Succese maxime si tie.
Lucrezi la RRomtilicom?
Da' de unde
Unii vorbesc din povesti sau, mai rau, ca
stiu ei ca Romtelecomul/Clicknetul/Dolce
ie prost. Cata vreme n-au trecut pe la mai multi provideri si cu minim 6-9 luni la fiecare, afirmatiile lor sunt pur si simplu stupide. In Bucuresti fibra optica e larg raspandita, cu UPC/RDS/retele de cartier (necumparate de giganti) bine infipte, si majoritatea userilor vor viteze de 500 mega in metropolitan, deci cota de piata a RTC e mult redusa, dar asta nu inseamna ca ofera un internet prost. Din contra, e foarte stabil, iar RTC dintr-o companie jegoasa s-a schimbat mult in bine (proibabil ceva sefi straini)...
Clicknetul nu e fantastic cum vad ca multi il luati la misto. E pur si simplu bun.
Mistouri de 2 lei nu-si au sensul. Asta ca de la unul care foloseste internetul din 1998 si a folosit serviciile de la TOTI providerii mari, inclusiv retele de cartier.
Hai bafta, ca ma intorc la o nunta

PS: iar banda aia larga si mai larga pe care o tot vor toti romanii ca fiind garantata sau ca drept constitutional e rezultatul concurentei pe piata, ia vedeti voi ce viteze au in .fr .de .us la preturi, evident mai mari (nu ma refer la puterea de cumparare, ci la preturi in sine).
Nu stiu ce preturi aveti voi, dar eu de ex. pt un abonament de 30 mega dw si 6 mega up platesc 28 lei.
Si am cam mereu banda asta:

EDIT: sau, pentru conformitate de jurnalism, minim 2 surse:
Results from
http://www.speed.io(Copied on 2011-09-17 22:30:38)
Download: 27486 Kbit/s
Upload : 5522 kbit/s
Connects : 1860 conn/min
Ping: 55 ms
Pace voua
Aceasta postare a fost editata de egdf.power: 17 septembrie 2011 - 09:31