Salt la continut

Fotografie
- - - - -

NFS Carbon

• Please log in to reply
97 replies to this topic

#76 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 10 noiembrie 2006 - 07:40

mon am jucat si la challenge series si mai am de doborat un rhino ca sa deblochez camo vynils ... adica stiu ce inseamna si level 6 si 7 de pursuit :D
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#77 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 10 noiembrie 2006 - 08:01

incercarile de a da jos un rhino ... condtion 8 of pursuit...trebuie sa recunosc ca aici am vazut filmuletele ... si nu doar o data sau de 2 ori... e infernal http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/256.gif
Imagine amplasata
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#78 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 10 noiembrie 2006 - 08:19

ah butonul asta de edit a disparut ... chiar in continuarea pursuitului de mai sus am reusit ... :) http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/crazysanta.gif
acum a doua masina din cariera a primit un schimb de look bestial
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/party1.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/party1.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/party1.gif
  • 0

#79 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 10 noiembrie 2006 - 09:56

Ca am omis sa continui, am ales SLR-ul, am tunat tot ce era disponibil la performance.
Si era o alta treaba dupa.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#80 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2006 - 03:15

Astazi am incercat sa devin Drift King ... dar nu am reusit ... la celelalte 2 nfs-uri underground DK vine la peste 400.000 de puncte ... eh la asta am reusit sa depasesc aceasta cifra dar mi-a scris doar outrageous :)

Imagine amplasata
  • 0

#81 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 12 noiembrie 2006 - 03:29

Voi cum ati reusit sa luati SLR-ul ca eu nu il am si jocul a devenit foarte greu.
  • 0

#82 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2006 - 03:32

totul depinde de ce masina alegi de la inceput ... daca alegi mazda apartii de tunere si acest lucru iti va debloca altfel , alte masini pe aprcursul jocului , ai ales muscle .... lucrurile se schimba si aici alte masini iti va debloca jocul ... da multe sunt comune indiferent de ce masina iti alegi dar unele nu sunt ... idem pentru exotice
  • 0

#83 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2006 - 03:35

Eu am ales la inceput rx-8 dupa care MPS 3,eclipse si Aston Martin,din pacate nici una nu prea mai face fata.
  • 0

#84 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2006 - 03:43

da aiurea ... mai ales ca nu prea ai cum sa te remediezi ca ramai fara bani ... asa s-a ales dracu de prima mea cariera terminata cu chiu cu vai ca am dat banii pe prostii fara sa stiu si eram cat pe ce sa am o masina vaide mama ei si trebuie sa faci de 50 de ori o cursa ca sa faci 25000 $

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 12 noiembrie 2006 - 03:44

• 0

#85 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2006 - 04:52

La mine a fost simplu: am ales prima data Brera, pt ca din cele 3 de la inceput se misca cel mai acceptabil. Apoi am tunat tot ce era disponibil (rand pe rand) la performance, am ignorat tuning vizual, etc. Ulterior am cumparat Merc SL Amg caruia tot performance tuning i-am facut. Iar in final am cumparat Merc SLR si tot doar performance tuning.
Bani am avut tot timpul, mai degraba am asteptat sa devina disponibile optiunile respective.
Cu SLR-ul tunat este cu totul alta mancare de peste, la ultimul nivel/teritoriu de cucerit unde competitorii au masini sensibil mai bune ca pana atunci.
Spor
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#86 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 12 noiembrie 2006 - 05:12

Revin si zic, Supra e suficienta sa termini cariera.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#87 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2006 - 06:09

eu am facut altfel... am inceput o cariera cu tunere si am terminato tot cu tunere ... acum am inceput cu muscles si vreau sa termin tot cu muscles si respectiv exoticele :) i love the game :P

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 12 noiembrie 2006 - 06:14

• 0

#88 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 12 noiembrie 2006 - 06:39

Si eu am inceput tot cu Brera si pe parcurs mi'a deblocat SLR'ul. Care e peste DB9'le care'l luasem dupa ce cu Brera am crezut ca nu mai fac fatza. Insa la anumite curse nu era mare diferentza intre cele 2, desi erau amandoua tunate la max ca performantze.
La SLR inca nu am nimic deblocat sa'l pot tuna ... dar se descurca inca bine
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#89 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 12 noiembrie 2006 - 10:36

Ok BIG advice ... luati corvetteul e demential ... are cea mai debordanta acceleratie ever , l-am batut pe Darius din prima curba (dupa cateva incercari de a reusi sa ies din curba in fata lui cand am vazut ca masina tine )

Imagine amplasata

Imagine amplasata
  • 0

#90 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 13 noiembrie 2006 - 11:28

Io am schimbat coaja aia de RX8 pe la 52%. Acum ma chinui pe la 60% cu un Elise, dar e din ce in ce mai complicat. Mi-am cheltuit toti banii pe alte coji de care am fost dezamagit: ClioV6 si MazdaSpeed3.

In alta ordine de idei jocul asta se poate juca cu vreun Muscle Car? Ca mie mi s-a parut imposibil. O sa mai incerc cu niste vasle.
  • 0
Imagine amplasata

#91 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 13 noiembrie 2006 - 11:38

Muscle car este mai greu controlabil.
Cine va pune sa dati banii pe prostii ?
:(

Repet, Merc SLR este masina.

Edit: si pana acolo Merc SL AMG

Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 13 noiembrie 2006 - 11:39

• 0

#92 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 14 noiembrie 2006 - 12:27

L'am terminat si eu ieri, dupa vreo 9-10 ore de joc, puse cap la cap. Si am constatat ca poti foarte bine sa joci cu Brera pana'ti cumperi SLR'ul. Eu luasem intermediar si DB9, cu care insa nu scoteam rezultate mai bune decat cu Brera, desi era tunat.
Acum mai am cateva curse de jucat la Challenge series (pana la urma drift pe circuit e chiar banal, numai ca la inceput nu stiam eu cum sa controlez k lumea) si deja pot sa'i dau uninstall la joc
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#93 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 14 noiembrie 2006 - 10:05

Mda l-am terminat si eu,culmea penibilului a fost la sfarsit cand nu poti sa dai skip la prezentarea producatorilor jocului si altele....oricum slab joc dar de plictiseala a mers...
  • 0

#94 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 14 noiembrie 2006 - 04:09

Muscle cars sunt superbe la acceleratie si controlabile numai la drifturi ... daca vrei sa faci recorduri la drift ... jucati cu muscleuri stabilitate perfecta ... m-am apucat acum sa joc cu exoticele ... doamne brera aia e sensibila rau in drifturi ... aluneca de o ia mama dracu cu pneuri setate pe grip si cu suspensiile pe understeer ( cu alte cuvinte setarea de drift pe care o aveam si pe muscleuri am zis hai ... paote pe oversteer se va comporta mai bine ... din pacate la fel :P) diferenta ca de la cer la pamant .
  • 0

#95 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 14 noiembrie 2006 - 04:11

La prezentarea de la sf se da Alt+Tab si se inchide jocul din Process'es de'acolo. Ma asteptam sa mai aiba vreun filmuletz k lumea ceva ... da se pare ca cer prea mult :P
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#96 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 25 noiembrie 2006 - 12:53

Ma chinui acum de vreo 3 zile la ultimele curse de la Challenge series. Azi am reusit sa mai fac 2 ... si am mai ramas cu inca doua care cred ca o sa'mi scoata peri albi. Prima e cea din canion, unde eu sunt cu Corvette'ul Z06 ... controlul e sub orice critica :D, iar cea de'a doua e cea in care trebuie sa distrug un SUV K9 d'ala. Si n'am reusit asta decat de 2 ori pana acum ... din intamplare in ambele cazuri. Insa nu pot evada dup'aia ... ca imi pun baraje din 15 in 15 m si pana la urma tot trec peste tzepi
Ce am observat ca e destul de stupid la jocul asta e ca, desi ai rotile sparte ... mergi lejer cu 150 si chiar fara vreo diferentza in control fatza de situatzia in care nu ai avea pana. Singura diferentza cand ai pana e la viteze mici. Prinde greu viteza si e mai greu controlabila. Insa daca ai pana doar pe o roata ... chiar nu am observat nici o diferentza. Am si terminat cursa de Gold ptr urmarire cu timp avand pana pe o roata :D
Oricum ... o data ce'ai terminat o data jocul la Career si la Challenge series ... jocul poate fi sters. Cel mult l'as mai juca daca as avea volan. insa si atunci m'as plictisi destul de repede
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#97 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 25 noiembrie 2006 - 05:05

Io am eliberat de mult locul, ca a aparut Top Spin 2 :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#98 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 25 noiembrie 2006 - 06:13

Eu nu am timp sa ma apuc de alt joc acum ... si d'aia inca'l mai tzin
  • 0
Omue inainte de toate ;)

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi