Vandalizare Masina
Scris 25 octombrie 2006 - 02:55
Scris 25 octombrie 2006 - 03:08
LaScurt, geniala cartea aia. Am citit pe sarite cateva minute azi dimineata, o sa pastrez adresa.
Bmw19, ideea mea era proasta, numai ca sunt cam impulsiv uneori. Am gasit si eu masina cu stopul spart o data si alta data cu portbagaj-ul indoit. Cred ca mai toti am patit sa gasim masina zgariata/lovita, nu e deloc placut.
Micile accidente care se produc cand ai masina parcata nu se pun. Suntem oameni si toti gresim. Dar aici trebuie sa facem si diferenta. Una e sa iti gasesti masina pocnita si cu un bilet in geam cu un numar de telefon (pt. asigurare) si alta e sa o gasesti fara sau in cazul meu zgariata din invidie, sau ca ocupi un loc de parcare care se crede a fi proprietatea cuiva. Macar daca e cu numar trecut pe trotuar sau esti rugat sa nu parchezi acolo.
Deocamdata m-am mai calmat. Incerc sa nu ripostez si sa imi parchez masina cat pot de des, mai departe de locul lui.
Oricum nimic nu ramane nepedepsit

P.S.: Kenny, Iulian & lexus http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
Aceasta postare a fost editata de Bmw19: 25 octombrie 2006 - 03:13
Scris 25 octombrie 2006 - 03:13
Daca nu si nu... hmmm
Proud to be Renault F1 fan
Scris 25 octombrie 2006 - 04:50
total de acord...Micile accidente care se produc cand ai masina parcata nu se pun. Suntem oameni si toti gresim. Dar aici trebuie sa facem si diferenta. Una e sa iti gasesti masina pocnita si cu un bilet in geam cu un numar de telefon (pt. asigurare) si alta e sa o gasesti fara sau in cazul meu zgariata din invidie, sau ca ocupi un loc de parcare care se crede a fi proprietatea cuiva. Macar daca e cu numar trecut pe trotuar sau esti rugat sa nu parchezi acolo.
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 25 octombrie 2006 - 05:35
In fine, e clar ca ai nevoie de o camera de filmare. Ia ceva timp sa-l surprinzi, dar daca iti faci un obicei din a parca DOAR pe locul lui (uite ca acum ne-am obisnuit si noi sa spunem ca e locul lui), nu ar trebui sa ia mai mult de 3-4 zile. Apoi, chiar daca filmul nu are valoare in instanta, iti iei si nevasta si prietenul si ii ai ca martori ca erau cu tine cand ai filmat. In felul asta nu cred ca ar avea cineva dubii ca s-a intamplat si ai avea castig de cauza dpdv legal.
Totusi, eu as face si ceva de genul sugestiei lui @lexus, care e mult mai adaptata situatiei acesteia: masina de serviciu, nu il prea doare daca o zgarii, dar va trebui sa stea cu orele sa frece nisipul de pe masina. Si tot la nivel mai personal, dar si in binele comunitatii, as mai face si un instantaneu de pe film si facute poze cu el la locul faptei si apoi impanzite afara, in zona, eventual la avizier, cu acordul sefului de scara si cu un anunt genul: "Atentie! In ultimul timp au avut loc acte de vandalism asupra masinilor din zona, dar nu se stie cine este autorul. Daca aveti informati..." Si atunci, in loc de a te muta tu (cum sugera cineva mai sus) probabil ca se va muta el.
In fine, cred ca cel mai important e sa-l filmezi pentru a fi tu, inainte de toate, sigur ca el e agresorul, apoi ai multe optiuni in functie de cat de departe vrei sa mergi.
Scris 25 octombrie 2006 - 07:27
Scris 25 octombrie 2006 - 07:59
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 29 octombrie 2006 - 10:11
Suna foarte "zemoase" ideile si comploturile postate dar cel mai bine ar fi sa apelezi la Politie. pana la urma cu o simpla plangere il bagi in sperieti...
Scris 29 octombrie 2006 - 10:36
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 29 octombrie 2006 - 11:31
Cu politia merge cel mai bine dar nu cred ca te ajuta nimeni atata timp cat nu ai dovezi. Depun plangere la politie cum!?
Azi am constatat ca a mai aparut o victima. Joi cand il ajutam pe un vecin sa isi curete EGR-ul la un Mondeo TDCI, a aparut o domnisoara tot cu un Ford Mondeo identic cu al vecinului. Am ras putin ca s-a chinuit sa urce o bordura mica si ca ne-am facut cu piese de schimb si nu mai trebuie sa reparam nimic pt. masina lui:D .
Masina dansei a ramas parcata de atunci pana azi , pe acelasi loc de parcare , care este la 1 masina distanta de cea a "suspectului". Azi am observat (parca ma asteptam la asa ceva) masina cu ulei pe parbriz si geamuri laterale , am observat ca e ulei de pe urmele pe asfalt si o "dunga" urata pe capota de ~30 cm .
Daca mai e masina maine acolo fac poze.
Mi-as monta un sistem de supraveghere video in masina dar nu am bani de asa ceva, mai ales pt harbul meu

Scris 29 octombrie 2006 - 11:37
Scris 29 octombrie 2006 - 11:39
Scris 29 octombrie 2006 - 11:40
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi