Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#1 bigfoot17ro

e36 fan

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Mesaje:
Inregistrat: 13-februarie 05
  • Marca:BMW
  • Model:e36
  • Motorizare:2.5i 192CP

Scris 24 august 2006 - 09:10

accident in apropiere de rosiori pe E70, depasire neregulamentara a meganului
3 raniti grav, o masina incendiata :D
Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata

Imagine amplasata
  • 0
BMW: Angel body + devil power = deadly combination
Posted Image

#2 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 24 august 2006 - 10:40

groaznic :D
dar ce s-a intamplat cu topicul vechi?
PS: vezi ca ai scris "Ii" in loc de II :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#3 bigfoot17ro

e36 fan

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 784 Mesaje:
Inregistrat: 13-februarie 05
  • Model:e36
  • Motorizare:2.5i 192CP

Scris 24 august 2006 - 10:47

groaznic :D
dar ce s-a intamplat cu topicul vechi?
PS: vezi ca ai scris "Ii" in loc de II ;)

e inchis la hall of fame
II asta imi apartine, dar se repara :D
  • 0
BMW: Angel body + devil power = deadly combination
Posted Image

#4 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 24 august 2006 - 10:55

heh a ajuns faimos :D
nici o problema, nu te-am criticat, doar am semnalat greseala ca sa dispara :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#5 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 25 august 2006 - 09:10

cica a fost un accident intre un jeep cu nr de arabia saudita (posibil cayenne) si un logan http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/crazysanta.gif stie careva mai multe?
  • 0
Capul lui Moţoc vrem!

#6 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 25 august 2006 - 09:12

Era foarte Cayenne... A intrat pe rosu si l-a aruncat pe amaratul cu Loganul Taxi intr-un gard de tabla... Taximetristul si cei 2 pasageri morti pe loc...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#7 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 25 august 2006 - 09:13

cica a fost un accident intre un jeep cu nr de arabia saudita (posibil cayenne) si un logan http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/crazysanta.gif stie careva mai multe?

era un cayenne, parca am vazut eu de emiratele arabe unite, care a intrat (pe rosu, corect) in mare viteza intr-un taxi. pe asta l-am vazut solenza :) toti cei 3 din taxi au murit pe loc, 2 din jeep au suferit zgirieturi usoare. taxiul era literalmente facut pilaf.
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#8 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 25 august 2006 - 10:09

Nu are cineva poze?
  • 0
Imagine amplasata

#9 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 25 august 2006 - 10:36

Vezi ca poti prinde ProTV International pe net si o sa tot vezi la stirile de acolo (cred...). Mai bine sa nu vezi poze... Era Logan (au confirmat-o pompierii cu descarcerarea) si era... Zob... Iar Cayenne-ul nu mai avea bot deloc...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#10 maximus

BattleStar Galactica

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 999 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 25 august 2006 - 04:29

Regizorul Cristian Nemescu si inginerul de sunet Andrei Toncu au decedat in accidentul rutier care a avut loc �n noaptea de joi spre vineri, in centrul Capitalei, c�nd un autoturism Porsche Cayenne a trecut pe culoarea rosie a semaforului si lovit o Dacia Logan apartin�nd unei firme de taximetrie.

Cristian Nemescu (foto), in varsta de 27 de ani, si Andrei Toncu, de 28 de ani, se aflau in taximetru, informeaza Politia.

Accidentul - soldat cu moartea taximetristului, Dumitru Arustei, �n v�rsta de 24 de ani, si a celor doi clienti - s-a produs �n jurul orei 1:00, pe Splaiul Independentei, c�nd soferul autoturismului Porsche, un cetatean englez �n v�rsta de 29 de ani, a trecut la culoarea rosie a semaforului. El a intrat �n intersectia de la podul Eroilor si a lovit �n plin taximetrul care circula regulamentar, dinspre Academia Militara catre strada Berzei.

Ipoteza politiei potrivit careia masina de teren Porsche Cayenne care a lovit, joi noapte, taxi-ul Dacia Logan pe Podul Eroilor din Bucuresti trecuse pe rosu este confirmata de un taximetrist care a surprins accidentul �n timp ce statea la semafor, pe celalta parte a D�mbovitei.

"Accidentul s-a petrecut �n timp ce eu asteptam la semaforul care era rosu. Evident, daca eu aveam rosu, si cei care veneau din sensul opus aveau tot rosu, prioritate aveau cei care traversau podul, de la Academia Militara catre Berzei", a declarat, agentiei MEDIAFAX, Carol Mihai, taximetrist la o firma din Capitala.

Acesta a povestit cum, �n timp ce stationa la semaforul rosu, pe celalalt mal al D�mbovitei, a auzit o bubuitura puternica si, �ntorc�nd capul, a vazut o masina cum zbura prin aer.

"A fost o oroare, mi-e greu si sa va povestesc, desi sunt sofer de o viata", a spus Mihai.

Acesta a recunoscut ca nu a oprit pentru a vedea ce se �nt�mplase �ntruc�t �n masina avea o clienta care i-a solicitat sa-si continue drumul catre casa, refuz�nd sa priveasca tragedia.

"Nu mai era, oricum, nevoie de prezenta mea. Se oprisera deja alte cel putin zece masini, asa ca eu am preferat sa anunt dispeceratul despre eveniment. Le-am cerut colegelor mele sa cheme imediat Salvarea, constient fiind de gravitatea accidentului", a mai spus taximetristul.

Cinci persoane aflate �n autoturismul Porsche, patru cetateni englezi si un rom�n, au fost raniti. Ei au fost transportati la spital.

La fata locului a sosit o masina a pompierilor, cu apa si spuma, precum si doua echipaje de descarcerare, acestea av�nd nevoie de aproape o ora pentru a scoate din taxi cadavrele celor trei persoane.

Cetateanul englez Ali Imran (29 de ani), aflat la volanul autoturismului Porsche, care are resedinta �n Dubai-Emiratele Arabe, a fost audiat, vineri, de politisti. El a declarat ca a venit �n Rom�nia cu afaceri, la �nceputul acestei saptam�ni.

Toti ocupantii din autoturismului Porsche Cayenne au fost testati cu aparatul etilotest si le-au fost recoltate probe de s�nge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cristian Nemescu este autorul filmelor de scurt si mediumetraj Poveste la Scara C si Marilena de la P7, cu care a participat si a luat premii la mai multe festivaluri internationale. Cu Marilena de la P7, regizorul a participat anul acesta la Cannes. De curand, el a terminat filmarile la primul lui lungmetraj, California Dreaming.

Inginerul de sunet Andrei Toncu a colaborat cu Nemescu la toate cele trei filme mentionate. A mai lucrat la filmele Lampa cu caciula, To Kill a Killer, Heaven, Human & Bread.

Sursa: Cinemagia
Mediafax

• 0
Capul lui Moţoc vrem!

#11 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 25 august 2006 - 04:55

Pariu pe o bere ca arabul scapa .
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#12 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 25 august 2006 - 05:57

Eu as da si 10 (sau cat ar fi nevoie) numai sa nu scape.
Prea vin pe la noi unii si cred ca pot face ce vor ei si ca noi toti ar trebui sa le indeplinim toate doleantele cand vor ei.
Judecat si condamnat dupa legile noastre ca orice "amarat" de cetatean obisnuit.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#13 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 25 august 2006 - 06:09

Treaba zici ca e trasa la indigo dupa incidentul lui Teo Peter,acum am vazut si eu la stiri,mi-a parut foarte rau cu toti aia 100 de taximtristi care erau acolo nu au apucat sa ii traga o mama de bataie handicapatului ala cu Caynneul(doar unul singur care era un duba cu el nu stiu cine era dar am vazut ca ii cara la pumni dobitocului),sunt foarte multi imbecili notorii care ignora culoarea semaforului mai ales noaptea.
Am ramas masca,taxiul ala pur si simplu a fost aruncat in aer,scenariul zici ca este o continuare a celuilalt incident cu Teo Peter,cauza?:un bou cu o masina puternica de teren,ignorat semafor intrat din plin intr-un taxi,niste artisti au murit.....
Dumnezeu sa ii ierte.
  • 0

#14 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 09 septembrie 2006 - 06:33

Accident urat de tot la Galati:
Link
  • 0

#15 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 09 septembrie 2006 - 06:49

Vina cu siguranta e a moticlistului, a cazut singur, dar resposabiliatea e a organizatoriilor/politiei/primariei (care a dat autorizatia). Sunt socat de faptul ca la astfel de evenimente copii stateau langa drum, protejati de o panglica, si politistii frecau menta.

E nevoie de o campanie de constientizare. Daca se facea treaba facuta cum trebuie, acum vorbeam doar de un picior rupt, nu de alceva.

Accidente se intampla mereu la astfel de evenimente. Dumnezeu sa o odihneasca pe fetita.
  • 0
Imagine amplasata

#16 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 09 septembrie 2006 - 06:54

Aproximativ este vina motociclistului,a facut un wheelie fara voia lui pur si simplu motorul a fost prea puternic,el pierzand controlul.Eu zic ca vina e a organizatorilor,se vorbea de faptul ca lumea e incapatanata ca nu vor sa stea unde trebuie,eu in locul jandarmilor astia care fac pe marii jmecheri gen"eu aici vreau sa stau si nu ma dau la o parte" l-as bate pana s-ar invata minte sa stea acolo unde trebuie ca este vorba de siguranta lor.
  • 0

#17 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 09 septembrie 2006 - 07:01

Ala putea sa face ce vrea, wheelie, scatait, sa mearga cu 300 ca vina tot nu e a lui. La astfel de evenimente fiecare pe responsabiltatea lui. Exact ca la F1. A cui e vina daca ii sare un spectator lu� Scumi in fata? A spectatorului, normal.

De vina au fost cei care au pus si autorizat panglici in loc de protectii de beton.
  • 0
Imagine amplasata

#18 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 09 septembrie 2006 - 07:11

Acum ca ma gandesc mai bine, motociclistul are responsabilitatea �morala� a accidentului. Era contient ca nu sunt protectii si ca se poate produce vreun accident, dar cu toae astea a decis sa faca �wheelie�. Dar responsabiliatea morala nu are nimic de-a face cu cea legala.

Asta ca sa fiu fair.
  • 0
Imagine amplasata

#19 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 09 septembrie 2006 - 09:23

de fapt nu e primul incident, nici la moto, nici la auto. garantat, nici gumele nu puteau proteja acea fetita. o motocicleta, ca si o masina, poate zbura foarte usor.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#20 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 09 septembrie 2006 - 09:49

am citit pina acum pe forumul motociclistilor si m-am ingrozit ! iarasi ! astia nu sint sanatosi la cap, scuzati-ma daca sint si motociclisti pe aici si se simt jigniti ! cica se se bage in lege ca 50% din vina accidentului intre auto si moto apartine automobilistului, indiferent in ce conditii s-a intimplat ! wake up people, v-au plecat mintile la plimbare chiar complet ?

asa... despre galati: este evident ca vina este a organizatorilor, pentru ca asa zis-ul pilot participa la un concurs organizat pe un drum inchis, in care organizatorul isi asumase crearea conditiilor. este exact ca accidentul de la raliu: spectatorii nu aveau ce cauta atit de aproape de masini/motociclete.

problema e clar ca nu e atit de clara insa. a existat un plan coerent al evenimentului ? fara acest plan nu se putea acorda autorizatia de la primarie si nici avizul politiei circulatie. daca planul n-a existat, trebuie sa cada niste capete si de la primarie si politie. daca a existat, e clar ca nu a fost respectat. atunci vina revine organizatorilor care trebuiau sa opreasca evenimentul pina la asigurarea conditiilor si politiei care era la fata locului dar se distra verificind viteza participantilor.

cum e posibil sa fii in halul asta de inconstient sa organizezi evenimente auto cu spectatorii la 2 metri de niste masini/motociclete ?! de citi morti mai e nevoie ? tirgu jiu ? galati ? cora ? la cora au avut noroc cu bordura, altfel ar fi culcat vreo 10-20... cum e posibil sa organizezi ceva si sa ti se acorde acest drept fara sa asiguri siguranta participantilor si a publicului ?!

unde traim... si printre cine traim... :D
  • 0

#21 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 09 septembrie 2006 - 11:16

ce ma seaca pe mine la motociclisti e tupeul si nesimtirea incredibila,sora cu a taximetristilor.adica eu de cate ori vad un biker pe strada,ba incalca viteza legala,ba face slalom,ba nu sta la stop.nu mai zic de cursele nocturne...si pe urma cand o comite cate unu,apar la tv:"vai,soferii isi bat joc,nu ne respecta","suntem in pericol de cate ori iesim pe sosea"....nu zic ca-s toti asa,insa eu am vazut doar pe chopere ca mergeau legal,pe astea de viteza nici macar unul.asa ca sa lase figurile,ca de la o figuri intra multi oameni in pamant,cum a fost cazul si la galati.
  • 0

#22 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 10 septembrie 2006 - 01:27

cum, n-ai auzit ca motociclistii vor sa se introduca in lege faptul ca ei sa aiba voie sa circule oriunde pe banda ? si sa depaseasca coloana, fie ea in mers sau la semafor ?

cine zicea... "hai sictir !" ? bine zicea :D

citi bikeri am sprijinit cu capota... la 100+ km/h... pentru ca TOT EI sa ma injure...
  • 0

#23 vrajitorul din orz

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 987 Mesaje:
Inregistrat: 23-decembrie 04

Scris 10 septembrie 2006 - 05:37

Jaffar, generalizarile sint timpenii. Idioti sint in toate taberele, si slava domnului ca cea a motociclistilor nu duce deloc lipsa. Totusi, accidente din vina motociclistilor cu victime colaterale sint MULT mai putine decit la auto (chiar raportat la numarul de moto). 80% din accidentele moto-masina sint din vina soferilor care "n-au vazut". E o statistica oficiala, nu e din burta mea (vezi Hurt's report). Si asta in USA unde daca se dovedeste ca mergeai peste viteza legala vinovatia e a ta chiar daca aveai prioritate. Ce spui tu sint simple impresii personale, nu adevaruri supreme. Normal ca ii tii minte pe aia care te scot din pepeni, nu pe aia normali.
Si nu te lua neaparat dupa ce scrie pe un forum, cine stie citi din aia au 15 ani si nu au motor da isi dau cu parerea din spatele monitorului si dau cu flameul.

Tibitu, ce s-a intimplat la galati n-are treaba cu figurile, ci cu organizarea iresponsabila. Pe locul 1 trebuia sa fie politia de competentii lu peshte care sa nu dea aprobari cu gindul la siguranta cetateanului... eu p-ala de a semnat l-as destitui si l-as pune la platit pagube la greu. Hai sa zicem ca organizatorul a fost orbit de dorinta de a face lucrurile cit mai spectaculoase... asta nu ii ia din vina, dar politia trebuia sa aiba capul pe umeri si singe rece. Si evident si motociclistul are parte de vina morala, daca nu-ti plac conditiile de cursa nu concurezi, ca doar stii riscurile.

In al doilea rind: legislatia romana e tulbure cu privire la depasitul printre benzi si filtrarea traficului la semafor. Intr-o multime de tari civilizate practile astea sint legale pina la a creea loc special pentru moto in fata, la semafor. Eu am in fiecare zi in oglinzi motociclisti care filtreaza si imi pare bine pentru ei si pentru mine ca elibreaza traficul. In plus pleaca si din fata mea in loc sa ma tina un loc mai in spate sa stau de 3 ori la un semafor. Taranismul asta cu "sa strea dupa mine" (nu zic de tine, in general) e vocea frustrarii pentru ca nu e deloc ca si cum s-ar baga in fata ta la coada. Iar viteza legala... glumesti nu? tu nu o incalci? Eu da, zilnic, cu masina. Si voi toti la fel.
  • 0
Salam. Florin Salam.

#24 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 10 septembrie 2006 - 07:19

Am gasit filmul cu accidentul, pur si simplu BRUTAL. Sute si sute de copii adunati pe marginea drumului. Nu imi dau seama cum s-a putut autoriza asa ceva, am ramas fara cuvinte efectiv.

http://www.youtube.c...h?v=FFk10XF6XFY

Inconstineta crasa

Later Comment: Referitor la aberatia ca a fost vina motociclistului pentru ca s-a ridicat pe o roata, doua comentarii:

1. a plecat tarziu si trebuia sa recupereze distanta
2. la astfel de evenimente e normal

Din unghiul opus:

http://www.youtube.c...h?v=7mrSAYCr6U0

Protectia era bordura sa inteleg.
http://www.motocicli...?...t&id=110725

Si al treilea film.

http://www.motocicli...?...t&id=110729
  • 0
Imagine amplasata

#25 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 10 septembrie 2006 - 08:32

In filmul de mai jos sunt imagini mai clare filmate, desi nu ma deranja sa nu existe deloc. Vina e exclusiv a organizatorilor, puteau sa puna macar garduri metalice, ca are Jandarmeria destule. Saracul copil nu a avut nici o sansa de scapare...

http://www.youtube.c...h?v=rhMnpWFB15I
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi