Ce au camerele cu semafoarele care "ar fi" desfiintate ? Unde scrie ca sunt desfiintate, si care sunt alea din poza pusa de dan ? In intersectia din poza nu pot fi desfiintate.
Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!
Scris 31 martie 2009 - 08:24
Ce au camerele cu semafoarele care "ar fi" desfiintate ? Unde scrie ca sunt desfiintate, si care sunt alea din poza pusa de dan ? In intersectia din poza nu pot fi desfiintate.
Scris 31 martie 2009 - 08:51
Scris 31 martie 2009 - 09:49
era fara legatura cu intrebarea, n-am fost in zona.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 martie 2009 - 11:02
Trecand peste mitocania unora care ajung sa incurce traficul, in nenumarate cazuri marcajele proaste sau inexistente produc haos si mai mare.
Astia n-au invatat inca in atatia ani de trafic de rahat in bucuresti, ca soferii sunt ca oile. Trebe sa-i conduci, sa le dai mura in gura pe unde sa o ia. (eventual sa-i obligi prin despartitoare)
Pe banda de intrare in Buc sunt 3 benzi. Inainte de semaforul (care nu mai e) de la Baneasa, soseaua e deviata cu o banda spre stanga.
In mod logic incap tot 3 masini in paralel, dar fiecare trebuie sa treaca pe banda din stanga.
Practic aproape toti de pe banda 3 intra in banda 2 (in loc sa tina banda 3 mai la stanga) , banda 2 in banda 1, iar aia care veneau pe banda 1 se blocheza si incep sa se intercaleze cu cei de pe banda 2. Chestia asta dureaza de cand au largit astia soseaua. Era ata de greu sa vopseasca pe jos benzile si sa puna niste sageti care indicau clar ca sa decaleaza benzile? Eventual niste panouri pe stalpi?
Pe acelasi principiu, au facut sa iasa la numar cele 2 benzi de iesire din oras, dar banda 1 ocoleste acea "insula", iar idioiotii nu ai pus un indicator care sa indrume oile sa o ia si pe acolo.
Astfel, uitamdu-ma vreo 10 min pe webcam-ul de mai sus (http://www.jurnalul....na1-dn1-16.html), am constatat ca 90% dintre cei care veneau pe banda 1, incercau sa intre be banda 2 la separarea celor doua benzi pentru ca nu vedeau ca banda 1 ajunge si inainte. Degeaba au pus o mare sageata pe jos, ca oricum nu se vede cand stau masinile pe loc.
Inca o inginerie romaneasca facuta doar "sa iasa la numar".
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 01 aprilie 2009 - 07:39
Scris 01 aprilie 2009 - 08:29
Scris 01 aprilie 2009 - 09:00
plouaaaaaaa :verystrange: http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif :wtf:
Acu ai vazut ?
Oricum, mi-am luat canadiana noua....
Scris 01 aprilie 2009 - 09:53
Astia n-au invatat inca in atatia ani de trafic de rahat in bucuresti, ca soferii sunt ca oile. Trebe sa-i conduci, sa le dai mura in gura pe unde sa o ia. (eventual sa-i obligi prin despartitoare)
Mare adevar ai grait.
Eu sunt sigur ca daca incep sa puna despartitoare peste tot ... in toate intersectiile ... se fluidizeaza traficul
Ex-FN2 owner
Scris 01 aprilie 2009 - 09:55
Scris 01 aprilie 2009 - 10:27
Scris 01 aprilie 2009 - 10:46
Scris 01 aprilie 2009 - 05:28
azi am mai vazut o prostie omeneasca, daca in alte tari se fac spatii verzi, la noi se toarna ciment si nisip peste spatiile verzi, pt parcari, desi e loc, daca faci un plan, pt o parcare frumoasa, supra etajata si pt copaci si flori. adevarul e ca suntem foarte departe de civilizatie. si nu se va schimba nimic niciodata. deja am convingerea asta.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 aprilie 2009 - 06:26
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 02 aprilie 2009 - 11:11
Ex-FN2 owner
Scris 02 aprilie 2009 - 11:43
imi aduc aminte de arestarile facute acut ceva timp, NOAPTEA, ca pe vremea legionarilor. ma mir ca nu i-au spart usa lui jiji la 3 dimineata sa-l "salte".
nu se va intampla nimic in final.
despre fotografie
Scris 02 aprilie 2009 - 12:07
Scris 02 aprilie 2009 - 12:26
asta pe petricani azi de dimineata ... am luat coada in piept de cu mult dinainte de doamna ghica X(
mai bine stau acasa si lucrez ...
Scris 02 aprilie 2009 - 12:31
Scris 02 aprilie 2009 - 12:42
despre fotografie
Scris 02 aprilie 2009 - 12:58
nu l-a ridicat nimeni pe jiji, nu te mai uita la tv. a fost invitat, nu arestat. insa trebuia politia sa mai faca putin tambalau acolo si s-au dus cu catel cu purcel, de parca jiji era baricadat in casa si nu reuseau sa-l scoata. culmea e ca l-au dat afara in halat
imi aduc aminte de arestarile facute acut ceva timp, NOAPTEA, ca pe vremea legionarilor. ma mir ca nu i-au spart usa lui jiji la 3 dimineata sa-l "salte".
nu se va intampla nimic in final.
e o incercare de a se uita lumea la altceva si nu la afacerile cu terenuri de la mare a fratelui marinarului.Afacere trasa la xerox cu cea a lui Popoviciu cu Agronomia.
Va dati seama ca daca nu era chestia cu Gigi numai despre fratele marinarului suprem se discuta acum la tv.
foarte tare discutia intre Gigi si aia care sunau la usa la el:
Cine e ?
Politia.
ce vreti ?
sa intram?
la care Gigi: Hai intrati in casa ca eu ies afara.
Si nu au mai intrat nici ei.
Eu in ultima saptamana de 2 ori am ocolit zona respectiva si am mers pe centura.Am mers Ok cu 3-4 minute de stat la intersectia Centura Buc cu soseaua Pipera.
Azi Berceanu si Boc au fost in inspectie la centura Buc Nord si la Autostrada Buc-Ploiesti.Centura Nord au zis ca pana la sf, anului o sa fie gata la 2 benzi pe sens si inca 10 km din Autostrada Buc-Ploiesti.
Scris 02 aprilie 2009 - 02:56
despre fotografie
Scris 02 aprilie 2009 - 05:32
care Tico:Pcu bmw-ul?
BMW-ul a primit azi niste cadouri
Scris 02 aprilie 2009 - 05:45
despre fotografie
Scris 07 aprilie 2009 - 09:24
Hmmm, criza?
Scris 08 aprilie 2009 - 01:10
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi