Am un vecin care sta cu mine in curte (stau intr-o curte cu mai multe apartamente) care are bunul obicei de a rascheta cu cheia masinile care ii ocupa "locul lui de parcare". Tin sa mentionez ca nu sunt suficiente locuri de parcare pentru toti locatarii curtii si fiecare parcheaza unde apuca sau "unde prinde loc" , deci nu sunt locuri nominale.
Acum cateva saptamani mi-am gasit masina (parcata "pe locul vecinului") zgariata cu cheia pe capota si aripa. La fel si cu o mica infundatura pe cealanta aripa. Cand aveam masina cealanta mai veche...am gasit-o cu suportul de numar rupt si numarul indoit la jumatate.
Azi iar m-am enervat cand am vazut iar ditamai flegma pe geamul lateral.
Acum vreo 2 saptamani era un Focus negru nou (inca mai avea plasticele pe locurile din spate) pe locul lui de parcare. Avea numere rosii de Bucuresti. A stationat 2 zile acolo fara sa fie miscat. In prima zi m-am utiat si eu putin inauntru si la designul exterior cu un prieten care venise la mine deoarece il intereseaza modelul. A doua zi nu am putut sa nu observ (pe culoarea neagra) 2 dungi albe, pe portiera sofer si pasager spate ,facute cu cheie sau un cui deoarece erau adanci rau, pe care cu o zi nu le observasem. Chiar mi-a parut rau pentru sarmanul om, cand si-o fi vazut asa masina noua.
Intrebarea mea este cea din titlul topicului: ce e de facut in astfel de cazuri?
Mentionez ca nu am nici o dovada ca el e autorul ca daca il prindeam...