O sa veriic faza cu PIP, la asta nu ma gandisem. Daca nu poate face PIP atunci clar n-am ce face cu el
LKS, ti-au mai spus si altii dar iti recomand si eu din nou sa numeri pana la 10 inainte sa postezi fiecare mesaj. Poate nu m-am exprimat eu bine, insa diseara o sa fac poze si le pun aici cu cele 3 posturi pe care le prind in HD acasa la TV.
Socrul meu lucreaza la Metrorex si toti angajatii de acolo au TV gratuit de la UPC. Nu stiu ce abonament sau ce tip de semnal, ca nu ne-a interesat niciodata. Nu cred ca e televiziune digitala pentru ca nu am nici un box prin casa pe nicaieri, si nu am problema cu 4 televizoare. N-am nici antena pe casa/terasa, decat acelasi cablu de la stalpul din fata casei.
Cert este ca la vechiul CRT vedeam programele normale ca tot romanul, de cand am cumparat un TV FullHD (LG 37LH4000) am 2 tipuri de canale: 11 digitale si ~60 analogice. Cele digitale apar cu numere separate de la 1-11 si sunt: ProTVHD, Sport.roHD, TVRHD, TVR1, TVR2, TVR Info, TVR Cultural, NationalTV, RealitateaTV, Antena1 si Antena3. Cele 3 HD se vad de la o posta mai bine decat suratele lor clasice, chiar daca nu toate emisiunile sunt in HD. Pe sport.roHD am vazut de exemplu foarte clar si frumos ultimele meciuri din Europa League. In afara de astea 1-11 mai este un set de programe 1-60 in care sunt canalele clasice de pe cablu.
Aceasta postare a fost editata de AlexC: 06 ianuarie 2010 - 02:52