Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un Freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
1982 replies to this topic

#751 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 07 ianuarie 2007 - 10:20

capul lui minte nu are
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#752 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 07 ianuarie 2007 - 11:08

Spicuiri:

"(...) Am si eu o pasiune
Sa bat cat mai multa lume
Minte multa nu se cere
Prost sa fii sa n-ai putere

Ca salariul eu mi-l iau
Pentru pumnii care-i dau
Bodyguard ca mine nu-i
Aplic legea pumnului (...)"

Am ajuns la concluzia ca noi, toti ceilalti suntem niste fraieri. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/cunaooooo.gif
  • 0

#753 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 07 ianuarie 2007 - 11:19

io nem fraier de egzemplu ;)

are badigardu asta niste versuri, papatziash bobgulyashu... de tzipa fikatu...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#754 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 07 ianuarie 2007 - 11:53

Interesante comentariile de la acest clip. http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
  • 0

#755 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 08 ianuarie 2007 - 12:29

Hai sa nu mai facem off-topic inutil despre Logan-ul meu. ;) Nu, nu mi-am luat Logan, e o farsa spumoasa scornita de Dee, pe care-l rog, pe aceasta cale, sa-si schimbe si semnatura, sa elimine userul meu de acolo. ;)
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#756 Bmw19

100% Predator

• Members
  • PipPipPip
  • 177 Mesaje:
Inregistrat: 11-mai 02
  • Marca:Renault
  • Model:Megane Hatch 2001
  • Motorizare:1.6 16v 107CP

Scris 08 ianuarie 2007 - 12:53

"Fac doi pasi si-o saritura.... si i-am rupt dintii din gura http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/cunaooooo.gif " LOOOL http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/010.gif
  • 0

#757 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 08 ianuarie 2007 - 12:35

n-ati vazut asa ceva:

rabbit attacks snake

http://www.youtube.c...h?v=_E_SxwbotS0
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#758 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 08 ianuarie 2007 - 03:45

Am luat examenul !!!!!! vineri ma prezint la Udriste cu taxa pentur eliberare carnet . Dupa ce am picat prima data cu 21 de puncte , de data asta l-am luat cu 24 si traseul fara penalizare ... Am fost doar 2 care am luat din seria mea .... 2 persoane au fost picate pentru neacordare de prioritate ... o tipa vroia sa plece fara sa se asigure , fara sa dea semnal si era sa se pupe cu o furgoneta ... i-a apasat examinatorul pedala de frana ... and we all know what that means ... la tipul la care am fost eu martor a taiat ditamai intersectia pe rosu.... si era rosu de ceva vreme ... il vazusem eu dupa bancheta din spate si de la o distanta de vreo 50 de metri dar se pare ca el nu a vazut acest lucru . In fine nu mai conteaza .... i am happy !!! :(
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#759 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 08 ianuarie 2007 - 03:46

Felicitari!

Ateptam sa faci cinste.
  • 0
Imagine amplasata

#760 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Marca:Dacia
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 08 ianuarie 2007 - 03:50

deci intalnire la pui de urs...cristian face cinste ca a luat carnetu.... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/party1.gif
  • 0
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#761 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 04:16

Deci unde si cand bem?:(
  • 0

#762 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 04:28

hehehe , multami de felicitari :( ... nu va uit ... cinstea tot o fac dar sa ies putin la suprafata cu planul financiar care dupa sarbatorile astea s-a cam scufundat :(
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#763 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 04:31

cristiane mai bine nu ne mai ziceai si o pastrai pt tine...ca uite acuma unde ai ajuns :(
  • 0

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#764 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 04:41

hehehe ... stai linistit ... tocmai voua sa nu va spun ? colegii mei din garaj ? cred ca pentru o buna perioada de timp am fost singurul fara permis de conducere de aici . Credeti-ma este una dintre cele mai mari realizari ale mele de pana acum ... am doar 19 ani ... asa ca lucruri foarte importante nu mi s-au intamplat ... am toata viata in fata si multe greutati ma asteapta ... asa ca incerc sa ma bucur de fiecare realizare pe care am facuto pana acum . Mai ales cand stau de vorba cu persoane mai invarsta decat mine si spun ... traiesti frate viata ... ca ce faceam eu la 18 , 19 , 20 ani .... si chestii de genul asta ... si eu inghit in sec stiind ca sunt ani importanti care nu trebuiesc dormiti ( daca ma intrebati pe mine , toata viata nu trebuie dormita ) in fine o dam in chestii de filosofie , "conditia umana" etc. :( . Cert este ca am sa fac cinste :(

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 08 ianuarie 2007 - 04:42

• 0

#765 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 04:48

ai grija cum iti incepi cariera de sofer. casca ochii mari si ia-o usor, ai tot timpul de vitejii dupa ce capeti reflexe si experienta.

felicitari pentru reusita ! cum e examenul acum ? baga un review, cred ca esti primul de pe forum care da dupa noile reguli... nu ?
  • 0

#766 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 08 ianuarie 2007 - 04:50

Sa fie intr-un ceas bun! Cum zice si Jaffar, ai grija cu reflexele, se formeaza cam in 6 luni. Si tine minte, ferese-te de prosti!
  • 0
Imagine amplasata

#767 mike.omega

v.i,p.

