Ce tv Lcd aveti/recomandati?
Scris 27 decembrie 2011 - 04:04
A, am văzut că a reapărut moda cu aparate fără slot de memorie. Să și le bage în fund și să-și dea beep-uri cu ele. Nu știu de ce ține lumea să copieze orice rahat cu care Apple a dat rateuri.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 decembrie 2011 - 04:13
Nu te agita, papagalii vor crede in continuare ce vor, sau cat ii duce capul ...E doar o iluzie că se face ieftin, am mai auzit părerea asta. Nu se face nici ieftin și nu e nici ieftin (statisticile se fac pe cât costă piesa în sine, dar nu-i cost real de fapt la o firmă cu un CTC serios)...
...
Scris 27 decembrie 2011 - 05:26
Dar eu stiu doua lucruri sigure: componentele care se pun in sculele SCUMPE de multe ori nu sunt acelasi din aparatele ieftine (chiar daca au acelasi item code) si intotdeauna sunt mai scumpe decat la aparatele ieftine. Atentie, vorbim de aceleasi componente, da?
Diferentele de pret dintre sculele ieftine si cele foarte scumpe NU intra total in buzunarul 'patronului', nu se materializeaza in profit brut, ci o mare parte din aceasta diferenta se duce pe alte cheltuieli (de dezvoltare, cercetare, laboratoare, departamente de implementare etc). In momentul in care banii acestia cheltuiti intens pe diferite activitati nu duc la un produs foarte performant si/sau competitiv (adica mai cu motz) atunci inseamna ca acea companie a dat gres si abia atunci putem spune ca produsul 'nu face banii'.
Exista si reversul medaliei, cand marja de profit a produsului este impinsa spre maximum posibil (vezi cazul Apple), dar niciodata pretul final de vanzare nu va depasi puterea de cumparare a clientelei tinta.
Dar vorbeam de tehnologia din TV-uri. Pe masura ce tehnologia devine polulara si este implementata intens de marii producatori macar cativa ani, ea devine mai ieftina, mai usor de produs/cumparat. Acest fapt coroborat cu o scadere controlata a calitatii componentelor - operatiunea asta nu o poti face cand lansezi pe piata o tehnologie noua ca poti da un mare rateu - duce la o scadere a pretului nostru de la raft.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 27 decembrie 2011 - 05:29
Scris 27 decembrie 2011 - 05:37
Dar eu stiu doua lucruri sigure: componentele care se pun in sculele SCUMPE de multe ori nu sunt acelasi din aparatele ieftine (chiar daca au acelasi item code) si intotdeauna sunt mai scumpe decat la aparatele ieftine. Atentie, vorbim de aceleasi componente, da?
Bleu, nu mi-e f clar ce ai vrut sa spui aici. Adica inteleg ce vrei sa zici, dar nu inteleg cum: http://ro.farnell.co...8qfn/dp/1854444 poate sa fie in 2 variante, una mai ieftina si una mai scumpa. Astept lamuriri!
Scris 27 decembrie 2011 - 05:40
Cum (cuvant urat) sa nu intelegi?N-am inteles ce a vrut sa spuna Pejte.
Scris 27 decembrie 2011 - 06:16
Scris 27 decembrie 2011 - 09:57
Bleu, nu mi-e f clar ce ai vrut sa spui aici. Adica inteleg ce vrei sa zici, dar nu inteleg cum: http://ro.farnell.co...8qfn/dp/1854444 poate sa fie in 2 variante, una mai ieftina si una mai scumpa. Astept lamuriri!
daca tu, sau eu cumparam 1000 bucati primim un produs (anumit lot) la un pret corespunzator. Daca cumpara Samsung 1 milion unitati va primi alt pret si alt lot de fabricatie. Adica alea pt Samsung sunt altceva, nah.
Scris 27 decembrie 2011 - 10:26
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-11046541-samsung-alti-mari-producatori-lcd-uri-cazut-acord-plateasca-amenda-539-milioane-dolari-companiile-sunt-acuzate-infiintarea-unui-cartel.htm
Sa punem punctul pe
De ce oare majoritatea chestiilor normale se intampla, in principal, peste Atlantic?
Scris 27 decembrie 2011 - 10:30
Oricum asemenea politici nu reprezintă o noutate. Se practică la orice nivel.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 decembrie 2011 - 11:00
Scris 27 decembrie 2011 - 11:08
despre fotografie
Scris 27 decembrie 2011 - 11:53
La vremea aia nu se punea problema de HD... deci trebuiau SD. Vin spanioli la o prezentare ...
Arata scula si incep sa o prezinte.. la ce ne trebuia noua era un pret. Si apoi spuneau ca daca vrem upgade,,.. nu-i problema, sunam la firma si trimitem codul, si il upgradeaza la ce avem nevoie.. char si HD , scula fiind aceasi, numai ca trebuia sa bagi o parola furnizata de producator pt a accesa functii suplimentare, binenteles contra cost.
Cred ca mare parte din principiu s-a transmis si la televizoarele actuale....
Scris 31 decembrie 2011 - 08:06
http://www.youtube.c...h?v=rdQ0i3v_KVY
http://www.youtube.c...h?v=HWvcS7AhQck
Si altele....String de cautare "4k resolution".
Setati rezolutia pe "original", download, puneti-le pe un stick, HDD, si dati-le play pe TV.
Enjoy !
Scris 31 decembrie 2011 - 09:17
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 decembrie 2011 - 09:34
Scris 31 decembrie 2011 - 09:55
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 31 decembrie 2011 - 11:07
Scris 31 decembrie 2011 - 11:48
Scris 31 decembrie 2011 - 11:54
Scris 31 decembrie 2011 - 02:33
"Surprize" sau surprize?
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:17
Mai exact, se vrea redarea unor BluRay-uri 3D printr-un BluRay player 3D LG printr-un videoproiector. Aveti idei? Multumesc anticipat. Maine o sa dau un mail la Benq ca nici astia nu scriu coerent ce tip de 3D suporta sculele lor...
Flickr - pozele mele
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:24
Ce-mi plac mie specificațiile la proiectoarele astea. Ai număr maxim de ore de funcționare (evident pus în față) și apoi număr real (undeva pe la jumătate) și apoi garanția reală pentru lampă (undeva pe la jumătatea jumătății). Dar asta vei afla după ce crapă.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:46
Da, DLP presupune ochelari activi. Dar atunci de ce mama dracu nu scrie asta clar? Apoi, de ce ai optiuni si pentru alti ochelari? Si mai apoi, de ce nu compune imaginea din cele 2 over-under si raman tot una peste alta?
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 ianuarie 2012 - 12:46
Flickr - pozele mele
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:50
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:00
Cumva ai vrut sa spui "de ce nu compune imaginea din cele 2 sbs si raman tot una langa alta" ?Si mai apoi, de ce nu compune imaginea din cele 2 over-under si raman tot una peste alta?
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi