Chiar daca militianul ala a fost pe mana cu paparazzi, tot nu mi se pare o scuza serioasa pt a te urca la volan dupa ce ai baut o tuica. Mai ales cand esti o persoana publica si multi adolescenti te urmaresc, dorindu-si sa devina ca tine. Ba din contra, mi se pare ca militianul ala e destul de dezghetat la minte daca l-a dus capul sa lucreze atat de "calificat", pt ca in fond si la urma urmei si-a facut treaba pt care este pus acolo, a eliminat de pe sosea un conducator auto care cu buna stiinta a incalcat legea si care poate fi cauza unui accident. Pt ca in cazul alcoolului nu este vorba despre o intamplare sau neatentie, cum se poate intampla in celelalte cazuri (fortarea galbenului de la semafor, trecerea de pietoni, etc), stia foarte bine ce a baut si totusi s-a urcat la volan.
La fel si celelalte justificari mi se par penibile. Vezi doamne a fost oprit pt geamurile negre, dar au trecut pe acolo doua Cayenne cu geamuri negre, cred ca vrea sa ii opreasca pe toti si cand nu va mai exista nicio masina cu geamuri negre abia atunci sa-l opreasca si pe el ...
Aceasta postare a fost editata de WNS: 20 mai 2008 - 01:40