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.310 Mesaje:
Inregistrat: 30-aprilie 03
  • Model:Liberta L
  • Motorizare:1.4 62CP

Scris 08 ianuarie 2007 - 05:09

He heee ce vremuri!
Eu vorbesc http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/tomato.gif
Sfatul unui incepator un pic mai avansat dar trecut prin multe, mai putin zapada multa. Mergi cum te simti tu bine, singur, casca ochii, nu te certa pe strada ca risti sa ti-o iei http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/cunaooooo.gif
Ai grija cu franele, indiferent de masina pe care o conduci sa fi la zi cu motorul, partea electrica, franele si cauciucurile. Toate astea fac diferenta dintre calvar si placere, de condus vorbesc :)

Evita sa iesi din oras in prima luna daca nu cunosti masina si posibilitatile ei ;)
  • 0
Pot sa pierd in viata tot! Nu imi pasa! Ma ridic la loc!

<a href="http://www.garajul.r...unce&f=15&id=1" target="_blank">Regulament</a>
<a href="http://www.imageshack.us/" target="_blank">Upload poze</a>

#768 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 05:29

Ok .... , nu am ce face asa ca ma apuc de ce zice Jaffar :review examenul de soferi

Timpul de programare pentru examen poate varia oriunde de la 3 saptamani la 2 luni ( si ceva... in cazul meu ) . Eu am terminat scoala de soferi in August si m-am dus cu dosarul undeva la inceputul lunii Septembrie , am fost programat pe 11 decembrie ... destul de deprimant if you ask me ... boon... toate bonurile de ordine sunt eliberate la sediul din Drumul Taberei in Occina Mare si au ora 7:30 trecute pe ele . de mentionat faptul ca am dat la Ilioara
Prima data cand l-am dat ... pe 11 decembrie au fost in jur de 300 de persoane care au intrat in 2 serii ... chestionarele nu difereau atunci foarte mult de cele vechi ... numai la contraventii au bagat intrebarile cu puncte penalizare / amenda care sunt foarte inselatoare . Din cate am observat aceste intrebari apar in chestionarele care au numarul de anexa peste 20 (mie nu mi-a picat , dar din cauza asteptarii indelungate pana la restituirea dosarului am stat de vorba cu destul de multa lume care mi-au confirmat acest lucru cu privire la intrebarile cu puncte situanduse numai in chestionarele care aveau numarul de anexa peste 20). Cele pana in 20 au intrebari variate cu privire la retinerea permisului sau al talonului , in rest aceleasi intrebari cu imagini , semne de circulatie , masuri de prim ajutor etc. . Ce m-a deranjat cel mai mult pe 11 decembrie ca si acum dealtfel este asteptatul . Pe 11 decembrie am fost acolo la 7 si 10 si s-a intrat in sala pe undeva pe la ora 8 ... pana la 8:30 a durat examenul apoi asteapta Cristi sa ti se dea dosarul inapoi ... am stat intr-un frig teribil (vreo 200 de persoane) timp de 3 ore jumate sa ni se restituie dosarele . A doua zi imediat am fost si m-am reprogramat ... de data asta am respirat usurat ... pentru un moment dat am crezut ca iar voi astepta 2 luni ... dar am fost programat relativ repede ... 8 Ianuarie . Azi de dimineata m-am prezentat la aceeasi ora ca si pe data de 11 dec. ... de data asta si mai mare infernul.... 34 de comisii fiecare a cate 20 de persoane ... au intrat in 3 serii ... din fericire eu am fost in a doua serie ... am inghetat si de data asta de frig dar nu la fel de mult ca pe data de 11 dec. , dar se pare ca de data asta au avut destul timp sa modifice toate chestionarele ... nu mai exista chestionar care sa nu contina cel putin o chichita din noua Ordonanta de Urgenta .
De data asta am luat si eram sigur ca iau , ce-i drept ;) am invatat ca lumea !!! lasand micul orgoliu la o parte : " Haide ma ca-s floare la ureche astea ... l-a luat pampalica ala si eu nu ?" Ceva de genul asta am facut eu data trecuta si am regretat amarnic si m-am dat putin cu capul de pereti ... In fine back to the review . Am avut prezentarea pe teren vizavi de Autogeneral pe Splai . Ce am observat cu aceasta noua ordonanta este faptul ca la Examen masinile de Scoala trebuie sa inlocuiasca semnul Scoala(pozitionat pe masina ca la Taxi , scuze dar am un lapsus si nu-mi aduc aminte , numele lui exact ) cu semnul Examen , s-au sa-l puna alaturat acestuia , instructorii sunt total de acord cu acest lucru ca in felul asta sa aibe mai multa grija soferii de cei care sunt cu politistul langa ei , scutindui de claxoane sau atentionari prin faruri etc. . Asta este singura explicatie pe care am obtinuto cu privire la acest lucru . Dar din cate am inteles aceasta tehnica s-a mai folosit cu mult timp in urma .
Cu privire la eliberarea permisului , nu s-a schimbat mai nimic ... se aplica o taxa de eliberare a permisului de 45 RON , achitata la CEC , prezentarea la Udriste cu chitanta acestei taxe , se face poza pe loc si in 2 zile se elibereaza permisul . Teoreti ar trebui sa ie 24 de ore ... dar totusi suntem in Romania ;) .

Ca o nota de subsol : Scuzati micile greseli de exprimare si de ortografie . This is my first review ;) and my longest post on garajul.ro :) , urmeaza sa ma experimentez mai mult ... promit ! doar sunt la facultate de Jurnalism :D si scuzati si nota de subiectivism a postului dar nu prea vad de unde as putea scoate ceva obiectivism aici .... a da probabil de interminabilele asteptari dupa Dosare / Intrari etc. unde cred ca toata lumea de acolo este de acord cu mine in aceasta privinta .

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 08 ianuarie 2007 - 05:30

• 0

#769 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 05:37

va multumesc inca o data pentru felicitari si am sa tin cont de sfaturi . Masina e noua ... luata in Mai anul asta ... 2500 de km la bord ... se merge destul de putin in familia mea ... poate se va schimba ceva acum ca am si eu carnet ... pana acum avea doar tata , pana acum am avut o dacie noua , cumparata in 98... ma refer noua atunci ... nu a fost luata SH si a facut din 98 pana la inceputul lui 2006 doar 52000 de km adica in jur de 8 k kilometri pe an aproximativ. Fiatul are doar 77 CP si mi se pare mult ... imi cunosc limitele si nu ma aventurez aiurea ... imi este frica ... si recunosc lucrul asta ... de exemplu eu apas ambreiajul la maxim inainte sa incep sa franez... si asta e o mare greseala , se pierde timp ... reflexele se fac in timp ... nici decum intr-o luna . Acum ca masina este si a mea , primul lucru care am sa-l fac este sa-i cumpar niste pneuri de iarna ... neaparat !
  • 0

#770 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 05:42

Cristian, nu ziceau astia ca se da examenul de traseu in mai multe etape, cu noapte/zi, oras/afara etc ?
  • 0

#771 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 05:46

Aaaa ba da Jaffar ... din februarie ... si se schimba Chestionarele se vehiculeaza undeva la 35-40 de intrebari ... cu doar 2 variante de raspuns din care ori e alba ori e neagra ... nu mai exista posibilitatea sa fie amandoua raspunsuri corecte sau gresite . Cat despre traseu pana acum se aude doar de poligon si drum de noapte ...
  • 0

#772 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 08 ianuarie 2007 - 05:46

Felicitari! Sa stapanesti sanatos carnetul si nu te desparti niciodata de el.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#773 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 06:06

Pentru inceput sfaturi de la alt incepator care as putea oarecum zice ca are ceva experienta in spate(cam 20.000 de km) la inceput acum cand ai carnet mergi cateva zile insotit de cineva eventual tatal tau pentru ca el are carnet si experienta si te poate indruma foarte bine,NU prieteni sau altii care iti spun "dai frate sa vedem cat baga" asa nu!
Evita sa te aventurezi in traficul nebun in primele zile mai ales in timpul zilei cel mai bine este in weekenduri cand este mai linistit iar dobitocii cu Dacii vechi si alte exemplare care au un stil de condus kamikaze style stau acasa si se uita la OTV.In perioada asta este cel mai bine acum cand ai carnetul proaspat luat sa mergi mult sa te acomodezi cu traficul si mai ales sa mergi singur,ai sa vezi cand vei merge singur pentru prima oara va fi misto dar vei avea si o mica senzatie de retinere sa zic asa,in rest felicitari si numai de bine.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 08 ianuarie 2007 - 06:09

• 0

#774 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 08 ianuarie 2007 - 06:07

Eu sunt tare curios daca vreunul din noi am lua examenul (de sala) daca l-am da astazi...
  • 0
Imagine amplasata

#775 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:

Scris 08 ianuarie 2007 - 06:15

hehe...bine pusa problema
deci: eu nu stiu asa
-cand e drum judetean si cand e national,adicatelea cand po sa merg cu 90 sau cu 100
-chestiile cu acordarea primului ajutor...aici sunt varza...am avut noroc la ex :)....oricum in caz de ceva sun salvarea ce naiba doar nu tre sa stiu eu sa il doftoricesc pe ala...pe langa trusa medicala ma mir ca nu ne pun astia sa avem in masina si electrosocuri
-in intersesctie daca am voie sa dau cu spatele

....mai e ceva dar nu imi vine in minte ;)
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi