Un Freezone
Scris 26 februarie 2007 - 02:48
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 februarie 2007 - 03:14
Stii cum le bag ? Ca Hadrian . Fara numar , fara numar , fara numar ......
Scris 26 februarie 2007 - 10:41
e un MMORPG 3D (un fel de sims 3D)....eu am jucat vreo 10 minute si am dezinstalat clientul, ca altfel pierdeam zile intregi cu jocu asta ....cica apare in el Mazda Hakaze, dar in alea 10 minute cat am jucat nu l-am gasit
uite un teaser:
LE:With the official launch of the cyberspace version of Mazda Hakaze, people from around the globe now have the chance to experience some of the concept’s attributes in virtual reality. After free registration at SecondLife.com and downloading the appropriate software, cyber pilots can teleport to Nagare Island where the Mazda Hakaze will appear on a platform. It duplicates itself and they can then drive the design concept on a challenging test track around the island that includes a difficult jump. If they master this jump, and demonstrate they are competent to drive the car, they get to keep it.
Se pare ca o sa reinstalez jocu
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 27 februarie 2007 - 02:41
Scris 27 februarie 2007 - 07:53
ce bine ca e doar in "incident izolat"...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 februarie 2007 - 10:13
Am eu experienta cu Ikea, dar sa nu te astepti la cine stie ce. Adica e mobila... studenteasca. E ieftina si decenta (si buna la raport pret/calitate) dar nu poti sa spui ca arata cine stie ce sau ca e de calitate foarte buna. Adica e un fel de Toyota Corrola fara nici o dotare, nu f'un S, 7 sau Lambo. E facuta din lemn ieftin fara figuri iar la design scopul principal e sa fie usor de asamblat/dezasamblat (foarte buna daca te muti des, mai ales ca nu plingi daca lovesti vreun furnir de mahon, nu se lipeste nimic in cepuri, nu se bat cuie, totul e reversibil), sa fie din module interschimbabile ca la lego (poti sa ii daiun oarecare grad de personalitate combinind chestii) sa fie ieftina (fara brizbrizuri, simpla) si sa arate tinereste ca aia sint clientul target. A, evident pierzi ceva timp la montat dar avantajul e ca in general poti sa cari cea mai mare parte din piesele de mobilier cu o masina din clasa medie, n-ai nevoie de camion.
Oricum la americani e o varinta foarte buna. Am luat un birou cam in aproximativ aceeasi gama de pret cu Ikea (200$) facut de alta firma pe care l-am vazut montat in magazin si mi s-a parut ca arata bine, avea ce vroiam eu, in plus era livrat acasa. Mi-a luat 2 sau 3 saptamini sa-l "construiesc". E drept numai cite o ora, doua seara cu un pahar de vin da totusi. Are o tona, e mult pal. La mutat nu cred ca il mai pot scoate din casa, multe chestii s-au lipit. A avut cuie de batut si s-a spart/crapat palul unde a intrat cuiul. Nu mai iau in viata mea asa ceva.
am gasit aseara spam-ul de la IKEA agatat de clanta. frumoasa revista, frumoasa mobila (cel putin in poze). dar au niste preturi de intepenesti !!!! cred ca-s mai scumpi si decit mobexpert. ramine de vazut cum stau cu calitatea.
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 27 februarie 2007 - 10:25
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 februarie 2007 - 11:49
Scris 27 februarie 2007 - 11:54
despre fotografie
Scris 27 februarie 2007 - 12:23
La semafor in fata mea un Passat B5 TDI , geamuri fumurii , ce mai , masina de cocalar .
Se da jos soferul , un tip in trening si tenisi cu tigara in gura si arunca o sticla goala de cola . Dar nu pe jos , cum m-as fi asteptat , ci la gunoi. Incredbil . S-ar putea sa mai existe speranta pentru rasa umana .
Scris 27 februarie 2007 - 12:40
@lex macar daca era un jaf de mobil, dar asta era decent...asta e acum platesti
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 27 februarie 2007 - 12:59
Am vazut azi o chestie care m-a frapat complet .
La semafor in fata mea un Passat B5 TDI , geamuri fumurii , ce mai , masina de cocalar .
Se da jos soferul , un tip in trening si tenisi cu tigara in gura si arunca o sticla goala de cola . Dar nu pe jos , cum m-as fi asteptat , ci la gunoi. Incredbil . S-ar putea sa mai existe speranta pentru rasa umana .
pai da. trening si tenisi, daca era in trening si pantofi sigur o arunca pe geam
Scris 27 februarie 2007 - 01:38
Scris 27 februarie 2007 - 02:00
Review VISTA:
Parerea lul Apple:
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 27 februarie 2007 - 03:37
Scris 27 februarie 2007 - 04:38
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 27 februarie 2007 - 04:38
Scris 27 februarie 2007 - 05:01
despre fotografie
Scris 27 februarie 2007 - 05:03
Scris 27 februarie 2007 - 05:25
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 27 februarie 2007 - 08:33
Pai l-am provocat pe Pm,ne-am si dat de altfel.
era si timpul sa-l invete cineva minte :cunaooooo:
despre fotografie
Scris 27 februarie 2007 - 08:35
Scris 27 februarie 2007 - 09:48
despre fotografie
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi