Sambata am ridicat masina, dupa 2 saptamani de asteptare ca banca sa termine actele de plata, masina a fost platita 50% si pentru restul de 50% s-a facut credit pentru 2 ani.
Am ales din masinile de pe stoc, altfel daca faceam comanda personalizata dura patru luni, mult prea mult, asa ca m-am uitat ce s-ar potrivi cerintelor mele cel mai bine si am ales doua modele, iar una din ele era chiar in curtea dealerului respectiv asa ca m-am hotarat repede.
Dotarile mai importante: wv jetta 1.9tdi 105 cai putere, versiune de dotare confortline cu cateva optionale:
climatizare automata dubla, alarma plus, vopsea northseagreen, pachetul vr2 care include volan, schimbator si frana de mana imbracate in piele, volan multifunctional in trei spite, scaune confort cu reglare pe inaltime (ambele), incalzire, si spatii de depozitare, faruri de ceata, spalator faruri, duze incalzite, computerbord plus, tempomat, multe luminite pe plafon, si alte prostii mai mult sau mai putin importante.
Ce ii lipseste si as fi luat daca nu dura asa mult comanda: esp, mp3, jante de al.
Planuri de viitor: sa fac ceva cu sonorizarea si in toamna jantele la pachet promotional cu cauciucuri de iarna si voi pune cauciucurile de iarna pe jantele de tabla actuale si cauciucurile de acum de vara le pun pe jantele de al.
Dupa cateva zile de mers cu masina ma declar super multumit de ea, fiind peste asteptarile mele.
Cel mai mult imi place spatiu interior mare (mai ales in spate), portbagajul foarte mare, foarte multe spatii de depozitare interioare, duze de aerisire pe cotiera centrala care dau aer pasagerilor din spate, cotiara centrala foarte comoda, defapt imi place totul.
Aceasta postare a fost editata de sandumbogdan: 01 martie 2007 - 07:13