Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Un Freezone

• Topic inchis Acest topic e inchis
1982 replies to this topic

#1426 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 21 februarie 2007 - 12:17

Bah tu sa taci si sa mi te-adresezi cu "nenea". Clar?
  • 0
Imagine amplasata

#1427 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 21 februarie 2007 - 12:21

Sau cat ai fumat si cate cafele ai baut? :)
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#1428 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 21 februarie 2007 - 12:40

trebuia sa astepti pana dupe intalnire. si eu vreau sa ma las, a doua oara.
m-am lasat 4 ani. n-a fost greu. presupun ca a doua oara va fi mult mai stresant, dar e musai.
sa zicem dupa intalnirea de primavara, ma las si eu.

succes !
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1429 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 01:36

in alta ordine de idei, va prezint profilul persoanelor nascute pe 20 noiembrie. adica eu.

Scorpion, Douazeci noiembrie - Ziua luptatorului

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt nascuti sa fie luptatori si astfel tind sa se implice in tot felul de batalii. Adesea controversate, ideile si personalitatea lor devin invariabil o concentrare a discutiilor si investigatiilor. Cei nascuti astazi pot afisa un sentiment de revolta desi ei sunt de fapt extrem de loiali familiei lor, companiei si cercului social. In general, acest lucru se datoreaza naturii extreme a vederilor lor si manierei lor puternice de a le exprima, starnind antagonism. Rareori ei isi vor cobori tonul retoric. Intr-adevar, ei prefera sa lupta in loc sa isi schimbe parerea.

Persoanele nascute pe 20 noiembrie pot fii extrem de sarcastice, dar adesea si extrem de amuzante. Ele au un talent deosebit de a testa slabiciunile celorlalti si le place sa rada de cei care sunt egoisti si pomposi. Din cand in cand, ei par ca nu sunt multumiti decat atunci cand ii aduc pe ceilalti cu picioarele pe pamant.

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt extrem de practici per total. In special femeile nascute astazi pot face o impresie falsa de la prima intalnire, dar acest lucru se datoareaza mai mult capcanelor personalitatii decat caracterului lor. De obicei, ei au anumite lucruri foarte bine tinute sub control. Atat barbatii, cat si femeile nascute astazi au o natura sensibila si sunt destul de capabili sa isi pastreze masura cand sunt frustrati in mod repetat. Pregatirea intelectuala este astfel vitala succesului lor. Este important pentru ei sa invete sa isi controleze sentimentele, latura volatila, sa descopere cauza maniei lor si modalitatea de a-i face fata,

Cei nascuti astazi afiseaza adesea interes in activitatile antisociale, practicile ilegale si tot felul de operatiuni profesionale dubioase. Pana la un anumit punct in vietile lor ei pot fi tentati sa ia parte la astfel de activitati, dar cel mai adesea isi vor limita implicarea la nivel de studiu si amuzament. Este posibil ca acest lucru sa se intample in general deoarece ei se considera niste sustinatori ai legii (in forma ei cea mai pura). De asemenea, ei adera strict la standardele morale ale legii.

Exista o latura copilaroasa a nativilor zilei de 20 noiembrie care ii mentine tineri atat fizic cat si psihic. Este ca un fel de calitate atemporala ce sfideaza varsta. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se purta cu copiii, iar familiile lor pot fi extrem de active. Nativii zilei de 20 noiembrie devin adesea modele de urmat pentru generatia tanara (care ii va privi ca pe niste cruciati unici) deoarece ei demonstreaza serioziate fata de viata, fapt ce este admirabil. De asemenea, datorita unei abordari prea plina de zel, este posibil ca nativii sa ii instraineze pe cei dragi lor. Astfel, ei trebuie sa se fereasca sa nu puna in pericol armonia familiei lor prin abordarea unui entuziasm lipsit de moderatie pentru munca si idealurile lor.

SFATURI: Controleaza-ti energiile. Este mult mai dificil sa nu faci, decat sa faci anumite lucruri. Cheia este auto-controlul. Intelege de unde provine mania ta. Invata sa si razi de tine. Incearca pe cat posibil sa eviti certurile, antagonismul si confruntarile.
PUNCTE FORTE:
Activ
Artagos
Idealist
PUNCTE SLABE:
Volatil
Exagerat de zelos
Obsesiv

care mai vreti o descriere, bagati un pm la baiatu, cu data nasterii. raspunsul nu e garantat.
:)
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1430 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 01:51

Clar, daca o dam in horoscoape, sunem din ce in ce mai gay.

Pesti, Paisprezece martie - Ziua relativitatii

Persoanele nascute pe data de 14 martie au tendinta de a se intelege pe ei insisi raportandu-se la ceilalti. Pozitia lor intr-o familie sau intr-un grup social este extrem de importanta pentru ei deoarece acest lucru le defineste rolul si reprezinta structura activitatilor lor de zi cu zi. Din punct de vedere ideologic, tind sa fie deschisi mai multor abordari si de aceea li se va parea greu sa sustina puncte de vedere absolute. Pentru cei nascuti in ziua de 14 martie este o adevarata "specialitate" sa isi schimbe parerea. Chiar si cei care au aderat la un anumit set de principii vor ramane deschisi la alternativa studierii si modificarii acestora daca se ivesc circumstante adecvate.

Nativii mai evoluati ai zilei de 14 martie sunt capabili sa ia in considerare simultan mai multe planuri diferite ale existentei, fie emotional, fizic sau spiritual. De asemenea, sunt interesati de relatia dintre lumea personala (preocupari pentru aici si acum) si lumea universala (principii stabile, eterne). Majoritatea persoanelor nascute pe 14 martie cred cu adevarat in cateva principii absolute. Ei pot lupta o viata intreaga incercand sa descopere care este locul lor. Nativii recunosc ca inclusiv cel mai marunt fapt din viata poate fi privit din diverse puncte de vedere. De aceea, pot fi frustrati in incercarea de a reconcilia puncte lor de vedere diferite.

Deoarece le place sa ramana independenti si de obicei nu se grabesc sa se alature unei cauze sau sa se alieze cu un grup, nativii zilei de 14 martie trebuie sa aiba grija sa nu fie considerati de ceilalti distanti sau superiori prin atitudinea afisata. Desi au un simt al umorului fin si nu le este frica sa isi exprime parerile cu tarie, sunt intr-o oarecare masura precauti atunci cand este vorba sa isi ofere prietenia.

In viata particulara, cei nascuti pe 14 martie au tendinta de a fi persoane deschise, intelegatoare si tolerante deoarece stiu ca nimeni nu poate avea dreptate absoluta intr-o situatie data si ca trebuie luate in consideratie toate punctele de vedere. Totusi, au si tendinta de a idolatriza obiecte ale afectiunii lor pe care nu le pot avea. Indiviizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi au adesea necazuri atunci cand fac favoruri membrilor familiei si sunt in general predispusi sa se complaca in evaluari relative in care o persoana are de pierdut prin comparatie cu alta.

Cea mai mare reusita a nativilor zilei de 14 martie ar fi sa poata aprecia pozitiv meritele unei anumite persoane sau ale unui anumit lucru fara a avea nevoie de comparatie. Ei admit atat asemanarea, cat si diferentele care caracterizeaza atat persoanele cat si lucrurile.

SFATURI: Fii mai exigent cu tine insuti in privinta propriei evolutii. Transforma-te in cea mai buna persoana care poti fi. Ai grija sa nu iti retii dragostea fata de anumiti oameni in timp ce o irosesti cu altii. Incearca sa te familiarizezi cu anumite principii de baza.

PUNCTE FORTE:
Intelegator
Flexibil
Afectuos

PUNCTE SLABE:
Sovaielnic
Multumit de sine
Neutru
  • 0
Imagine amplasata

#1431 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 21 februarie 2007 - 01:55

"Fii mai exigent cu tine insuti in privinta propriei evolutii. Transforma-te in cea mai buna persoana care poti fi. Ai grija sa nu iti retii dragostea fata de anumiti oameni in timp ce o irosesti cu altii. Incearca sa te familiarizezi cu anumite principii de baza."

It's ok to manage your anger....usaaaaaaaaaaaahhhhhh :laugh:
  • 0

#1432 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 21 februarie 2007 - 02:20

Diana Metiu International
stie cineva ceva despre ei?
http://www.dmi.ro
e fix ce fac eu pe aici, ma gandeam in eventualitatea intoarcerii pe taramuri romanesti la un job cu ei...
  • 0
...Move your mind...

#1433 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 21 februarie 2007 - 03:13

Bah tu sa taci si sa mi te-adresezi cu "nenea". Clar?

Juan Valdez o sa-si ia magar nou cu cata cafea o sa bei tu de acum incolo . :)
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#1434 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 21 februarie 2007 - 03:29

Da, si eu vreau sa ma las de fumat dar pana acum s-a dovedit imposibil. Ma depaseste situatia, am incercat si cu Nicorette dar sunt super nasoale gumele alea.

Pana atunci am decis sa ma bag la gym, ca nu se mai poate. Mi-am cumparat echipament ieri (sa nu mai caut scuze) si azi am gasit o sala ok. :)
  • 0
Imagine amplasata

#1435 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Marca:Dacia
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 21 februarie 2007 - 03:55

razvane cand te-ai lasat tu de fumat ca aseara ai rupt tutunu in tine?
  • 0
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#1436 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Marca:BMW
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 21 februarie 2007 - 03:57

dupa aia, probabil :cunaooooo:
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#1437 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 04:04

Dragii mei, va rog, putina intelegere. Am deja 8 ore de cand nu mai fumez. Si eu fumam, nu gluma - in jur de 3 pachete/zi.

Cert este ca azi am baut vreo 3 sticle de apa, sunt la doua punga de 500g de covrigei cu mac, am mancat si la pranz (ceea ce se intampla rar, in cazul meu). Pe langa asta, am injurat deja cateva colege, pixul pe care il rod a devenit o masa amorfa de plastic. Ma gandeam sa-mi iau niste seminte sa le scuip artistic prin birou...
  • 0
Imagine amplasata

#1438 jaffar

member

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.922 Mesaje:
Inregistrat: 02-iulie 03
  • Model:Z4 2.5si + R1200GS
  • Motorizare:218 HP + 110HP

Scris 21 februarie 2007 - 04:05

pe kiss fm e un jingle smecher care suna asa: "raspunde la telefon, la telefon, la telefon (manea)... RASPUNDE BAAAAAAAA !!!!!!!! (grohoteala)"

stie cineva de unde l-as putea obtine ?
  • 0
Bleib am Leben. Geh vom Gas.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!

#1439 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 21 februarie 2007 - 04:14

Un prieten de-al meu ma anunta la vreo 3-4 zile dupa ce nu mai fumase : "Nu am mai fumat de 86 de ore". A doua zi : "Nu am mai fumat de 102 ore" si tot asa. Statea cu tigara in gura dar reusea sa nu o aprinda. Be strong!
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#1440 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 21 februarie 2007 - 04:33

lascurt, o viata ai , ce p... masii... :D
mai lunga sau mai scurta, da sa te simti bine !!! aia e ideaa !!! :)
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1441 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Marca:Dacia
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 21 februarie 2007 - 04:38

Ravane vezi ca fumatul dauneaza potentei...Scade performantele....
Atrofiaza artera principala peniala

Aceasta postare a fost editata de IulianE: 21 februarie 2007 - 04:41

• 0

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#1442 SirAvalon

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 48 Mesaje:
Inregistrat: 08-septembrie 06
  • Model:316i 2004
  • Motorizare:1,8l B 115 CP

Scris 21 februarie 2007 - 04:54

Dragii mei, va rog, putina intelegere. Am deja 8 ore de cand nu mai fumez. Si eu fumam, nu gluma - in jur de 3 pachete/zi.

Cert este ca azi am baut vreo 3 sticle de apa, sunt la doua punga de 500g de covrigei cu mac, am mancat si la pranz (ceea ce se intampla rar, in cazul meu). Pe langa asta, am injurat deja cateva colege, pixul pe care il rod a devenit o masa amorfa de plastic. Ma gandeam sa-mi iau niste seminte sa le scuip artistic prin birou...

Pai la 3 pachete pe zi, de unde pana unde dadeai tu mah numai 400 RON pe luna? Te rog recalculeaza cat trebuie sa-mi dai ca sa ma las si eu (later edit->", nenea"). :)

Aceasta postare a fost editata de SirAvalon: 21 februarie 2007 - 04:56

• 0

#1443 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 05:03

nenea sir, poate te prind pe o arie de-a mea, ca te ard.
  • 0

#1444 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 21 februarie 2007 - 05:06

Huh?
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1445 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 05:14

poi nu vezi, ca-l persecuta pe saracu frac-so. cunosc starea si de aia ii iau apararea.
  • 0

#1446 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 05:17

Adevarul e ca e un pic sadic :) Acum tocmai ii explica ce bine e sa scoti taticos o tigara si sa o savurezi la cafea :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#1447 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 21 februarie 2007 - 05:26

Tocmai mananc musacal de la arab.
E foarte bun.
  • 0

#1448 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 05:29

Si arabul stie? :)
  • 0

Flickr - pozele mele

#1449 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 21 februarie 2007 - 05:31

Nu. Mi l-am facut singur la el in bucatarie.
  • 0

#1450 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 21 februarie 2007 - 05:32

Imagine amplasata