spectatorii stau departe de masini/motociclete . Doar nu-s aia prosti degeaba .
total de acord cu ce zice keni.
fiecare are parte lui de vina, dar partea mai mare o are Militzia ca a aprobat asa ceva avand in vedere nivelul slab de siguranta oferit spectatorilor.
dar TOTI au partea lor de vina.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 10 septembrie 2006 - 10:53
Flickr - pozele mele
Scris 10 septembrie 2006 - 10:57
Scris 10 septembrie 2006 - 12:02
Scris 10 septembrie 2006 - 01:39
Cat despre inconstientii care merg cu peste 100 in oras (curse, etc), le-as suspenda pe vecie dreptul de a avea permis.
Aceasta postare a fost editata de hansolo: 10 septembrie 2006 - 01:40
Scris 10 septembrie 2006 - 04:12
primo: e un concurs de drag, motoristul n-a ridicat bicla pe o roata decat din dorinta de accelerare mai puternica, nu erau fite, ascultati sunetul motorului.
Vina sa fie a lui?! De ce?! Lui i s-a dat un cadru legal, intr-un concurs oficial. Asta ar insemna ca daca un pilot de f1 sare afara si o roata zboara in public si raneste pe cineva (ca sa nu zic mai rau) e vina lui, nu?
Nu, omul n-are nici o vina. Era un concurs organizat pe baze legale, cu aprobari de la cei care se presupune ca se pricep sa protejeze publicul de asa ceva.
secundo: cred ca in oricare parte a lumii (si la aborigenii din Congo) orice fel de public ar realiza pericolul si ar sta mai departe. In acelasi timp, daca omului i se permite sa stea pe pista, intre cele 2 motociclete care se dau, atunci e clar ca e safe, daca nenea jandarmu' zice asa...
Pana la urma, avem responsabili un organizator, o primarie si un jandarm. Sa-i spanzure cineva, ca merita! Motociclistul nu are nici cea mai mica vina, AFOST UN ACCIDENT. responsabili de protectia publicului sunt organizatorii, nu concurentii, ce naiba?!
si putin off topic...
jaffare, ce-ai vrea frate, sa am un utilaj care incape printre masini si ajunge in fata la stop dar sa stau la coada?! WTF?! Pai de ce mi-am luat motor, sa stau dupa autobuzul 313?!
Ca ne dam cu viteza... Da man, sigur, ca tu cand te sui la tine in beamveu si-i dai talpa mergi tare pana la 50 km/h, dup-aia franezi... Daaaa, sigur!
Scris 10 septembrie 2006 - 04:17
se merge tare? da, ai dreptate. Se face slalom printre masini? Pai si ce-ai vrea, rumanii nostri pe bulevard cu 4 benzi merg imprastiati pe toate 4, ruland sincron cu 60 la ora!
ca si motociclistii sunt vinovati, asta e clar, sunt cazuri in care nu ai ce sa comentezi, daca mergi cu 200 prin oras nu poti sa faci scandal ca te-a luat nu stiu cine pe capota.
Numai ca gandeste-te ca in 8 luni de speed (5 ani m-am dat dopar enduro) am avut 4 trante, din care una singura a fost din vina mea (si cea mai usoara de altfel). Nu mi s-a acordat prioritate de 2 ori si o data, mergand cu 50 km/h o tanti a schimbat banda si m-a luat cu totul bagandu-ma sub o calibra!. Si crede-ma, chiar aveam 50 la ora...
Scris 10 septembrie 2006 - 04:21
adevarul e undeva la mijloc, asta e clar, pentru mine cel putin
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 10 septembrie 2006 - 10:09
am facut de la tancabesti pana la saftica aproape o ora si am vazut 2 masini arse..
stie cineva ce s-a intamplat?
cealalta masina este dupa pomi.. pare un citroen bx..
Aceasta postare a fost editata de Florin83: 10 septembrie 2006 - 10:11
Scris 16 septembrie 2006 - 11:21
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 16 septembrie 2006 - 11:23
Scris 17 septembrie 2006 - 10:19
am trecut ieri la 30 minute dupa ce s-a consumat accidentul de pe vacaresti, cel cu golf 2 albastru (cred). mi s-a ridicat paru' pe ceafa... oribil! mergea tare rau omu', erau intinse resturi pe cateva zeci de metri.
Scris 18 septembrie 2006 - 03:02
Flickr - pozele mele
Scris 18 septembrie 2006 - 03:14
Scris 18 septembrie 2006 - 03:51
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 18 septembrie 2006 - 05:09
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 18 septembrie 2006 - 06:46
Scris 18 septembrie 2006 - 08:54
Later edit: in seara asta 2 accidente intre Diham si McDonalds Costin Georgian. Unul usor, celalalt cu Politie de circulatie, cu drum oprit etc, langa refugiul de tramvai... Un Kalos perpendicular pe refugiu, foarte sifonat, si cu parbrizul cu urme clare de pieton luat pe capota... Si asta de la cativa stropi de ploaie...
Flickr - pozele mele
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi