Un Freezone
Scris 09 decembrie 2006 - 02:20
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 09 decembrie 2006 - 08:56
LaScurt ,a doua poza n-ar fi trebuit sa fie un garaj?(tinand cont ca in prima e infatisata o masina?!---mai multe comentarii, no)
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/party1.gif
mai, nu inteleg...pana la urma ai fi vrut o poza cu masina parcata in garaj ??
Scris 09 decembrie 2006 - 11:42
Scris 09 decembrie 2006 - 12:03
-------------------------------------------mai, nu inteleg...pana la urma ai fi vrut o poza cu masina parcata in garaj ??
masina>garaj
femeie>dormitor
Astept palinca pentru traducere!
Scris 09 decembrie 2006 - 12:43
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 09 decembrie 2006 - 03:07
Black list: the 1,max(inseparabili--mai lipseste cineva din gasca,dar are noroc ca sadem aproape) http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/beerchug.gif --recipiente pentru palinca
Scris 09 decembrie 2006 - 09:52
probabil ca ai consumat ceva, ca te-ai fastacit la traducere.-------------------------------------------
masina>garaj
femeie>dormitor
Astept palinca pentru traducere!
Scris 09 decembrie 2006 - 11:49
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 10 decembrie 2006 - 12:08
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 10 decembrie 2006 - 12:21
Scris 10 decembrie 2006 - 12:26
Scris 10 decembrie 2006 - 12:27
si mi-au furat STERGATOARELE !!! erau noi, mi le adusese mos nicolae, bosch aero twin. au rezistat 2 nopti pe masina. si eu care credeam ca nu mi se fura oglinzile pentru ca stau intr-un cartier sigur, iar cele 10000 patrule de politie din fiecare noapte au efect. da' de unde... e clar: nu le PLAC oglinzile mele !!
****-m-as in ea de tzara si in ei de nenorociti !
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 10 decembrie 2006 - 12:44
Daca esti cuminte,sub al brad ,poate iti aduce Mosul,altele.
Scris 10 decembrie 2006 - 12:52
jaffar...ai schimbat si bratele sau se potrivesc pe bratele vechi?
Scris 10 decembrie 2006 - 12:55
spune cineva ca specificul local inseamna sa primesti doar bani ca bonus?@Mike: oare? Am cam importat toate dudele de la "ceilalti" fara sa ne gandim 1 secunda sa le adaptam specificului local...
in primul rand e un bonus, e ceva bine ca ti se da (nu e nimeni obligat sa ti-l dea).
mi se pare ca prea ne simtim inteligenti fata de cei de afara, da-i dreacu, ca noi stim mai bine
se vede ce bine stim, dupa cum ne merge in tara
Scris 10 decembrie 2006 - 01:07
Evident asta e partea pro, exista si cea contra... una peste alta eu nu as vrea sa primesc un bonus in excursii (si fara sa-mi aleg oamenii cu care ma duc) pentru ca eu stiu ce sa fac cu banii si nu vreau ceva "mainstream" cum ma obliga firma. Da pe altii trebuie sa-i mai si obligi sa se distreze ca alfel si-ar imparti viata intre familie, televizor in papuci si faianta din bucatarie.
Scris 10 decembrie 2006 - 01:10
eu primesc ca bonus (lunar) piscina/alte activitati sportive
si nu, nu mi-as dori sa imi dea banii aia, pt ca probabil e mai bine pt mine sa fac si sport (nu probabil, ci sigur)
Scris 10 decembrie 2006 - 01:19
nu prea am apucat sa imi dau seama cit sint de deosebite. as zice ca sterg ca niste stergatoare normale, iar la capete chiar mai prost (capatul nu imi atinge pe geam, poate sint gindite pentru geam putin mai plat... nu stiu). dar aratau cool, si pe cutie scrie ca au super aerodinamica... probabil mai cistigi 0.5 km/h la top speed.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 10 decembrie 2006 - 01:21
@Maxy ... venise vorba si de Tara, tara vrem ostasi ... numa ca ptr aia trebuiesc mai multe persoane. Macar 10 de fiecare tabara. Si cu fetele nu ne putem "juca" ... deja's diferentele de gabarit prea mari
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 10 decembrie 2006 - 01:22
Scris 10 decembrie 2006 - 01:27
mda...eu osciles intre Bosh Aero Twin si Valeo Silencio...multi lauda valeo ca fiind foarte eficiente iar faza cu aerodinamicitatea am vazut-o pe pielea mea cat e de importanta....pe ploaie torentiala la 130km/h stergatoarele urca imediat si coboara foarte greu din cauza fortei vantului...si e un inconvenient considerabil...@mol, IulianE : de ceva vreme bosch fabrica aero twin cu sistem de prindere clasic. interesant e ca eu le-am pus pe masina de proba, la magazin, apoi n-am mai reusit sa le dau jos ca sa merg inapoi la casa cu ele sa platesc. se pare ca hotul a fost mai priceput
nu prea am apucat sa imi dau seama cit sint de deosebite. as zice ca sterg ca niste stergatoare normale, iar la capete chiar mai prost (capatul nu imi atinge pe geam, poate sint gindite pentru geam putin mai plat... nu stiu). dar aratau cool, si pe cutie scrie ca au super aerodinamica... probabil mai cistigi 0.5 km/h la top speed.
pe braduletu parfumat cat ai dat si de unde?
Aceasta postare a fost editata de IulianE: 10 decembrie 2006 - 01:31
Scris 10 decembrie 2006 - 02:14
Asa ca in ultimii ani am preferat sa dau banii pe un brad mai mic, desi la bani chiar mai putini luam unu artificial. Eu tot am cautat in fiecare an un brad cat mai micut, dar bogat. Se vede ca la americani e o adevarata industrie cu brazii de Craciun. Ce brazi frumosi tot vad prin filme/seriale. La noi daca are mai putin de 1.5m inaltime, bradul aproape obligatoriu e aproape chel
Scris 10 decembrie 2006 - 06:45
o mingie, doua mingii...GIE !
Scris 10 decembrie 2006 - 11:00
ar fi fain sa jucati lapte gros cu fetele.@Maxy ... venise vorba si de Tara, tara vrem ostasi ... numa ca ptr aia trebuiesc mai multe persoane. Macar 10 de fiecare tabara. Si cu fetele nu ne putem "juca" ... deja's diferentele de gabarit prea mari
io am un brad artificial de vreo 30cm inaltime. rupe tot.
sa vedeti ce fain e sa inghesui cadourile sub el.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 10 decembrie 2006 - 12:05
Scris 10 decembrie 2006 - 12:47
ai cumva vreo poza facuta de anii trecuti cu braduletul? 30cm e cam mic parca. Pana si Terente avea 33 cm
@oaspetele ... sincer sa'ti zic ... nu stiu ezac cum se scrie corect ... minge sau mingie, asa ca de obicei scriu dupa cum imi vine atunci. Da'n rest, respect gramatica, scriu si zic tot timpul " placea" si nu "place"
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi