Ca posesor de Hyundai, iti spun ca exista trei aspecte negative indiferent de masina care o alegi de la Hyundai:
- daca se intampla ceva la masina si piesa de care ai nevoie nu e pe stoc, dureaza cam 3 saptamani sa vina din Coreea;
- nu exista optionale, masinile vin din Coreea in cateva arome si n-ai de unde alege. Bine, asta nu exclude insa optionale third-party cum ar fi, de ex, senzori de parcare sau xenon.
- asa zisa garantie de 5 ani se aplica numai grupului motopropulsor, restul masinii are garantie in medie de 3 ani.
Eu sunt la al doilea Hyundai si pot sa zic ca 3 ani si 40.000 km cu fosta masina (Elantra) n-am avut nicio problema iar cu asta 1 an si 20.000 km, la fel, n-am avut nicio problema. In consecinta, daca nu te intereseaza ca badge-ul de pe capota sa strige la lume, eu zic ca este o alegere buna. De asemenea, lista de dotari este mult mai lunga decat ce vei gasi pe site/brosuri/prezentari, firma Hyundai avand un departament de marketing suficient de imbecil incat unele dotari nu apar nici macar in manual - de exemplu eu am ramas interzis cand am vazut ca viteza stergatoarelor creste o data cu viteza de deplasare.
Aceasta postare a fost editata de LaScurt: 13 ianuarie 2007 - 12:04