Masina lui Sharanel
Started by oaspetele, feb 25 2007 10:23
58 replies to this topic
Scris 02 martie 2007 - 11:30
Intr-adevar, am facut putini km, si singurul drum mai lung a fost cand am adus masina acasa (buc-bn). In rest nu stiu ce sa zic, nu imi dau seama daca e etajata bine sau nu, nici nu m-am gandit pana acum la asta stiu doar ca trage ca un bivol in orice treapta, chiar si in a 5-a. A 6-a probabil e doar pt economie de carburant, desi am mers destul cu a 6-a, si se tureaza motorul fara probleme.
Daca e etajata bine sau nu, nu pot sa va zic. Nu am cu ce compara. De tras trage, de mers tare, merge tare
Ier despre fiabilitate, nici atat nu pot sa spun. ...inca nu s-a stricat
Daca e etajata bine sau nu, nu pot sa va zic. Nu am cu ce compara. De tras trage, de mers tare, merge tare
Ier despre fiabilitate, nici atat nu pot sa spun. ...inca nu s-a stricat
retras la depou in semn de protest impotriva unui moderator-agitator obraznic
Scris 02 martie 2007 - 11:44
aha....bun asa.Daca nu ai observat inseamna ca nu are cum sa fie rea....ca doar nu conduci de ieri.
ALtceva.....la 2000rpm am inteles ca ai 120km/h
la 3000rpm cati km/h ai?
sunt curios,ma intereseaza
ALtceva.....la 2000rpm am inteles ca ai 120km/h
la 3000rpm cati km/h ai?
sunt curios,ma intereseaza
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->
Scris 02 martie 2007 - 11:49
nu stiu... am mers cu 200, dar nu retin cate ture aveam. dar se poate calcula cu regula de 3rei simpla. Care zice ca am 180 la 3000 rpm.
Am gresit undeva?
Am gresit undeva?
Scris 02 martie 2007 - 11:58
nu prea merge cu regula de 3 simpla mai ales la diesel si turbo....viteza nu creste tocmai proportional cu turatia...
In fine masina e super....sa o stapanesti sanatos!
OT...Santa Fe asta nou 2.2 diesel(140 si ceva de cai parca) la 160km/h are cam 3100rpm....testata de inculpatu in cauza
In fine masina e super....sa o stapanesti sanatos!
OT...Santa Fe asta nou 2.2 diesel(140 si ceva de cai parca) la 160km/h are cam 3100rpm....testata de inculpatu in cauza
Aceasta postare a fost editata de IulianE: 02 martie 2007 - 11:59
Scris 03 martie 2007 - 12:26
viteza creste mereu proportional cu turatia in aceeasi treapta. absolut mereu
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!
Scris 03 martie 2007 - 08:03
...: stiu doar ca trage ca un bivol in orice treapta, chiar si in a 5-a. ...desi am mers destul cu a 6-a, si se tureaza motorul fara probleme...
Au trecut ceva zile de cand ti-ai insusit-o dar, cat oi mai suporta? :laugh:
Ca-i Veyron pentru tine,e clar.
Sa-l intrebam pe Lexus,mai nou,pe Spining,cum trag ale lor bibiuri sau, e posibil,sa fie complexati ,vazand performantele tale?!
Poate e S3 si nu vrei sa ne spui... :crying:
Scris 03 martie 2007 - 09:29
sa tinem cont ca am trecut de la un vapor de 1,8 tone benzinar, 115 cai si 170 Nm, la un bondar diesel de 1200 kg, 160 de cai si 400 Nm. Pt mine e racheta. Daca ii dau blana intr-a doua, palpaie ESP atat timp cat tin pedala blana. Bine, asta poate si din cauza ca am cauciucuri de iarna. Sunt convins ca nu se compara cu ce ai zis tu acolo, nici nu am pretentia asta. Doar am descris senzatia care mi-a trezit-o buburuza mea. Si recunosc ca sunt madru cand ma dau jos dintr-o masina cu 4 cerculete pe grila.
Scris 03 martie 2007 - 09:54
Cerculetele se pot croseta si pe :sosete,pantaloni,geaca,sapca...mai departe sunt pudic.
,,Mileurile'',contin cerculete(ocupatie pentru cazurile in care se ajunge prea repede la destinatie si apare plictiseala).Viata-i un cerc.
D-le,stapaneste-o sanatos! De oftica te-am sicanat nitel dar, e colosala trecerea,intr-adevar.
Vezi, poate te superi si, nu ma mai tragi cu ea.
,,Mileurile'',contin cerculete(ocupatie pentru cazurile in care se ajunge prea repede la destinatie si apare plictiseala).Viata-i un cerc.
D-le,stapaneste-o sanatos! De oftica te-am sicanat nitel dar, e colosala trecerea,intr-adevar.
Vezi, poate te superi si, nu ma mai tragi cu ea.
Scris 06 martie 2007 - 10:48
...de suparat nu s-a pus problema .
Astazi, am condus bivolul lui Sharanel. Daca m-as fi luat dupa el(e dus cu pluta---dac-o tine tot asa,nu moare acasa!),mi-ar fi ,,falfait '' ESP-ul la greu.
Am fost impresionat de ,,precizia directiei''(legendara in cazul BMW-ului),cuplul motor.
Pana acum,pentru mine,e nr.1 dintre diesel-urile conduse(Fiat,Toyota Land Cruiser,Avensis,Pasat 4motion...
Astazi,avand un program special de investitor,m-am cam inecat in munca ,de la 03.00 pana la 22.00,asadar ,scuzati-mi aberatiile.
S-o stapanesti sanatos si,la cat mai multe test-drive-uri!
Oaspete ,scuze ca n-am reusit sa te stresez si pe tine,dar pana pe 8 martie trebuie sa ma misc mai mult decat natural!
Astazi, am condus bivolul lui Sharanel. Daca m-as fi luat dupa el(e dus cu pluta---dac-o tine tot asa,nu moare acasa!),mi-ar fi ,,falfait '' ESP-ul la greu.
Am fost impresionat de ,,precizia directiei''(legendara in cazul BMW-ului),cuplul motor.
Pana acum,pentru mine,e nr.1 dintre diesel-urile conduse(Fiat,Toyota Land Cruiser,Avensis,Pasat 4motion...
Astazi,avand un program special de investitor,m-am cam inecat in munca ,de la 03.00 pana la 22.00,asadar ,scuzati-mi aberatiile.
S-o stapanesti sanatos si,la cat mai multe test-drive-uri!
Oaspete ,scuze ca n-am reusit sa te stresez si pe tine,dar pana pe 8 martie trebuie sa ma misc mai mult decat natural!
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi