Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Vandalizare Masina

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#1 Bmw19

100% Predator

• Members
  • PipPipPip
  • 177 Mesaje:
Inregistrat: 11-mai 02
  • Marca:Renault
  • Model:Megane Hatch 2001
  • Motorizare:1.6 16v 107CP

Scris 24 octombrie 2006 - 10:08

Sa va spun despre ce este vorba :)
Am un vecin care sta cu mine in curte (stau intr-o curte cu mai multe apartamente) care are bunul obicei de a rascheta cu cheia masinile care ii ocupa "locul lui de parcare". Tin sa mentionez ca nu sunt suficiente locuri de parcare pentru toti locatarii curtii si fiecare parcheaza unde apuca sau "unde prinde loc" , deci nu sunt locuri nominale.
Acum cateva saptamani mi-am gasit masina (parcata "pe locul vecinului") zgariata cu cheia pe capota si aripa. La fel si cu o mica infundatura pe cealanta aripa. Cand aveam masina cealanta mai veche...am gasit-o cu suportul de numar rupt si numarul indoit la jumatate.
Azi iar m-am enervat cand am vazut iar ditamai flegma pe geamul lateral.

Acum vreo 2 saptamani era un Focus negru nou (inca mai avea plasticele pe locurile din spate) pe locul lui de parcare. Avea numere rosii de Bucuresti. A stationat 2 zile acolo fara sa fie miscat. In prima zi m-am utiat si eu putin inauntru si la designul exterior cu un prieten care venise la mine deoarece il intereseaza modelul. A doua zi nu am putut sa nu observ (pe culoarea neagra) 2 dungi albe, pe portiera sofer si pasager spate ,facute cu cheie sau un cui deoarece erau adanci rau, pe care cu o zi nu le observasem. Chiar mi-a parut rau pentru sarmanul om, cand si-o fi vazut asa masina noua.

Intrebarea mea este cea din titlul topicului: ce e de facut in astfel de cazuri?
Mentionez ca nu am nici o dovada ca el e autorul ca daca il prindeam...
  • 0

#2 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 24 octombrie 2006 - 10:10

prins noaptea pe intuneric, batut bine (dar bine) si gata

pardon, nu am zis eu asta
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#3 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 24 octombrie 2006 - 10:15

Dar tie iti e atat de greu sa scoti niste lichid de frana si sa te joci pe masina lui?eu daca as patii asa ceva si mai ales daca as stii care e,ori a doua zii nu si-ar mai recunoaste masina,ori nu l-ar mai recunoaste lumea pe el,am o ura de nedescris fata de imbecilii care cred ca au un loc de parcare si isi permit sa faca magarii de acest gen.
  • 0

#4 Bmw19

100% Predator

• Members
  • PipPipPip
  • 177 Mesaje:

Scris 24 octombrie 2006 - 10:19

Am uitat sa mentionez ca ala are masina de servici...deci nu prea il afecteaza daca i se intampla ceva... si pe mine nu m-a deranjat masina lui...
  • 0

#5 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 24 octombrie 2006 - 10:32

pai atunci ai grija de el
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#6 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 24 octombrie 2006 - 10:39

Sau de usa lui de la casa,ti-am explicat pe YM ce si cum :)
  • 0

#7 mike.omega

v.i,p.

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.310 Mesaje:
Inregistrat: 30-aprilie 03
  • Marca:Dacia
  • Model:Liberta L
  • Motorizare:1.4 62CP

Scris 24 octombrie 2006 - 11:25

Ca toti romanii am si eu vecini care cred ca s-au nascut cu parcela din fata blocului pe numele lor(of! abia astept sa ma mut la casa!) si se arunca cu resturi de salate, rosii, oua si alte alea. Eu imi permit (sa zic asa) sa imi fac de cap ca ma stiu cam scandalagiu dar un nebun(cu acte aproape) mi-a spart parbrizul. Fiind 7 dimineata l-am invitat in scara blocului sa discutam ( ;) ) dar n-a vrut asa ca au venit baietii cu duba si l-au luat pe sus si l-au aranjat ei si pt mine ;)

In general nu sunt de acord ca cineva sa-si bata joc de munca altcuiva, oricine si orice ar intra in discutie! Iar cand vine vorba de masini, da l-as bate pe dobitoc dar sunt constient ca tot pe masina se va razbuna a 2-a zi si nu mai e bine ;)
  • 0
Pot sa pierd in viata tot! Nu imi pasa! Ma ridic la loc!

<a href="http://www.garajul.r...unce&f=15&id=1" target="_blank">Regulament</a>
<a href="http://www.imageshack.us/" target="_blank">Upload poze</a>

#8 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 24 octombrie 2006 - 11:29

Fara sa-l filmezi sau sa-l surprinzi cu martori nu prea ai ce face.
La capitolul "care pe care" ar nenumarate variante ;)

Si asa se naste o noua serie made in Brasov a "razboiului in bloc" (http://visurat.ablog.ro/) http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
  • 0

#9 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 25 octombrie 2006 - 03:20

Exista momente in viata unuia cand trebuie ajuns la violenta. Daca mi-as fi gasit eu masina zgariata sau lovita as fi intrat peste ala in casa.
  • 0
Imagine amplasata

#10 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 25 octombrie 2006 - 07:56

Si uite asa iti faceai rost de un dosar penal...violare de domiciliu+vatamare corporala!Se merita?Nu,mai bine pe sustache cum zicea si mike.Daca ala e smecher si o vandalizeaza pe ascuns,la fel trebuie s-o primeasca.Sau filmat si bagat filmul la nea garcia.
  • 0

#11 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 25 octombrie 2006 - 08:03

The Avenger Handbook ;)
  • 0
Imagine amplasata

#12 VladSoare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 163 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 03
  • Marca:Renault / Lada
  • Model:Clio / Niva
  • Motorizare:1.4 / 1.7

Scris 25 octombrie 2006 - 09:03

Dacă ştii cine e, doi prieteni mai bine făcuţi �l pot aştepta seara şi �i pot muta nişte oase din loc.
Pe ascuns, bine�nţeles, fără să fie recunoscuţi, iar tu să fii la distanţă de kilometri de locul faptei. :P
Şi să-i spună că de acum �nainte, dacă vreo maşină din zonă mai păţeşte ceva, tot el o va �ncasa chiar dacă nu va fi el vinovat. :D

Dacă maşina lui e de firmă, ce? Tot supărător este pentru el, pentru că trebuie să dea explicaţii la firmă, trebuie să meargă la poliţie, o să stea fără maşină c�t timp e �n service, etc. :P

Atenţie �nsă! Fă asta numai dacă eşti absolut sigur că el e vinovatul! Nu vrei să afli ulterior că i-ai făcut-o cui nu trebuia.

Aceasta postare a fost editata de VladSoare: 25 octombrie 2006 - 09:13

• 0

#13 Bmw19

100% Predator

• Members
  • PipPipPip
  • 177 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 09:38

Am inteles punctele voastre de vedere.
@lexus : Sa ii rup oasele personal nu prea merge ca risc dosar penal si nu prea merita.
@LaScurt: mersi de "tutorial" :P. S-a cam umplut paharul si cred ca e cazul sa ma apuc sa il citesc :P. E bine ca un lucru sa fie facut "ca la carte" si nu cum iti trece tie prin cap :D.
Partea cu filmatul e cea mai buna, dar si cel mai greu de pus in practica in cazul meu.
Ramane de vazut ce se va intampla.
  • 0

#14 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 25 octombrie 2006 - 09:48

Cel mai simplu:il filmezi in timp ce face asta plangere la Politie daca ai si ceva cunostinte pe acolo ar fii perfect
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#15 Bmw19

100% Predator

• Members
  • PipPipPip
  • 177 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 09:52

Omul e un idiot... nu cunosc legea dar nu cred ca pot sa ii faca mare lucru, decat o amenda iar pentru recuperarea pagubelor ma vor pune sa ma judec cu el. Asta poate doar ca sa fiu eu impacat ca i-am "dat-o" pe cale legala.
  • 0

#16 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 09:53

Filmarile nu au nicio valoare nici la politie si nici la justitie. Daca nu ma credeti, intrebati primul avocat care va iese in cale. Daca vrei sa ajungi la politie/justitie, iti trebuie un martor. Marturia face mai mult decat o filmare video. Sau organizarea unui flagrant cu concursul politiei.

Aceasta postare a fost editata de LaScurt: 25 octombrie 2006 - 09:56

• 0
Imagine amplasata

#17 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 10:52

Are dreptate Lascurt,degeaba filmezi am si eu pe cineva care a filmat atunci cand masina i-a fost lovita in parcare s-a dus la politie iar cei de acolo i-au zis ca inregistrarea video nu are nici o importanta ca pe ei nu ii intereseaza acest lucru.
  • 0

#18 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 11:13

LaScurt, geniala cartea aia. Am citit pe sarite cateva minute azi dimineata, o sa pastrez adresa.
Bmw19, ideea mea era proasta, numai ca sunt cam impulsiv uneori. Am gasit si eu masina cu stopul spart o data si alta data cu portbagaj-ul indoit. Cred ca mai toti am patit sa gasim masina zgariata/lovita, nu e deloc placut.

Aceasta postare a fost editata de lexus: 25 octombrie 2006 - 11:17

• 0
Imagine amplasata

#19 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 25 octombrie 2006 - 11:49

Cand vine vb de vandalism si de mitocanie din partea unora care se lasa cu pagube recurg la violenta si sunt de acord cu ea.
Cum sa imi zgarie masina sau sa imi sparga stopul?nici nu concep asa ceva.
Mie o sg data mi-au furat de pe o parte capacelele cromate de la supapele rotilor m-am enervat foarte tare,dar mi-a mai trecut ca m-am gandit ca poate fi un copil idiot ce le-a luat sa le puna la bicicleta.
Trebuie sa recunosc ca si eu de altfel ca toate lumea de pe strada am un loc de parcare "luat pe naspa" care este respectat intotdeauna.In cel mai rau caz daca vad ca cineva insista ridic un stergator sau las un biletel de bun simt.
Am avut masina in service si cate o luna iar in tot timpul asta a fost locul meu liber.cred ca intelegerea intre oameni e cea mai importanta.
Dar cand cineva exagereaza prin a-ti provoca daune asupra masinii un spray paralizant in fata sau o bata dupa ceafa e binevenita.
nu sunt de acord cu asa ceva dar pur si simplu nu pot sta ca prostu.Iar Politia...prefer sa nu vb.AIci in zona politia e mana in mana cu patronii de restaurante unde urla manelele la maxim in ore tarzii.

Aceasta postare a fost editata de IulianE: 25 octombrie 2006 - 11:54

• 0
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#20 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 11:59

Trebuie sa recunosc ca si eu de altfel ca toate lumea de pe strada am un loc de parcare "luat pe naspa" care este respectat intotdeauna.In cel mai rau caz daca vad ca cineva insista ridic un stergator sau las un biletel de bun simt.

Si pe ce baza imi ridici mie stergatoru' sau imi lasi un biletel daca indraznesc sa parchez in "locul tau"? As avea exact aceleasi drepturi ca si tine sa parchez in locul respectiv, nu?
  • 0
Imagine amplasata

#21 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 12:08

e o lege nescrisa...dar de care nu abuzez
  • 0

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#22 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 25 octombrie 2006 - 01:09

am citit si eu manualul tot la sugestia maestrului. se procedeaza astfel, te muti, dupa care-i faci masina muci. si cam asta a fost.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#23 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 25 octombrie 2006 - 02:07

tot niste box pe la coaste si "mufa" cred ca e mai indicat.dar repet,pe sust!
  • 0

#24 lexus

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 02:23

Am eu o idee derivata din manual. Rapida si nu face zgomot.

1. se cumpara de la chiosc 4-5 tubulete de SuperGlue, din ala de iti lipeste degetele.
2. se aplica rapid tot lipici-ul pe caroserie, avand in acelasi timp grija de a acoperi mai ales parbrizul si cat mai mult din caroserie.
3. Imitand gesturile maneslistilor care arunca cu bani prin videoclipuri, se arunca de data aceasta cu nisip.

Aceasta postare a fost editata de lexus: 25 octombrie 2006 - 02:25

• 0
Imagine amplasata

#25 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 25 octombrie 2006 - 02:47

Am eu o idee derivata din manual. Rapida si nu face zgomot.

1. se cumpara de la chiosc 4-5 tubulete de SuperGlue, din ala de iti lipeste degetele.
2. se aplica rapid tot lipici-ul pe caroserie, avand in acelasi timp grija de a acoperi mai ales parbrizul si cat mai mult din caroserie.
3. Imitand gesturile maneslistilor care arunca cu bani prin videoclipuri, se arunca de data aceasta cu nisip.

:) :) :D maamaa ce penala e asta...
Eu am fost o data cu X3u sefei mele la spatatorie,parcase "aiurea" si i-a turnat o sticla de ulei pe masina.
A iesit la degresat...
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi