Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Inca O Kia Rio

• Please log in to reply
27 replies to this topic

#26 moo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 89 Mesaje:
Inregistrat: 21-august 06
  • Marca:KIA
  • Model:RIO
  • Motorizare:1,5 CRDI 110cp

Scris 20 aprilie 2008 - 02:57

Salutare
Am facut revizia de 20.000km:

-filtru ulei: 46.13
-filtru polen: 94.38
-filtru aer: 47.75
-ulei Aral 10W40 6l: 150.48
-manopera 132.21
TOTAL: 560.43

Revizia am facut-o la service-ul din Aviatorilor. Baietii au fost ok, am stat pe langa masina cat a durat toata treaba, totul durand cam 2h.

De cateva luni mi-a aparut un greier in coloana de directie, se aude la relanti sau cand drumul nu e foarte drept. am reclamat problema la revizie si dupa ce au desfacut jumatate de bord s-au recunoscut invinsi. M-au trimis la MIT pe DN1 zicand ca e posibil sa fie ceva de la caseta de directie. Cam asta a fost, cu prima ocazie o sa trec pe la MIT sa vad ce e cu greierasul, sper sa nu am probleme :D.
  • 0
Fabienne: Whose chopper is this?
Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.

#27 Mishu79

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 1 Mesaje:
Inregistrat: 06-august 08
  • Marca:KIA
  • Model:RIO 1997
  • Motorizare:1.5CRDI 110CP

Scris 06 august 2008 - 11:10

Salut.
Ca un plus la minusurile de mai sus, la 17 000 Km , acceasi rio 1.5crdi prezinta zgomot la rotile fata asemanator cu bataile de bucsi uzate (drum de tara, piatra cubica etc). Zgomotul dispare la atingerea usoara a pedalei de frana. Am sesizat problema la rev de 10.000. au tras oamenii de masina, si nimic. La revizia de 10.000 a celei de-a doua KIA (Magentis) am pus senzori de parcare si la RIO si am readus in discutie zgomotul respectiv cu masina pe elevator. De dat asta am avut noro. mecanicul a descoperit un joc la ceva bucsa de metal (prin care trece un surub) ce este montata intre cele 2 placute de frana.
Ramane ca la rev de 20k sa fie inlocuite.
Costurile de mai sus la consumabile sunt binevenite deoarece am reviziile gratuite si nu strica info despre ce va urma.

In rest masina se comporta incredibil de bine, este greu de stapanit in traficul lent de oras, fiind necesara atentie suplimentara sa nu te infigi in cel din fata la plecarea de pe loc. :o
  • 0

#28 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 06 august 2008 - 11:18

a fost problema cunoscuta, cu etrierele cu joc :o
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi