Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#1226 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 31 martie 2009 - 08:24

http://www.jurnalul....ala-502746.html

Ce au camerele cu semafoarele care "ar fi" desfiintate ? Unde scrie ca sunt desfiintate, si care sunt alea din poza pusa de dan ? In intersectia din poza nu pot fi desfiintate.
  • 0

#1227 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 31 martie 2009 - 08:51

Ieri traficul pe soseaua Fundeni nu pare sa fi auzit de criza, era la fel ca si pana acum.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1228 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 31 martie 2009 - 09:49

Ce au camerele cu semafoarele care "ar fi" desfiintate ? Unde scrie ca sunt desfiintate, si care sunt alea din poza pusa de dan ? In intersectia din poza nu pot fi desfiintate.

era fara legatura cu intrebarea, n-am fost in zona.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1229 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 31 martie 2009 - 11:02

Am trecut pe acolo noaptea trecuta cand marcau intersectia.
Trecand peste mitocania unora care ajung sa incurce traficul, in nenumarate cazuri marcajele proaste sau inexistente produc haos si mai mare.
Astia n-au invatat inca in atatia ani de trafic de rahat in bucuresti, ca soferii sunt ca oile. Trebe sa-i conduci, sa le dai mura in gura pe unde sa o ia. (eventual sa-i obligi prin despartitoare)

Pe banda de intrare in Buc sunt 3 benzi. Inainte de semaforul (care nu mai e) de la Baneasa, soseaua e deviata cu o banda spre stanga.
In mod logic incap tot 3 masini in paralel, dar fiecare trebuie sa treaca pe banda din stanga.

Practic aproape toti de pe banda 3 intra in banda 2 (in loc sa tina banda 3 mai la stanga) , banda 2 in banda 1, iar aia care veneau pe banda 1 se blocheza si incep sa se intercaleze cu cei de pe banda 2. Chestia asta dureaza de cand au largit astia soseaua. Era ata de greu sa vopseasca pe jos benzile si sa puna niste sageti care indicau clar ca sa decaleaza benzile? Eventual niste panouri pe stalpi?

Pe acelasi principiu, au facut sa iasa la numar cele 2 benzi de iesire din oras, dar banda 1 ocoleste acea "insula", iar idioiotii nu ai pus un indicator care sa indrume oile sa o ia si pe acolo.
Astfel, uitamdu-ma vreo 10 min pe webcam-ul de mai sus (http://www.jurnalul....na1-dn1-16.html), am constatat ca 90% dintre cei care veneau pe banda 1, incercau sa intre be banda 2 la separarea celor doua benzi pentru ca nu vedeau ca banda 1 ajunge si inainte. Degeaba au pus o mare sageata pe jos, ca oricum nu se vede cand stau masinile pe loc.

Inca o inginerie romaneasca facuta doar "sa iasa la numar".
  • 0

#1230 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2009 - 07:39

Eu ma uit acum pe camera de la Antena1 si vad coada dinspre Ploiesti pina unde se strimba DN1, adica INMH, unde dispare din cimpul vizual. Ca o fi si dupa, tot ce-i posibil. Cert e ca n-a disparut nicio coada......
  • 0

#1231 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 01 aprilie 2009 - 08:29

plouaaaaaaa :verystrange: http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif :wtf:
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1232 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2009 - 09:00

plouaaaaaaa :verystrange: http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif :wtf:

Acu ai vazut ?

Oricum, mi-am luat canadiana noua.... :D
  • 0

#1233 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 01 aprilie 2009 - 09:53

Astia n-au invatat inca in atatia ani de trafic de rahat in bucuresti, ca soferii sunt ca oile. Trebe sa-i conduci, sa le dai mura in gura pe unde sa o ia. (eventual sa-i obligi prin despartitoare)

Mare adevar ai grait.
Eu sunt sigur ca daca incep sa puna despartitoare peste tot ... in toate intersectiile ... se fluidizeaza traficul :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#1234 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 01 aprilie 2009 - 09:55

Acum a disparut coada de la intrarea in oras. Oricum pasajul nu va rezolva in mod semnificativ problema traficului decat cel mult pe partea de iesire din oras; la intrare se va muta coada 1km mai incolo, la Piata Presei. Unde se va face un nou pasaj si se va muta coada la Arc. Unde se va face un nou pasaj si se va muta coada la Victoriei :D Eu as merge mai degraba pe ideea dezvoltarii riguroase a retelei stradale in zona Jandarmeriei - Straulesti, de asemenea si pe constructia unei variante mai rapide (un bulevard de tip centura interioara). Dar unde nu-i cap....
  • 0

#1235 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2009 - 10:27

Acu vad si eu ca nu mai e coada. Dar asa cum zici, s-o fi mutat mai incolo.... :D
  • 0

#1236 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2009 - 10:46

e ora 11 totusi...:D
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1237 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 aprilie 2009 - 05:28

desi nu e niciodata prea tarziu, acum clar nu mai e momentul pt investitii in infrastructura, ca nu sunt bani deloc, pt nimic. in plus, uite cat se cacaie pt un pasaj. in alte tari, unde se doreste sa se faca treaba, se face. in germania, pe nsite strazi secundare, deci nu autostrada, dimineata la 6 era un carnat de masini URIAS, care mergea fluid cu 50-60. n-am vazut intersectie blocata, nu am stat pe loc aproape deloc. nu stiu cum era posibil asa ceva. prima data cand am vazut masinile, fiind din romania, am crezut ca fac 2-3 ore pana in oras. doar ca in 3 ore era deja la iesirea din tara, cu tot cu opriri. iar pe autostrada la ei se circula, chiar daca erau multe restrictii de 120km/h, mergeau aia (de fapt pe nemti i-am vazut mergand tare in toate tarile pe unde am fost, ma intreb daca exista vreun acord sa nu le vina amenzi sau ceva de genul asta) fara nici o problema, nici un accident n-am intalnit. in schimb in austria si ungaria, da.

azi am mai vazut o prostie omeneasca, daca in alte tari se fac spatii verzi, la noi se toarna ciment si nisip peste spatiile verzi, pt parcari, desi e loc, daca faci un plan, pt o parcare frumoasa, supra etajata si pt copaci si flori. adevarul e ca suntem foarte departe de civilizatie. si nu se va schimba nimic niciodata. deja am convingerea asta.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#1238 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 01 aprilie 2009 - 06:26

La ora asta (19.25) e un garcea la bifurcatia respectiva si da disperat din maini sa mearga lumea si pe banda 1 ca tot inainte iese si aia. :D)
  • 0

#1239 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 02 aprilie 2009 - 11:11

Faptul ca l-au ridicat azi pe Jiji ... a insemnat o mustrare de la sefa ca am venit cu 40 min mai tarziu ... timp pierdut pe Petricani, intr-o coada interminabila. :D
  • 0

Ex-FN2 owner

#1240 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 aprilie 2009 - 11:43

nu l-a ridicat nimeni pe jiji, nu te mai uita la tv. a fost invitat, nu arestat. insa trebuia politia sa mai faca putin tambalau acolo si s-au dus cu catel cu purcel, de parca jiji era baricadat in casa si nu reuseau sa-l scoata. culmea e ca l-au dat afara in halat :D

imi aduc aminte de arestarile facute acut ceva timp, NOAPTEA, ca pe vremea legionarilor. ma mir ca nu i-au spart usa lui jiji la 3 dimineata sa-l "salte".

nu se va intampla nimic in final.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1241 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 02 aprilie 2009 - 12:07

mda eu am pierdut cam 20 minute ca sa ocolesc zona...numai urari de bine politiei romane
  • 0

#1242 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 02 aprilie 2009 - 12:26

7km , 1h45 , 24%, ~5km/h
asta pe petricani azi de dimineata ... am luat coada in piept de cu mult dinainte de doamna ghica X(

mai bine stau acasa si lucrez ...
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#1243 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 02 aprilie 2009 - 12:31

eheee nu am riscat pe Petricani,am intors si am mers pe camp :D
  • 0

#1244 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 aprilie 2009 - 12:42

cu bmw-ul?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1245 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 02 aprilie 2009 - 12:58

nu l-a ridicat nimeni pe jiji, nu te mai uita la tv. a fost invitat, nu arestat. insa trebuia politia sa mai faca putin tambalau acolo si s-au dus cu catel cu purcel, de parca jiji era baricadat in casa si nu reuseau sa-l scoata. culmea e ca l-au dat afara in halat :D

imi aduc aminte de arestarile facute acut ceva timp, NOAPTEA, ca pe vremea legionarilor. ma mir ca nu i-au spart usa lui jiji la 3 dimineata sa-l "salte".

nu se va intampla nimic in final.

e o incercare de a se uita lumea la altceva si nu la afacerile cu terenuri de la mare a fratelui marinarului.Afacere trasa la xerox cu cea a lui Popoviciu cu Agronomia.
Va dati seama ca daca nu era chestia cu Gigi numai despre fratele marinarului suprem se discuta acum la tv.
foarte tare discutia intre Gigi si aia care sunau la usa la el:
Cine e ?
Politia.
ce vreti ?
sa intram?
la care Gigi: Hai intrati in casa ca eu ies afara.
Si nu au mai intrat nici ei.

Eu in ultima saptamana de 2 ori am ocolit zona respectiva si am mers pe centura.Am mers Ok cu 3-4 minute de stat la intersectia Centura Buc cu soseaua Pipera.
Azi Berceanu si Boc au fost in inspectie la centura Buc Nord si la Autostrada Buc-Ploiesti.Centura Nord au zis ca pana la sf, anului o sa fie gata la 2 benzi pe sens si inca 10 km din Autostrada Buc-Ploiesti.
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#1246 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 aprilie 2009 - 02:56

abia acum a fost retinut temporar. ce sila mi-e de astia de la TV. bine, nu mai am de mult pretentii.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1247 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 02 aprilie 2009 - 05:32

cu bmw-ul?

care Tico:P
BMW-ul a primit azi niste cadouri :D
  • 0

#1248 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 02 aprilie 2009 - 05:45

haleluia
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#1249 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 07 aprilie 2009 - 09:24

Cam de 2 saptamani traficul a inceput sa se "calmeze" dupa "rabufnirea" de la inceputul lui martie. Dupa estimarile mele subiective se circula cam ca in 2006 - sunt cateva puncte nevralgice pe care le ocolesti (daca poti), in rest se merge destul de fluent. De asemenea in ultimele 2 sambete la Cora aproape ca "batea vantul" prin magazin, parcarea exterioara, precum si jumatate din cea subterana fiind aproape goale. De traficul pana acolo nu pot sa mai zic decat "ce-i aia" :lol:

Hmmm, criza?
  • 0

#1250 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 aprilie 2009 - 01:10

mda, e iar o perioada de relativa liniste.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi