Bun...in primul rand, distanta e enorma pentru diagonala asta. La modul cel mai sincer, din prisma unui utilizator care sta ascum la 2m de un 42" si caruia, cateodata, tot i se pare mic ecranul. Cel putin pentru 3D, la diagonala aia trebuie sa stal la max. 2,5 ca sa te bucuri de imagine.
Privind, insa, prin prisma pretului, e ok achizitia. La diagonala asta si cu toate functiile alea, sub 6000ron n-ai sanse sa mai gasesti ceva.
Nu te astepta la minuni, insa, de la SMART. Daca nu tii la 3D, ar fi de indicat sa iei un mediaplayer mai destept si un tv chior dar cu diagonala mare.
Toate mediaplayerele au si ceva programe gen SMART. Ok, asta ar insemna o diagonala in plus, dar cred ca diferenta de pret merita.
Ca orice lucru free de pe lumea asta, content-ul SMART e slabut.
Eu am 42LM671S de la LG. Nu e varful de gama (seriile 800 si 900 cica au procesor dual core), dar ma indoiesc ca asta conteaza, atat timp cat ce-mi ruleaza imi ruleaza fara intreruperi. AIci, insa, se vad limitarile fata de un mediaplayer dedicat: nu ruleaza direct ISO, WMV si unele AVI.
Deasemenea, cu unele titrari are probleme. Nu sunt de nerezolvat, ca le pot trece prin laptop prin DLNA daca e musai, sau converti in altceva. Dar e suparator cand te grabesti sau cand ai musafiri si toti stau in asteptarea marelui BOOM.
In rest, orice decizie ai lua, sa fie primit! Ai grija insa cu Samsung...mai pune intrebari si pe la service-uri...
Ahhh...si chestia aia cu Clear Motion Rate e bulshit total. Daca te uiti pe net, o sa vezi ca TOTI recomanda s-o pui pe OFF>
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 26 ianuarie 2013 - 11:38
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."