Jocul mi se pare perfect Dupa ce vin de pe drum plin de spume cu toti idiotii din trafic, e la fix sa mursec masinile alea in NFS si sa-mi descarc piticii
reusesti sa te "incarci" asa zdravan dupa un drum atat de scurt?
Scris 01 iulie 2011 - 11:33
Jocul mi se pare perfect Dupa ce vin de pe drum plin de spume cu toti idiotii din trafic, e la fix sa mursec masinile alea in NFS si sa-mi descarc piticii
Scris 09 noiembrie 2011 - 01:32
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 26 decembrie 2011 - 03:23
Scris 25 iulie 2012 - 02:30
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 august 2012 - 01:58
Ai incercat sa schimbi compatibilitatea .exe-ului?ma inerveaza ca jocul meu preferat, TOCA nu merge pe windows 7 (toca 2 adica).
pana una alta ma poate ajuta cineva sa deblochez Test Drive Unlimited? serialele mele nu-s bune...
Aceasta postare a fost editata de sebigaja: 31 august 2012 - 01:59
Scris 31 august 2012 - 02:02
Scris 02 iulie 2013 - 12:59
Scriu si aici, sperand ca are un alt impact .
Stiti jocuri auto, educative, pentru copii (are 5 ani)?
Jocuri in care sa conduca pe strada... semafoare, zebre, indicatoare...? Adica sa tina cont de reguli?
Aici vad numai jocuri cu poc-poc, fum, frane de mana, top speed-uri. Accept si diesel.
Scris 02 iulie 2013 - 01:06
Jocuri in care sa conduca pe strada... semafoare, zebre, indicatoare...? Adica sa tina cont de reguli?
Scris 02 iulie 2013 - 01:26
Am introdus datele de nastere ale juniorului si nu-mi da acces. Sunt gagici, trebe peste 18 ani?
Scris 02 iulie 2013 - 01:34
Tocmai bun si educativ la 5 anisori !
"The subject of the games is usually a comedic satire of American culture, but the series has gained controversy for its adult nature and violent themes. The series focuses around many different protagonists who attempt to rise through the ranks of the criminal underworld, although their motives for doing so vary in each game. The antagonists are commonly characters who have betrayed the protagonist or his organization, or characters who have the most impact impeding the protagonist's progress"
Scris 02 iulie 2013 - 01:38
Tocmai bun si educativ la 5 anisori !
"The subject of the games is usually a comedic satire of American culture, but the series has gained controversy for its adult nature and violent themes. The series focuses around many different protagonists who attempt to rise through the ranks of the criminal underworld, although their motives for doing so vary in each game. The antagonists are commonly characters who have betrayed the protagonist or his organization, or characters who have the most impact impeding the protagonist's progress"
Unde nu stie pejte, a stiut programul. Chiar am facut bine introducand datele copilului.
Pejte, de la jocuri cu poc-poc ti se trage?
Scris 02 iulie 2013 - 01:41
Mane, daca 'light' inseamna la tine ...
"Content Descriptors: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Drugs and Alcohol"
(de pe pagina pusa de tine)
Ma intreb alea hard cum sunt ?!?
Dupa 2 min. iti explodeaza display-ul si se topesc boxele? Sau ce?
@mol: Ia-o sistematic...pleaca de la lista de jocuri compatibile pe PC de AICI (unknown nu inseamna neaparat ca nu merge) si vezi ce gasesti la 'biblioteca' de pe net ...
Aceasta postare a fost editata de Monitor_R: 02 iulie 2013 - 01:50
Scris 02 iulie 2013 - 02:36
Multumesc! Ai ,,monitorizat'' pestele.... El este din generatia tanara, descrisa de Mihnea, crede-l...Cand o fi si-o fi, sa vezi ce ,,schumahari'' scoate din tancii lui. Glumesc.
Deci, experientele mele legate de jocuri au fost -in anii 80 am dat de un simulator auto la o Casa de Tineret, mi-a placut, iar acum ma mai corupe juniorul la dealde ,,fireboy and watergirl'' (in echipa, il recomand celor cu tanci), Domino Fall si altele... care le ,,invart rotitele''. Aud de jocuri de la alti copii, vad...deh, alte generatii.
Legat de auto, educativ, am sa caut, trebuie sa existe...Am citit de jocuri ,,replicand'' conditiile reale de pe strada, trebuind sa conduca conform regulilor...putand sa aprinda luminile, sa semnalizeze, alimenteze...
http://www.youtube.c...h?v=37QVVsMuFH8 dar asta nu respecta nimic, creca-i pejte la volan.
Aceasta postare a fost editata de mol: 02 iulie 2013 - 02:38
Scris 02 iulie 2013 - 02:48
Eu ce vad acolo, e o iesire din Bucuresti si ceva drum pe E85... Pai...cam asa se conduce daca vrei sa faci timp bun si economie de combustibil.
Scris 02 iulie 2013 - 03:17
Poftim aici ca tot e o fobie de SUVuri in .ro
http://www.youtube.c...h?v=OOkGm2tldvA
(City Car Driving v.1.2.2 la v.1.2.5)
Scris 02 iulie 2013 - 04:30
Dragut, uman. Tre sa existe si cu invincibilele Subaru...
Adytzu, promiti...
Scris 07 iulie 2013 - 11:41
Care se pricepe?
A trebuit sa mai cumpar un volan , un Logitech Formula, fiindca nu-mi venise Logitech Momo pana joi.
Maine pot ridica si Momo.
Deci, am doua volane . Merge vreunul pe EuroTruck si City car driving. Jocurile imi merg pe laptop.
Am vazut ce-i cu NFS. Mi se pare o tampenie. Imi plac, ii plac simulatoarele.
Scris 08 iulie 2013 - 01:35
Scris 08 iulie 2013 - 07:57
Buna idee. Gandesti bine.
Desi am volan din piele, comenzi pe el, n-am padele, n-am cutie secventiala cum ai tu pe Superb...
Deci, imi poti explica tehnic cum trebuie procedat?
Scris 08 iulie 2013 - 01:55
tehnic ?
poate tehnico-tactic.
Scris 08 iulie 2013 - 04:45
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi