Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Santa Fe

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#26 greierasul

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 701 Mesaje:
Inregistrat: 14-octombrie 03

Scris 08 martie 2007 - 02:00

designul pana la urma e foarte personal, chiar nu pot fi discutii aici, dar totusi sa folosesti suspensiile de la o masina mica pe un SUV..... :)
  • 0

#27 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 15 martie 2007 - 09:24

masinile sunt destul de fiabile, dar sa nu va asteptati la minuni. eu cred ca are o prezenta agresiva.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#28 andrei burcea

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 38 Mesaje:
Inregistrat: 19-aprilie 07
  • Marca:kia
  • Model:sorento
  • Motorizare:2.5 crdi 170 cp

Scris 03 mai 2007 - 11:04

Deci taxa de prima inmatriculare pentru aceasta masina este de 1500 euro , deoarece este Euro 3. Cu toate ca fac parte din concurenta , trebuie sa recunosc ca este o maina foarte buna, si care a prins foarte bine pentru piata din Romania ceea ce nu pot spune pentru cei din Europa.
In momentul de fata raportul calitate pret este unul mult mai bun decat la un bmw x5 .
  • 0

#29 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 03 mai 2007 - 11:58

concurenta oarecum, pt ca doar e acelasi grup de firme in spate
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#30 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 27 mai 2007 - 10:37

vitezomani astia cu santa fe, nu gluma
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#31 edieseb

Cenzor E-zine

• Members
  • PipPipPip
  • 356 Mesaje:
Inregistrat: 07-februarie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Corsa
  • Motorizare:1,3 Cdti

Scris 28 mai 2007 - 05:45

Daca iei in considerare nu doar pretul de achizitie, ci si alte costuri, ca cel al intretinerii, atunci trage un ochi si la valoarea de revanzare. Degeaba dai cu 1000E mai putin pe intretinerea unui Santa Fe decat pe un X5 daca pierzi la revanzare peste 4-5 ani (pur teoretic) 20-25k comparat cu "doar" 15k la un X5 (din nou, aceste numere pur teoretic, dar te poti interesa exact).

Nu spun sa iei una sau pe cealalta, dar nu-ti fura caciula singur doar ca e intretinerea mai ieftina la una dintre masini.

Personal imi place Santa Fe, dar as cumpara altceva. Parerea mea e sa nu te grabesti, doar pentru ca lucrezi la Hyundai. Ce alte masini ai mai considerat in afara de Santa Fe? Care au fost concurentii?
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi