Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#76 bigfoot17ro

e36 fan

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Mesaje:
Inregistrat: 13-februarie 05
  • Marca:BMW
  • Model:e36
  • Motorizare:2.5i 192CP

Scris 28 noiembrie 2006 - 07:52

IMAGINE DURA, ATENTIE
http://img217.images...1581/wwwjm8.jpg

link

editat pentru prevenirea cititorilor

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 29 noiembrie 2006 - 01:37

• 0
BMW: Angel body + devil power = deadly combination
Posted Image

#77 CrisArkgoth

evil inside

• Members
  • PipPipPip
  • 498 Mesaje:
Inregistrat: 13-aprilie 04
  • Marca:-
  • Model:-
  • Motorizare:-

Scris 28 noiembrie 2006 - 08:59

cu sticlele alea ce-i acolo ?
unde-i plafonul ? cu riscul de a parea carcotas, parca s-au asezat pt. poza astia aici, nu a zburat nici unul din masina...si cum de i-au lasat asa in vazul lumii ?
  • 0

#78 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 29 noiembrie 2006 - 12:11

Sigur asta e facuta intentionat. Stiu ca mai lasasera acum cativa ani o epava a unui accident suspendata pe o platforma pe marginea soselei ... ptr a impresiona cei care trec pe'acolo in speranta ca nu vor merge cu viteza mare
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#79 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 29 noiembrie 2006 - 02:09

Cred ca din pacate e pe bune.
Ca sa faci un astfel de machiaj iti trebuie o echipa de cinematografie super profi si nu cred ca Politia Romana investeste in asa ceva pentru o reconstituire.
Iar daca ar fi fost scoase victimele si pusi cei din imagine in locul lor nu cred ca mai ramanea pachetul ala de Winston Lights acolo. Si nici pasagerul din fata nu cred ca si-ar fi bagat mana pe dupa centura.

LE: iar sticlele protejeaza marginea ascutita care ramane dupa taierea plafolului la descarcerare.

Aceasta postare a fost editata de Extremero: 29 noiembrie 2006 - 02:14

• 0

#80 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 29 noiembrie 2006 - 02:40

Groaznic...
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#81 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 29 noiembrie 2006 - 08:17

mie sincer mi se pare un trucaj de prost gust...

au desfacut masina, si au iesit repede toti de la ambulanta, descarcerare etc din cadru sa faca o poza?
au avut timp sa taie sticle sa puna pe "montantii" usilor din fata "sa nu intre apa" ?!?
ciudat oricum...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#82 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:
Inregistrat: 06-mai 03

Scris 03 decembrie 2006 - 01:50

Prin Campulung Moldovenesc se circula pe o singra banda iar eu m-am gandit ca se asfalteaza in zona pentru ca am mai stat la cozi pe-acolo. Insa cand am ajuns in dreptul dopului, era plin de politie si un Polo era numai praf si pulbere, indoit si ars. Ulterior am aflat din ziarele locale ca acel Polo a intrat de pe o portione de asfalt neted pe o portiune cu gropi si din cauza vitezei si a poleiului a pierdut controlul si s-a izbit violent de un tractor care la randul lui s-a izbit intr-un stalp, rupandu-l. Masina a luat foc si toti din masina au ars adica 2 barbati, o femeie si 2 copii.

http://www.monitorul...i...al&id=22737

De vina sunt si cei care au lasat trecerea prea brusca de la asfalt la gropi si ca nu au indicatoare corespunzatoare in acea zona.

Aceasta postare a fost editata de onyx-20: 03 decembrie 2006 - 01:53

• 0

#83 imircea

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 106 Mesaje:
Inregistrat: 22-februarie 04
  • Marca:Audi
  • Model:A6 2007 quattro
  • Motorizare:3.0 TDI 232 CP

Scris 03 decembrie 2006 - 05:46

Daca intrebi politia, de vina este "neadaptarea vitezei la conditiile de drum" si evident "viteza excesiva"
  • 0
Audi A6 3.0 TDI - quattro 232 CP / VW Golf 1,6 Tiptronic / Skoda Octavia 1.9 TDI - 90 CP (la tata)

#84 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 03 decembrie 2006 - 05:52

In conformitate cu noul cod, de vina va fi cel ce administreaza drumul respectiv.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#85 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 03 decembrie 2006 - 11:29

De obicei cand ajung in zona respectiva franez destul de mult pentru a nu ma zgaltai prea tare indiferent din ce parte vin. E prea dura trecerea. Sunt niste nenorociti cei care au lasat-o asa!
  • 0

#86 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 04 decembrie 2006 - 01:50

Corect.. sunt responsabili cei ce administreaza/repara drumul.. insa nu pot crede nici in ruptul capului ca masina mergea cu viteza legala (ora 3 noaptea?) .. ce poate i-ar fi salvat pe toti.. chiar si la 60km/h
"Martorii spun maşina avea viteză destul de mare, deşi indicatoarele arătau o limitare de 40 km/h."
Alt aspect important.. nu s-au mai deschis usile.. ciudat..
Viteza ucide.. si nu este doar un spot tv sau lozinca..dar oricum nu pricepe nimeni asta..si mai avea si 2 copii in masina..
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#87 onyx-20

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 123 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2006 - 10:07

E un indicator mic si amarat prafuit si nereflectorizant. Sincer nici eu nu l-as fi vazut!
  • 0

#88 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2006 - 09:21

Inca incerc sa-mi schimb imaginea din fata ochilor... Dar imi e greu... Am venit de la locul din descrierea de mai jos cu 20 la ora cred...

Locul accidentului: langa statia de tramvai de la Dristor, acum 20 de minute. Nu stiu sa mai descriu exact locul chiar daca trec zilnic de 1 an pe langa el... Cred ca asta se cheama soc, nu? In fine... E vorba de statia de tramvai cum vii dinspre Rm. Sarat spre McDonalds Dristor. Chiar inainte de intersectia semaforizata ce are gura de metrou. Statia de tramvai e mai sus decat soseaua, si are gard. Cu 2 masini in fata mea, un nenea mai in varsta (nu stiu varsta aproximativa, avea par gri) sare prin fata unei basculante... Rezultatul (vazut de la 10cm.... Doamne.........): de la jumatate in jos strivit... De miscat mai misca dar sincer, din ce stiu de la Tata (e medic A.T.I.) nu cred ca mai scapa... Soferul de pe camion se jura ca i-a sarit in fata, lumea il blama pe el. De ce oare? Nici nu ai cum sa prinzi viteza acolo inainte de semafor dimineata! De ce nu a traversat 50 (cinci zeci) de metri mai incolo la trecera semaforizata de pietoni??? Pentru un amarat de tramvai??? S-a nenorocit pe el (in cel mai fericit caz ramane infirm pe viata) si l-a nenorocit si pe soferul de basculanta (i se vedea efectiv pe fata ca e distrus... Si nu e vina lui!!!!!). Da, stiu, conform noului cod rutier pietonul poarta toata vina blablabla... Dar soferul ala, credeti ca mai doarme bine? Daca eu, neimplicat direct, abia scriu, nu pot inca sa mananc sau sa beau, el cum o sa fie?

De ce Doamne-iarta-ma nu gandesc oamenii? De ce nu inteleg ca suntem atat de fragili???

Sper sa citeasca si pietonii, nu numai soferii... Sa inteleaga ca un monstru de fier, fie el si o masinuta de 600kg, le poate distruge sau curma viata in cateva milisecunde...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#89 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 14 decembrie 2006 - 09:40

Acum o sapt. veneam de la galati si pe soseaua spre buzau o batrana a fost lovita de o masina si proiectata pe geamul celei din fata.In localitatea Manzu.A murit pe loc,iar culmea ironiei era ca venea de la biserica.Detaliile astea le-am aflat la stiri,eu cand trecusem prin dreptul ei,in privirea fugara aruncata mi se paruse ca este barbat.Pacat ca majoritatea accidentelor sunt produse ca urmare a cretinismului uman si nu pur si simplu intamplari nefericite.
  • 0

#90 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 14 decembrie 2006 - 10:02

Viper ai foarte multa dreptate ,dar multa lume nu se pune in postura soferului . SI eu alergam printre masini /treceri and stuff , dar dupa ce am facut scoala de soferi si mergeam doar cu maxim 40-50 ... si ma apropiam de trecerile de pieton sau vedeam un pieton care nu e pe trecere si coboara de pe trotuar mi se facea inima cat un purice ... ce sa mai vorbesc de cei care incepeau sa alerge ... vibram in dreptul fiecarei treceri unde masinile parcate nu ofereau nici o vizibilitate sau erau parcate chiar pe trecere ... una chiar nu departe de intersectia Dristor unde ai mentionat tu ca a avut loc accidentul . Hai ca incep sa ma indepartez de la subiect si nu e bine . Oricum dupa ce am vazut prin ce trec soferii cu adevarat (de lucrurile astea nu-mi dadeam seama nici cand stateam in dreapta lui tata , trebuia sa fiu in locul lui pe bune ca sa vad exact cum stau lucrurile ) de acum sa mor daca am mai alergat prin locurile pe unde traversez sau pe trecerile de pietoni ... nu mai traversez pe rosu nici macar daca masinile stau si pietonii au rosu ... nu ma msic pana nu vad verde chiar daca toti ceilalti pietoni incep sa traverseze .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#91 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2006 - 10:12

Daca ar gandi toti ca tine, ar mai fi sanse de normalitate...

In zona cu pricina sar oamenii intr-o disperare spre tramvai... O fi oare ala ultimul tramvai de pe lume???
  • 0

Flickr - pozele mele

#92 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 14 decembrie 2006 - 10:19

Offf..Asa este. Imi pare rau Viper c-ai asistat la asa ceva dar batranii si copiii nu au grija deloc de ei. Am vazut oameni in varsta care de abia se pot tine pe picioare incercand "sprinturi" printre masini pt o scurtatura de 20 de m (unde e trecere de pietoni). Copiii la fel...cu castile pe urechi, cu role in picioare zburda printre/ prin fata masinilor si uite ce se intampla. Socant intr-adevar sa asisti la asa ceva.
In alta ordine de idei, eu acum 4 ani am fost lovit de un taxi pe trecerea de pietoni si mare noroc am avut ca m-a saltat pe capota si m-a aruncat in spatele masinii ca altfel...Aveti mare grija dragi prieteni daca ei nu au si faceti tot ce este omeneste posibil sa evitati accidentul. Restul nu depinde de voi ca daca sare ca batranul asta in fata basculantei nici Dumnezeu nu-l mai poate salva.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#93 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 14 decembrie 2006 - 10:26

Nu era batran, avea parul grizonat... Nu cred ca avea 50 de ani... Doamne, iar imi vine imaginea aia in fata......
  • 0

Flickr - pozele mele

#94 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 14 decembrie 2006 - 11:03

Fix cand ziceai tu ca s-a petrecut accidentul ala faceam virajul la stanga la Moghioros dinspre Valea Ialomitei spre Plaza. Eram a 3-a masina din coloana, fix dupa a 2-a se baga in traversare dinspre piata spre refugiul de tramvai o tanti cu telefonul la ureche, ziceai ca vrea sa se sinucida, oricum pietonii aveau rosu de cel putin 30 de secunde-1minut. Am evitat-o la milimetru si cu mana uitata pe claxon :) Probabil ca daca as fi culcat-o pe asfalt dupa ce as fi scapat de politie si asigurator ajungeam si eu la spitalu' 9 ! Oricum sa stii ca nu e mare diferenta intre noi si mecanicii de locomotiva sau de metrou care se trezesc cu cate un neatent sau un sinucigas in calea lor. Ala moare sau ramane mutilat fizic, dar tu ajungi la psihoterapie pentru ani de zile si poti sa nu mai fii in stare (psihic) sa conduci o masina pentru foarte mult timp - cu toate costurile indirecte de rigoare. Nu stiu de ce dar nu mi se pare un schimb corect! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/256.gif
  • 0

#95 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 14 decembrie 2006 - 11:14

Am intrat pe topic si mi s-a taiat tot cheful.. Mai oameni buni, problema este de constientizare a pericolului. Se arunca in trafic, printre masini, cu gandurile lor, cu lumea lor, fara sa se gandeasca... Toti au in cap fraza aia blestemata "las' ca ma evita astia cumva!". Si se ajunge la asta... Din pacate!
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#96 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 14 decembrie 2006 - 11:17

Cat ma pot enerva dobitocii aia de pietoni care sar imediat cu gura,soferul e domle de vina(desi nu are nici o vina) pe astia i-as bate de ...mai era o faza in care cineva care mergea regulamentar a acrosat un elev aiurit care a traversat aiurea l-a luat pe capota pe la 40 la ora...elevul nu a patit nimic schiopata putin dar nu era grav,si ca de obicei niste mosi si babe cretine se aduna...domleeeee avea 120 la ora!!!pai sa nu iti vina sa ii impusti?
Imi pare rau de ce ai vazut Viper,prin clasa a 8-a am asistat la ceva asemanator pe trecerea de pietoni o Dacia a luat din plin un pieton si efectiv l-am vazut cum a zburat peste masina....a fost o imagine....si ca treaba sa fie completa ala cu Dacia NU a oprit,pietonul desi a fost un impact puternic scapase avea doar piciorul rupt,oprise pana la urma cineva si l-a dus la spital.
  • 0

#97 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 14 decembrie 2006 - 11:26

este bine ca s-a schimbat noul cod rutier pt ca uneori soferii nu au nicio vina si vine grupul de mosi plecati la table, babe plecate la piata si gura casca asa zisa linch mob care vrea sa-l omoare pe sofer care avea, vorba lui maxy, 170 cel putin ca si-au dat ei seama si e un nenorocit, arestati-l, omorati-l cu pietre.
Cu astia care vorbesc la telefon remediul este un claxon preluuuuung urmat de o aprovizionare a frigiderului persoanei respective ca ei nu aud si nu vad nimic altceva in jur.
  • 0
On a self-imposed forum break...

#98 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 14 decembrie 2006 - 11:29

Brancoveanu cu Oltenitei, trecere de pietoni, iarna trecuta...
un pieton coboara grabit din tramvai, aluneca pe zapada si intra sub rotile din spate ale unui autocamion (basculanta) cu axa spate dubla. A trecut peste el la 15km/h, nu avea cum sa il vada... Eu eram fix in spate... Lumea a sarit sa-l bata pe sofer...
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#99 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 14 decembrie 2006 - 11:35

Deh aici se vede nivelul de inteligenta al romanului de rand....
  • 0

#100 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 14 decembrie 2006 - 11:48

Groaznic... Pe portiunea aceea dintre Ramnicu Sarat si Dristor parca ar fi numai sinucigasi. Tot felul de babe si aiuriti traverseaza haotic peste tot, numai pe la trecerea de pietoni nu.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

4 useri citesc subiectul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi