Pe langa indemnul lui Relu, mai adresez si eu inca unul: faceti miscare cat sunteti tineri, nu va lasati sa ajungeti moluste ca dup-aia cand va vine minte la cap degeaba, ca muschii s-au dus si nu se mai intorc.
Cum va ziceam, azi m-am scarpinat si m-am dus la Prima Evadare. A fost destul de greu, au fost multi km cu drumuri/poteci extrem de denivelate care m-au rupt la maini, desi am amortizor destul de moale, dar am terminat fara probleme, in 3h55m pe distanta de aproximativ 59km. Dupa care am mai mers 6 km in intampinarea nevestei care a venit cu masina sa ma culeaga, dar de data asta pe asfalt. Foarte multi s-au intors in Bucuresti tot pe bicicleta, am avut si eu intentia asta dar varsta, diametrul si o durere crunta de cap m-au descurajat. Aviz anumitor tineri rubiconzi de pe forum...
N-am avut deloc noroi, in schimb s-a compensat cu un praf ingrozitor, nu vreti sa stiti cum aratam la sfarsit, si eu si bicicleta.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.