ieri am trecut pe la Altex si m-am concentrat putin si pe Samsung, dupa care l-am exclus definitiv de pe lista pentru ca:
- imagine foarte buna are doar la LED-urile de la 6500 lei in sus
- politica lor este orientata foarte mult pe upgrade. doar la modelele scumpe poti face oaresce update de software si chiar hardware contra cost
- nu mai vand plasme deloc
- contrastul este extrem de puternic iar culorile foarte tipatoare (si mie imi plac totusi culorile puternice, dar e prea mult)
am mai facut un test cu plasma mare HD vs LED fullHD, puse unul langa altul - la 3.5m diferenta se vede, pe mine ma deranjeaza rezolutia slaba a plasmei dar ador culorile ei.
apoi am cerut sa vad telecomenzile de la diverse branduri. dezastru total. doar magic remote de la LG are o oarecare ergonomie pe partea de smart, restul sunt clasice si tastezi de-ti vine rau.
apoi m-am dus la Panasonic in showroom unde mi s-a pus pata pe o plasma fullHD de 3500 lei ca apoi sa vad ca e seria veche, ultimul adus, trebuia sa-l iau pe ala din vitrina
singura optiune pur si simplu de vis, dar costa 4500 lei... sub 50inch parca nu-mi vine sa iau. si uite asa cred ca ma intorc la LED
urmatorul si ultimul test cred ca trebuie sa-l fac la Grinch. am o teama legata de vizionarea canalelor analogice pe fullHD...