Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cind si cum se mai circula in Bucuresti ?!

• Topic inchis Acest topic e inchis
1802 replies to this topic

#1476 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 18 septembrie 2009 - 05:56

Sa vezi ce te "risti" daca acolo stai.... :)
  • 0

#1477 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 18 septembrie 2009 - 06:11

Sau daca vrei nu vrei trebuie sa treci pe acolo.
Din Vatra Luminoasa si pana la p-ta Victoriei sau pe b-dul Ion Mihalache, trebuie sa urmezi acel traseu, macar in parte.
Joia asta am avut un drum de la p-ta Iancului si pana la p-ta Moghioros, norocul meu a fost ca am stabilit intalnirea respectiva de asa natura incat am putu sa plec in jurul orelor 10:30, mai mult de atat am avut noroc sa prind traseul relativ liber; chiar si la intoarcere cand totusi am prins ambuteiaj pe cheiul Dambovitei. Insa a fost o exceptie, de regula (probabil) este aglomerat. Oricum, daca ar fi existat linie de metrou directa, sau cel mult cu o schimbare, as fi considerat f serios aceasta alternativa.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1478 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 18 septembrie 2009 - 09:56

pai am stat vreo 27 de ani in Iancului iar de cativa ani stau in Chibrit,traaseul e :
Chibrit - Romana-Foisorul de Foc-Dimitrov cu diverse "scurtaturi" folosite,timp estim 30 min
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1479 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 02 octombrie 2009 - 06:51

Iar s-a agravat situatia traficului. La noi nici criza nu e criza pe bune, indiferent ce se povesteste la televizor....
  • 0

#1480 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 02 octombrie 2009 - 07:46

Astazi si mie mi s-a parut mai aglomerat decat in zilele trecute.
Probabil ca sunt mai multi studenti in trafic.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1481 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 02 octombrie 2009 - 09:10

Eu am facut o ora de la Cora Lujerului pana la Autogara Militari ieri, pe la 11. N-am vazut niciodata asa ceva, nu ne miscam decat 10cm pe minut. Ba mint, doar dupa revelion am mai patit asa ceva, cand am facut 3 ore de la Sinaia la Predeal.

Imagine amplasata
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#1482 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 octombrie 2009 - 06:28

hm. zilele astea am mers cate ceva prin oras. in unele locuri se lucreaza, in altele s-au luat doar masuri de fluidizare a traficului.

cum pot fi luate unele decizii, nu-mi explic. sunt atat de evident cretine fata de tot ce am vazut de la unguri in sus, ca nu-mi pot explica pur si simplu. la unguri, in budapesta, n-am reusit sa ma pierd sau sa ratez atat de grav strazile ca la noi. nu sunt semne, nu sunt alternative, de obicei un sens unic pe o strada nu vine singur, ci vine pe toate strazile adiacente, nu ai unde sa intorci, daca se lucreaza in cap de strada, nu ai aflat decat acolo daca e lumina, daca nu, risti sa ramai infipt. e incredibil. acum ce scuza mai gasesc astia de ne conduc. sa le dam dracu de sectoare. ori avem sectoare ori primaria capitalei si atat. de ani de zile, ba nu face la sector, ba la capitala, ba nu stiu cine. plus ca sunt bani aiurea cheltuiti. azi am intrat pe o strada cu 2 sensuri, care brusc devine sens unic (in directia opusa mie) si singura sansa era sa ma intorc pe alt sens unic, unde iar nu se putea face dreapta, iar stanga la dracu in praznic. culmea, sensurile astea unice nu au fluidizat NIMIC. si astea in zona grivitei - pod grand - militari si ce dracu o mai fi pe acolo, unele strazi nu le-am mai parcurs in viata mea. deci daca ai gresit strada (adica nu o nimeresti la noroc, ca nu au numere decat din 2-10 asa, nu au denumiri vizibile), adio. desigur ca exista solutia sa mergi pe interzis, sa intorci unde nu ai voie etc. regulamentar esti mort. pai in budapesta daca ratam o strada, imediat aveam dreapta-dreapta-dreapta si gata. nu mai zic ca au dat toate spatiile si nu fac parcari, dar masinile se ridica acum peste tot.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1483 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 07 octombrie 2009 - 06:30

Ah, am uitat, ieri am plecat pe la 12 spre cartierul Chitila... Mi-am blestemat zilele... Si la dus, si la intors...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1484 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 07 octombrie 2009 - 07:03

Azi la dimineata pe la 10 si la prinz pe la 14, in centru a fost PARFUM ! Ziceai ca si-au vindut toti masinile....
  • 0

#1485 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 07 octombrie 2009 - 07:49

O fi fost din cauza grevei/mitingului.
Insa in jurul orelor 14:00, pe Dorobanti (portiunea situata intre Stefan cel Mare si p-ta Lahovari), pana la ASE era bara la bara. In schimb Calea Victoriei pe la orele 16:00 era nesperat de libera.
Cu toate acestea tot am avut parte si astazi de portia "soferi", cativa care mergeau prea incet fata de celelalte masini (parca stateau sa admire orasul sau sa mediteze la cine stie ce probleme, pe banda 2 sau 3) sau altii care aveau impresia ca mamicuta lor le cumparase toata strada, de puteau inclusiv sa treaca pe culoarea rosie a semaforului.
  • 0

#1486 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 octombrie 2009 - 08:12

sunt si intersectii unde pe verde nu treci niciodata.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1487 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 08 octombrie 2009 - 08:50

Azi dimineata, la 6:30, am vazut un kamikaze veritabil. A facut stanga de la Mitropolie spre Universitate, in fata mea, dupa care, desi la stopul de la Unirii era rosu, s-a dus glont inainte, facand efectiv slalom printre masinile care veneau perpendicular pe el de pe ambele sensuri. Ma si mir cum de a scapat neatins. :rockets:

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 08 octombrie 2009 - 08:51

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#1488 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2009 - 09:03

BANZAI!
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1489 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2009 - 09:11

NU, nu erai tu...m-am uitat special. :P
Si oricum, tu de obicei nu te trezesti asa devreme. De aia am si ales sa plec la ora aia. :D
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#1490 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 08 octombrie 2009 - 09:47

Azi dimineata am zis sa nu las masina sa rugineasca in parcare si am luat-o pe drumul clasic spre birou. De fapt nu era dimineata, era in jur de ora 10 ;) Si avem asa:

- Dr. Taberei pana la Razoare - fluent, destule masini pe strada insa nu am stat de 2 ori la niciun semafor, incluzand celebrul giratoriu
- la Academie coada incepea imediat ce faceai stanga, inainte sa cobori dealul propriu-zis.... noroc ca "scurtatura" de seara merge si in sens invers si am taiat-o pe aleile alea de pe langa palat si am ajuns la pod la Cotroceni instant
- Plevnei - Gara de Nord ca de obicei, nimic special
- Iacob Felix un pic mai aglomerat insa acolo nu se blocheaza aproape niciodata
- pasajul Victoria in lucru, unde-s vremurile de alta data cand duceam acul la 100 :D
- zona Dorobanti asa cum o stim, masini care vireaza in toate directiile si din toate directiile

Tragand linie, ~40 min. Nu-i nimic, compensez diseara (+30, that is :P )
  • 0

#1491 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 08 octombrie 2009 - 09:52

Am observat ca se merge mai bine la venirea spre DT daca o iei pe langa gradina botanica in sus spre leu si mai apoi spre lujerului decat sa mergi pe la academia militara-razoare.
Cel putin la Leu am vazut mereu politisti, spre deosebire de razoare unde , daca sunt.. stau la ciupeala.
Si vorbesc de ora 17.00.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#1492 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 08 octombrie 2009 - 10:11

am auzit ca vor astia sa asfalteze sos Kiseleff?!? cu un cost de cca 45mil euro?!?
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1493 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2009 - 10:13

LOL! Nu stiam. :P :D Tunul maxim.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1494 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 08 octombrie 2009 - 10:16

Nu mai e bun asfaltul pus pentru vizita Papei de acu cativa ani?!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1495 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2009 - 10:28

De acu' cativa ani? Cred ca a fost acum vreo 12 ani. :P

Bine, asta nu inseamna ca trebuie inlocuit asfaltul... dar, cum probabil daca mai schimba bordurile a 5a oara, bate la ochi, au zis sa mai si asfalteze. Poate pun marmura de-a lu' Bideanu in loc de asfalt. :D
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#1496 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 08 octombrie 2009 - 10:37

e ok Kiseleff ma rog ieri am iesit cu cazanu si m-am jurat ca cu prima ocazie in care vad un primar il arunc in masina sa vada cum se simte sa mergi cu bemve si h&R in romania bukuresti.deja regret H&R ala :P
cand ma gandesc ca e in plan si barili stabilizatoare....
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1497 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2009 - 11:16

e ok Kiseleff ma rog ieri am iesit cu cazanu si m-am jurat ca cu prima ocazie in care vad un primar il arunc in masina sa vada cum se simte sa mergi cu bemve si h&R in romania bukuresti.deja regret H&R ala :P
cand ma gandesc ca e in plan si barili stabilizatoare....

Nu stiu ce vezi tu OK la Kiseleff, dar, in fine, fiecare cu opinia lui. Mergand de la Casa Presei spre Arcul de Triumf, avem asa: pe prima banda, denivelari de la autobuze, pe banda a doua, nus' ce dracu's alea, par a fi guri de aerisire de la gaze, dar, sunt din 10 in 10m si exact pe calea de rulare a masinilor , incat, ca sa nu faci hatza-hatza, trebuie sa mergi ori mai pe stanga ori mai pe dreapta. Banda a 3-a e rezervata smecherilor care nu stiu ca e limitare la 60km/h si daciilor papuc care nu stiu ca se poate merge si cu mai mult de 30km/h, deci, nu ma bag acolo... Iar in zona centrala, aia care ar trebui sa poti trece pe sub Arc, sunt, efectiv, bucati sarite din asfalt. Cred ca e de la defilarea tancurilor. In plus, ca tot aveam noi un trafic deosebit de fluent, ca urmare a catorva accidente intamplate in zona, acum e semafor la fiecare trecere de pietoni. Si, bineinteles, desincronizate. N-ai nici o sansa sa prinzi 2 semafoare ambele pe verde. I love this country! :party1:
  • 0

#1498 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 08 octombrie 2009 - 11:44

Desi nu e cine stie ce Kiseleff, e mult mai ok decat multe alte strazi si bulevarde de prin Bucuresti. Deja incep sa imi iau gandul de la o suspensie mai sport...
  • 0

#1499 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 08 octombrie 2009 - 11:51

http://www.capital.r...sti-126027.html

15,5 milioane euro pe km !!! :P

Aceasta postare a fost editata de ska: 08 octombrie 2009 - 11:51

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1500 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 08 octombrie 2009 - 05:09

Adytzu are dreptate, insa portiunea dintre Arcul de Triumf si p-ta Victoriei e mai ok.
Eu sunt curios cand vor lasa de-o parte tampenia ca piatra cubica din toata zona aia (Aviatorilor, etc.) este chestiune istorica si sa asfalteze cum trebuie; ca de reparat piatra cubica m-am saturat. Costa f mult si tine mult prea putin reparatia, iar pana la o noua reparatie rupi masina pe acolo.
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi